Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

1/100as áttéttel tudják …

#863198 Ibiza Előzmény: #863181

1/100as áttéttel tudják shortolni a forintot a spekik, nem akarja mató etetni őket.
Ha emel kamatot visszamehet.
A gyenge Forinttal meg kifizeti az államkötvényeket.
Egyoldalúan is bevezetheti az eurt, a banbetéteken lévőt + háztartásonként 250.000 et, ezt kedvezményes 280-320 között a többit 380on. Egy éjjel meg lehet csinálni. Minden 320feletti átváltás hazaárulás, előnybe hozza a külföldieket, leértékeli a nemzeti vagyont.
280al visszakapnának ez emberek valamit.


Matoék léphetnének lassa…

#863181 walex

Matoék léphetnének lassan valamit. Sz@rrá gyengítik a forintot. Nem így kéne versenyképesnek maradni.

Megtakarítók megint megszívták, nagyobb a valós infla, mint a kamat.

Hitelfelvevők meg úgy is meg lesznek mentve már megint (pedig nem kellene).

:) megnéztem honnan okos…

#863178 Ibiza Előzmény: #863171

:) megnéztem honnan okosodtál, 3mp alatt megtaláltam, jót kacagtam, nem vagy egy bonyolult és összetett személyiség.
Írtam, a neonáci mintájára raktam össze a neolibsit. Mindkettő kollektívista szocilista, egyformák, egyformák a módszereik egyforma a kommunikációja, a neolibsi az hazugabb és aljasabb már a jellegéből fakadóan is. (gúgli a barátod)
Meg fogsz betegedni, ez a harag, gyűlölet nem visz előre, rossz vér. Sajnos emberek egy része nem az életére koncentrál, a közösségi virtuális térben emberkedik, lázadozik és a valóságban éli szánalmas kis életét. És nem boldog.
Nem ismerik az alkotás örömét, a szellem erejét. Barikádokra mászik tacepaókat ragasztgat észre sem veszi manipulálják.
Az emberek jól élnek ezért megtehetnék kiteljesednek, de nem marad a fent említett virtuális élet, a fogyasztás adta illékony öröm.
Van egy gyűlölt munkahelye ahol egy szemét fideszes a vezető, de jól fizet, utálja de nyalizni és jelentgetni kell mert a szabit jókor kell kivenni
Elfogadható a lakása, upc, a lagújabb teló persze korlátlan nettel, egy autó amiben van néhány elem, laktózmentes tej a hűtőben, biokaja, sárga és kék kukába gyűjti a szemetet, évi 1-2 alternatív színház.. fb kamuprofilon (főnök meg ne lássa) csárli hebdó az arcon, szfe..szivárványos zászló, mi kell még.
Kerek az élet: környezetvédelem, egészséges élet, lázadás, kulturált kultúra pipa.
Nem vallásos, esetleg ébredezik a zsidó identitása, de azért karácsonykor szaladgál ajándékokért, ott tülekedik sorba áll és mondja mennyi a hüje.. Megeszi a disznóhúst mert marhajó a csülök(képzavar) és a kisebbségi öntudathoz bőven elég egy nem túl nagy menóra az asztalon a karácsonyi vacsorakor ami egyébként a TV mellett szokott lenni a polcon.


Ki fejlődik ki nem ezt az élet dönti el.
Csakhogy ne aggódj értem.
Életem legjobb időszakát élem.

A homokozó ezentúl nem az udvaron lesz gyehekek!

#863173 walex Előzmény: #863170

Szerinted normális az, aki azt mondja, hogy ezt a nyomorult propaganda érzékenyítést már az oviban el kell kezdeni?!

Nem, nem normális.

Ennek a könyvnek tényleg egy méltó helye van, a zúzda.

ÉN tudtam.te meg meggugl…

#863171 Láma Előzmény: #862942

ÉN tudtam.

te meg meggugliztad, hogy jól tudom-e.

"(értsd az analógiát és iróniát)"

Értem én.

Még az ilyen szánalmasat is. Az emútt 10 évben semmit nem fejlődtél.

De bő szófosással elsunnyogtad, a gazdád neoliberális gazdaságpolitikájának értékelését. Ez megy neked, mint az ágybaszarás.

"van nehezebb út ez a saját út."

Álmodik a nyomor.(od) A 49-51 ketrecből nem vagy képes 10 éve szabadulni, pedig adja hozzá a gazdád a muníciót bőven. De saját útról álmodsz. Álmodj királyfi.

Szorítod a gazdád kötelét, mint az ovis menetben. Csak te két kézzel. Az egyiket még könyékig hozzá is szigszalagoztad. Nehogy elvesszél. Saját út mi?

Szegény picisziget.


A homokozó ezentúl nem az udvaron lesz gyehekek!

#863170 Láma Előzmény: #863158

Igaz is. Legyen helyette kutyabaszás. Arra is van igény.

Magyarország érdekeit ve…

#863148 Ibiza Előzmény: #863080

Magyarország érdekeit veszi figyelembe. A clinton leány és bandája ellenünk van.

