Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Ibiza Előzmény: #862518

igen, mocsok hazaáruló csürhe. Azt gondoltam a történelem szemétdombjára kerülnek de nem, mint főnixmadár születnek újjá némi képzavarral mert ezek galandférgek, keresték az új gazdaállatot.
Nekik csak térkép e táj, mammon az Isten.
Igen, ijedten pislognak a lilaködös elsőgenerációs újértelmiségiek, akik beleálltak ebbe az új neolibsi trendbe, hiszen a gaz orbán meg diktatúra meg illiberalizmus.. meg harcoljunk.. de azért érzik nem kóser ez, sejtik mi a természet rendje meg még talán valamennyire beléjük nevelték a tisztességet hazaszeretetet a szüleik.
Akiknél ez az irány csont nélkül átmegy azoknak már olyan a családi hátterük, olyan volt a neveltetésük éledezik identitásuk.
De ezek közül sokan csak birkák akik beszopják mert a valódi hittérítőket csak a hataloméhség hajtja, ők tartják hagyományaikat, szokásaikat, működtetik kapcsolatrendszerüket. Vizet prédikálnak bort isznak.

Normálisan egy országban a politikai palettának le kellene fednie a társadalmi igényeket, szélsőbal szélsőjobb, néppárt, az izmusok, a tematikus pártok. Normálisan egy eszme vagy izmus az megdolgozik a helyéért, kampányol párttá alakul, indul a kampányokon. Ettől aljas ez a mostani neolibsi irányzat, rákapaszkodik a meglévő társadalmi rendszerre, a meglévő intézményekre, demokratikus szerveződésekre, nemzetközi szervezetekre, korrupcióval , zsarolással éri el a célját. civil kurázsinak, civil megmozdulásnak, trendi irányzatnak álcázza magát. Miközben célja a hatalomszerzés és a föld lakóinak szabványosítása, modernkori rabszolgaság kialakítás.