Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Ibiza Előzmény: #863215

egészségügy régi probléma, senki nem akart nekiállni, erős ellentétek vannak benne. A magánosrvosok állami eszközökkel vizsgálnak és privát rendelőben fizettetik ki.
Cserében a celebek csak odatelefonálnak..és már is a maximumot kapják.
Most azért hozzáláttak de látod micsoda ellenállás van. Átszervezték a kórházi rendszert.
Pedig tetszik nem, ilyen jól még nem ment az országnak és az emberek még nem éltek ilyen jól.
Csak emlékezni kell volt 363 és kb 3 hete 345 volt.
Azért kicsit távolabbra kell lépni és látni a lényeget. Minden nemzeti érzületű országban szervezik az "ellenállást" a szabadság nevében a kiválasztottak.
Elég fura, hogy semmilyen választási eredményt nem fogadnak el ha nem ők vannak hatalmon, utána elveszik hirtelen a kritikai érzék. Teljesen liberálbolsevik véleményterror van, bármilyen fórumon azonnal letámadnak bármilyen pozitívumot felhozol a kormánnyal kapcsolatban.
Félelmetes a hatalomvágyuk, a mohóságuk, a legkorszerűbb módszerekkel dolgoznak a legkorszerűbb agymosással és marketinggel.
Mocskolnak mindent, hagyományokat, társadalmi konszenzusokat.
Minden nem saját hollófióka az lop hazudik, csal, minden rossz.
Nagyon korán indítják a támadást ami fura, választások 2022ben lesznek. Orbán korábban felülemelkedett a támadásokon, nem tudtak belekötni, most úgy néz ki eltalálják, de ez jó..csak félre kell állnia és kész. Megszopathatják ezt a csürhét, kiírnának egy bizalmatlansági indítványra egy időelötti választást, utána cseszhetnék.
Nevetséges nem? jobbik, dobrev, gyurcsóti, mszp, "urbánus zsidók" egy platformon? ez mi? micsoda hataloméhség.
Hogy osszák el a posztokat?
És meg is mondják, befogják az orrukat visszatartják hányingerüket.. ez egy szövetség? Mindegyik támogatja a migráns betelepítést? Az a diktatúra ha együttesen nem tudnak kormányt váltani mert nem kapnak annyi szavazatot? talán el kellene gondolkodni miért.

Normális az lenne a politikai paletta lefedné a társadalmi rétegek igényeit és képviselné azokat.
Fidesz nálam 51% amit írtam párszor, de az Isten mentse meg az országot ettől a csürhétől.

Csak emlékezni kell az szdsz-es időszakra. Szabadrablás, lopás.

TGM mondta szdsz vagy lábszag és mucsa. Utána elvitte a cica a nyelvét, elveszett a vitriolba mártott pennája. Ilyenek ezek.