Volner Párt

#863146 walex Előzmény: #863145

Egy dologban igaza lehet, kisebbségi kormányzás benne van simán. Fidesszel elszaladt a ló,nincs már határ, amit ne lépnének át. Egyre többen fognak szemeket becsukva, orrot befogva a moslékkoalícióra vagy másra voksolni, csak menjenek alapon,mint 2010-ben, amikor besokalltak az emberek a szocikból.

Volner Párt

#863145 Koffein

ez is úgy kell nekünk, mint falat kenyér

https://index.hu/belfold/2020/09/19/sajat_magarol_...

ízlik a húsos fazék, nem akarnak visszamenni a versenyszférába, mert ott nem lehet ilyen könnyen pénzt keresni, de a jobbikot jól esett szétverni... viccc... átolvasva, mintha a fidesz jelmondatai köszönnének vissza... tehát a ner emberre, ahogy a neve is mutatja, NER, VolNER... XD

lélegeztetőgép

#863099 Koffein

eddig az volt a probléma, hogy nincs lélegeztetőgép, most van, az a probléma, hogy nincs aki használja... semmi nem jó...

https://hvg.hu/itthon/20200916_lelegeztetogep_szem...

ha van, az a baj, ha nincs, az a baj... örüljünk már, hogy van lélegeztetőgép, hisz évtizedek óta, az összes ellenzéki párt, azért hisztizett, hogy nincs... most van, neki kell feküdni, a szakik kiképzésének, előbb utóbb vagy lesz, vagy nem, de a lényeg, van cucc :)

Donald Trump meghívására utazik Washingtonba Szijjártó Péter

#863081 TrendMan Előzmény: #863058

Jó az aktuális Hócipő borítója:

Sz.P.-t mutatja steril körülmények között, korházi fejkendőben.

A felirat:

AGYMASZK !

persze, szeptember 1-től…

#863056 Koffein Előzmény: #863055

persze, szeptember 1-től új emberek dolgoznak ott.. érződik is, hogy lejeb tekerték a színvonalat..

SZFE

#863047 Ibiza Előzmény: #862990

igen.
Van egy elmélet amit némiképp a gyakorlat is alátámaszt, hogy a kormányokat az egyetemekről induló ellenállások meg tudják buktatni. De azt gondolom akkor ha tiszta és nem öncélú.
Tudományos Ak. is ugyanez volt, olyan emberek szivattyúzták a pénzt akik semmit nem csináltak és még be sem jártak, fizetés, autó és telefonhasználat, voltak akik a dunakanyari akadémiai nyaralót életvitelszerűen használták. Milyen iszonyat virnyákolás volt..
volt nagy mozgalom, Corvinusért, és most? Vajna ellen a filmipar. Most ott nyugi van. Tudtommal volt szfe-n pénzügyi vizsgálat, erős hiányok voltak. Most Pl a pénzért kuncsorgó menhely alapítványos Iványi fizetett az SZFE szabadság mozgalomba, megjelentek politikusok, nem hajtották el őket. Nem zárom ki még CEU is előkerül.
Ott volt a Index, a főszerkesztőt azért rúgták ki mert kiadott gazdasági adatokat és találkozgatott konkurensekkel.
A kormány kint volt tárgyalni EUban, lerázták magukról a diktatúra bélyegét, kaptak komoly pénzt és elengedik a vizsgálatot, nem volt érdeke semmilyen ilyen konfliktus, a liberálbal elvesztette a játékot euban, ezért próbálkoznak.
Index, SZFE, most klubrádió.. gondolom ez lesz 2022ig. Közben a libsibalos külföldi média hozza a figurát.

SZFE

#862990 matgab Előzmény: #862971

Azért ez az egész SZFE-s kérdéskör sok kérdést vet fel bennem.

Annak pl. hogy Marton illetve bármelyik tanár szexuálisan abuzálta a diákokat, annak alig volt visszhangja, de semmi tüntetés, vagy igazgatók kizárása. Pedig lehet hallani ezekben a körökben, hogy miket kell elviseljenek amúgy a színész(nő) palánták...

Az, hogy micsoda pénzek folynak ott keresztül, amiknek a kontrollja nem történik meg , az meg még annyira sem zavarja az SZFE-hez bármilyen módon kötődő embereket.

Azt is lehet látni, hogy a mai színházi élet néhány üdítő kivételtől eltekintve, primitív, ordenáré, szexualista, perverz, különösebb mondanivaló való nélküli színdarab , az számomra nem kétséges.

Tehát nem kérdés, hogy valahol a színházi életen és annak résztvevőin változtatni kellett...

Miért a diákok döntenek abban, hogy milyen vezetése legyen az SZFE-nek? Ki mozgatja itt háttérben a szálakat? Honnan jöttek most ezek a nemzetközi színészek a képbe, akik szabad SZFE-t követelnek úgy, hogy talán soha nem is hallottak korábban Magyarországról?

Az a gyanúm, ami Ibizának is, hogy itt valami olyanba tenyerelt a Fidesz, ami eléggé fáj a balliberális szellemi központnak, legalább annyira , mint a Soros egyetem beszántása...