Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Volner Párt

#863146 walex Előzmény: #863145

Egy dologban igaza lehet, kisebbségi kormányzás benne van simán. Fidesszel elszaladt a ló,nincs már határ, amit ne lépnének át. Egyre többen fognak szemeket becsukva, orrot befogva a moslékkoalícióra vagy másra voksolni, csak menjenek alapon,mint 2010-ben, amikor besokalltak az emberek a szocikból.

Volner Párt

#863145 Koffein

ez is úgy kell nekünk, mint falat kenyér

https://index.hu/belfold/2020/09/19/sajat_magarol_...

ízlik a húsos fazék, nem akarnak visszamenni a versenyszférába, mert ott nem lehet ilyen könnyen pénzt keresni, de a jobbikot jól esett szétverni... viccc... átolvasva, mintha a fidesz jelmondatai köszönnének vissza... tehát a ner emberre, ahogy a neve is mutatja, NER, VolNER... XD

lélegeztetőgép

#863099 Koffein

eddig az volt a probléma, hogy nincs lélegeztetőgép, most van, az a probléma, hogy nincs aki használja... semmi nem jó...

https://hvg.hu/itthon/20200916_lelegeztetogep_szem...

ha van, az a baj, ha nincs, az a baj... örüljünk már, hogy van lélegeztetőgép, hisz évtizedek óta, az összes ellenzéki párt, azért hisztizett, hogy nincs... most van, neki kell feküdni, a szakik kiképzésének, előbb utóbb vagy lesz, vagy nem, de a lényeg, van cucc :)

Donald Trump meghívására utazik Washingtonba Szijjártó Péter

#863081 TrendMan Előzmény: #863058

Jó az aktuális Hócipő borítója:

Sz.P.-t mutatja steril körülmények között, korházi fejkendőben.

A felirat:

AGYMASZK !

persze, szeptember 1-től…

#863056 Koffein Előzmény: #863055

persze, szeptember 1-től új emberek dolgoznak ott.. érződik is, hogy lejeb tekerték a színvonalat..

SZFE

#863047 Ibiza Előzmény: #862990

igen.
Van egy elmélet amit némiképp a gyakorlat is alátámaszt, hogy a kormányokat az egyetemekről induló ellenállások meg tudják buktatni. De azt gondolom akkor ha tiszta és nem öncélú.
Tudományos Ak. is ugyanez volt, olyan emberek szivattyúzták a pénzt akik semmit nem csináltak és még be sem jártak, fizetés, autó és telefonhasználat, voltak akik a dunakanyari akadémiai nyaralót életvitelszerűen használták. Milyen iszonyat virnyákolás volt..
volt nagy mozgalom, Corvinusért, és most? Vajna ellen a filmipar. Most ott nyugi van. Tudtommal volt szfe-n pénzügyi vizsgálat, erős hiányok voltak. Most Pl a pénzért kuncsorgó menhely alapítványos Iványi fizetett az SZFE szabadság mozgalomba, megjelentek politikusok, nem hajtották el őket. Nem zárom ki még CEU is előkerül.
Ott volt a Index, a főszerkesztőt azért rúgták ki mert kiadott gazdasági adatokat és találkozgatott konkurensekkel.
A kormány kint volt tárgyalni EUban, lerázták magukról a diktatúra bélyegét, kaptak komoly pénzt és elengedik a vizsgálatot, nem volt érdeke semmilyen ilyen konfliktus, a liberálbal elvesztette a játékot euban, ezért próbálkoznak.
Index, SZFE, most klubrádió.. gondolom ez lesz 2022ig. Közben a libsibalos külföldi média hozza a figurát.

SZFE

#862990 matgab Előzmény: #862971

Azért ez az egész SZFE-s kérdéskör sok kérdést vet fel bennem.

Annak pl. hogy Marton illetve bármelyik tanár szexuálisan abuzálta a diákokat, annak alig volt visszhangja, de semmi tüntetés, vagy igazgatók kizárása. Pedig lehet hallani ezekben a körökben, hogy miket kell elviseljenek amúgy a színész(nő) palánták...

Az, hogy micsoda pénzek folynak ott keresztül, amiknek a kontrollja nem történik meg , az meg még annyira sem zavarja az SZFE-hez bármilyen módon kötődő embereket.

Azt is lehet látni, hogy a mai színházi élet néhány üdítő kivételtől eltekintve, primitív, ordenáré, szexualista, perverz, különösebb mondanivaló való nélküli színdarab , az számomra nem kétséges.

Tehát nem kérdés, hogy valahol a színházi életen és annak résztvevőin változtatni kellett...

Miért a diákok döntenek abban, hogy milyen vezetése legyen az SZFE-nek? Ki mozgatja itt háttérben a szálakat? Honnan jöttek most ezek a nemzetközi színészek a képbe, akik szabad SZFE-t követelnek úgy, hogy talán soha nem is hallottak korábban Magyarországról?

Az a gyanúm, ami Ibizának is, hogy itt valami olyanba tenyerelt a Fidesz, ami eléggé fáj a balliberális szellemi központnak, legalább annyira , mint a Soros egyetem beszántása...


ez új elem. mesélj. eddi…

#862942 Ibiza Előzmény: #862940

ez új elem. mesélj. eddig ilyeneket nem mondtál. :DDDD jaaaa látom googli kiadja.. ej de zsivány vagy..picimóóókus... tudtaaam.
Akkor a neofasizmus is gazdasági fogalom? (értsd az analógiát és iróniát)
keress rá a NEO szócskára.
Én a liberálbolsevikot használom, szóismétlés elkerülésére írom néha a neoliberalizmust vagy a sorosista mozgalmat. Miért? mert a liberalizmus szélsőbalos ágának a követőiről annak aktivistáiról annak mozgalmáról beszélünk.
Az a gond ezzel az új liberalizmussal, az új a neo.. (csak ne törd az agyad olyan nagyon) az a gond ezzel ez nem liberális, mert semmit nem fogad el, semmilyen más véleményt nem tolerál, erővel erőszakkal terjed, militáns módszereket vegyít az agymosással és a befolyásolással, zsarolással, cimkézget skatulyáz.
Szocialista mint a kommunizmus vagy a nemzetszocializmus (nácizmus) mert kollektívista elveket vall, ők tudják mi kell neked, ők harcolnak érted mert te buta és gyáva vagy, és nem mersz szabad lenni.
Tudod ma már semmi nem a régi, hamis a zászló.
Igen sokakat irányítanak, bloggerek, rabbik muftik guruk vajdák, sejkek... te tudod ki a szellemi vezetőd, van nehezebb út ez a saját út.


SZFE

#862941 Ibiza Előzmény: #862939

némileg közöm van a témához, értek hozzá s van rálátásom
Vidnyánszky rendbetette már a Nemzetit. Ez nem nemzeti oldal és libsibal oldal hanem a liberálbolsevikok kifizetőhelyeknek haználják ezeket a helyeket, kapják a támogatást utána kasza. 6-10 millió forintokat kifizetnek egy díszletért vagy egy díszlettervért ami 3db kocka a színpadon, mert minimalista jelzésértékű..stb stb..rizsa..
Mindegyik a kormánynak jól adamondogató akar lenni..miért? mert akkor csöpög a méz..jönnek innen-onnan megbízások.meghívások akár nemzetköziek is..jó pénzek..
Amúgy alapból f@szság az egész.. a kultúrában nincs helye politikának, de az is tény volt időszak amikor nem volt színházi műsoron magyar klasszikus de buzis darab több is.
Megint előző kormányozni kell, komcsik idején lett divat elvhű embert rakni színigazgatónak, azokat a színházakat tömték a többit sorvasztották. A fidesz átalakította normatív támogatássá a dolgot.
Mindig kilóg a lóláb, támogatást elfogadnak de nem akarnak ezzel elszámolni, sőt diktatúrának állítják be.
Csak megjegyzem ha független akar lenni egy színház akkor ne az államnál kuncsorogjon, ez külföldön sem divat, a magánszínházak nyereségorianáltak, a jegybevételekből élnek, mecénásokat keresnek. Hogy ehhez jó darabot kell csinálni? Igen. Nem elég a lila köd és a pénzpacsa.
Vannak rendezők kikérik maguknak ők nem a széles közönségnek endeznek, 2-3 előadás és bukik a darab, pár fucsa ember néz ,meg iyleneket hívnak meg és vastagon bukta a színháznak ami szegényház de erre van zseton.
Én nem értek egyet azzal, hogy szinészek vezetik a színházakat, egyszerűen nem értenek hozzá. Tárgyaltam pár helyen, szegények az ötödik perc után már mehetnének, semmit nem értenek a témákból.
Mondtam a szakmában kell egy színházba egy általános igazgató, egy műszaki egy pénzügyi vezető és mellettük a művészeti igazgató, ezek lehetnének a színész igazgatók. (kórházakban is hasonló logikával kellene)
A műszaki oldal az rendben van, a hang a fény a video a díszletes szakemberek állítom világszínvonalúak. Profik az öltöztetők a kellékesek a szabók. Félelmetesen elkötelezettek, a háttérben úgy élik meg a daraot mintha ők lennének színpadon. Képesek 48órát dolgozni egyfolytában miközben nem fizetik ki nekik a túlórát.
Vidnyánszkinak igaza van de ezt nem kellett volna kimondani, valóban egy hadsereg van a másik oldalon a liberálbolsevik mozgalom. s igen egyik fészek az pont az szfe volt.
Nyílvánosságra kellett volna hoznia a terveket és az ajánlatot amit javasolt a vezetésnek.




Má megin nyomod a neoli…

#862940 Láma Előzmény: #862520

Má megin nyomod a neoliberális agymenésedet. Megérted-e valaha, hogy a neoliberális nem politikai, hanem gazdasági fogalom? Ááá, sose. Neoliberális ember, embercsoport, politikai irányzat csak a te agyadban létezik. A keményvonalas neoliberális gazdasági irányvonalat meg a vajdád tolja 10 éve csont nélkül. Az persze tetszik.

SZFE

#862939 Koffein Előzmény: #862934

azt nem értem, hogy miért pont vidnyánszkiyt nevezték ki, mást is ki lehetett volna... arra is tudok gondolni, hogy mivel egyre fiatalabb színészek léptek be a politikai térbe, ezért történt az, ami... ettől függetlenül sem értem, hogy miért kell ellehetetleníteni az oktatást? egy jobb oldali tanár, másként tanítja a színészkedést, mint akár egy baloldali? nem hinném...

vagy most a finanszírozási mód a probléma?

https://index.hu/belfold/2020/09/06/szfe_tanev_hal...


SZFE

#862934 Ibiza Előzmény: #862920

csodálkoznék ha a háttérben nem lenne már ledumálva a soros egyetem felkarolja a hallgatókat.

Megint erős aránytévesztésben vannak a liberálbolsevikok SZFE ügyben, Lemondtak tanárok de már úgy állítják be mintha kirúgták volna őket. A vezetőség nem hajlandó egyeztetni de azt mondják meg sem hívták őket. Gondolom fosnak az elszámoltatástól.
Kell az állami támogatás de ne szóljon bele senki hogyan pacsálják a pénzt.
Volt cirkusz amikor nem Alföldi nyerte újra a Nemzetit.
Emlékezzünk, ilyen cirkusz volt már a filmipar kapcsán, aztán Vajna vezette megoldást mindegyik jónak gondolta a végén. Azok szipogtak akik valami gagyit akartak elsütni, nem Vajna döntött hanem egy szakmai bizottság.
Ugyenez a cirkusz ment az egyetemek átalakítása kapcsán (Corvinus) azóta csend.
Volt cirkusz amikor a Tudományos Akadémia nem dolgozó libsijeit kipakolták, akik még be sem jártak, semmilyen munkát nem végeztek, de kaptak fizetést, telefont és benzin hozzájárulást.


A Fidesz ezekkel az ügye…

#862924 walex Előzmény: #862922

A Fidesz ezekkel az ügyekkel tényleg azt fogja elérni, hogy egy csomóan becsukják a szemüket, befogják az orrukat és öklendezve ugyan, de a moslékkoalícióra fognak szavazni 2022-ben, hogy ennek a gátlástalanságnak, határok nélküli bizniszeknek vége legyen.
Ez már az a szint, ami az egyszerű M1 nézőt is érinteni fogja, ha megtapasztalja, hogy oda a balatoni kemping, szétqrják a Velencei tavat.