Köszi jackOne!
Sziasztok, jó reggelt!
A mai nap az emelkedés útjában lévő szintek:
- 13.150
- 13.220
- 13.313
Most már ki kellene törnie a (iii. hullámba felfelé)

Nagy az esélye.
NQ +1,5 % ban ...repülés... S&P 3550-625-ig, DOW mindjárt át meg a 0,786 -on ..stb
Napos Ichimokuban a Kumoig esett le, majd fordult felfelé.

Óráson leesett a Kumo alá, majd visszament a Kumoba.
Innen 13.007 először 13.313-ig emelkedhetnénk, majd 13.475-ig
----------------------------------------------------------------
A "zászló" célára nagyjából egybeesne az augusztus 25.-én betett célárral.
Csak most már el kellene mennie odáig.
Ha sikerülne kitörnie felfelé, akkor most már csak 13.485 a zászlóalakzat célára!

Lenthor, köszönjük a chartokat és az elemzéseket, nagyon jók.
Jól látod, mindkét oldalnak osztogatják a pofonokat, nehogy bárki is elbízza magát. Én is osztogatnám azoknak, akik így mozgatják a piacot, és nem is virtuálisan.
Nem vagyok biztos benne, hogy tök jó rajzokat tudok betenni. Most kevesebbet is foglalkozom a tőzsdével, céges munka is van, meg ház körüli is a napokban. Ha valami használhatót tudok majd betenni, akkor beteszem.
Szia JackOne!
A mákos tészta az egyik kedvencem, de chart nélkül jobban ízlik :-)
A multi time line/frame-es chartok hasznosak lehetnek, ha át lehet őket egyszerűen tekinteni. Ehhez kicsit szokni kell őket valószínűleg.
Ha, akarják még most is lenne lehetőség a "zászlóra", de már ki kellene törnie, mert kezd hosszú lenni a lobogó.

Így kell ezt csinálni!
- egy pofon a shortosoknak
- egy pofon a longosoknak.
A reggel betett 13.135 kemény diónak bizonyult, ezért is tettem be.

13.124-ig bírta és onnan lefordult.
Lassan el kell fogadni, hogy az amcsi piacon nem lesz a mi életünkben medve piac, ahogy Janet Yellen vázolta, pár évvel ezelőtt.
Valószínűleg ő az egyik, aki ismerheti a tutit egy FED és egyéb bankok+politikusok vezérelte világban.
ma is teljesítménybérben fizetik az USA főnyomdászát úgy látszik...
Köszi JackOne!
Magam egy 12500 lefele kört várok és onnan egy erőteljes felpattanást. Na majd meglátjuk...
Szia Mr.!
..hát mint Mátyás király - hoztam is meg nem is adtam is meg nem is ...A VIX kilépett is meg nem is.
Egyik háromszögből ki a hosszútávú piros trend vonal alatt, viszont a hosszútávú trendvonal felett melyek egy nagy háromszöget képeznek - viszont D halálkereszt néhány napja - továbbra is a rés betöltését várom, azaz bear rövidtávon távon onnan viszont elszabadulást felfelé - sem új mélypontot, sem a hosszútávú emelkedő trend törését nem várom - a 0.236 fibo és 0.2382 között fordulnia kellene és új csúcspontra mennie - de ezt látja a FED is-:)))
Viszont, viszont - ha a piacon csak a nyerők zárásával a választások után kialakult bizalmatlansági űrben láncreakció alakul ki és az emberek hite megrendül - no ezt szerintem a FED se fogja tudja kezelni
egyelőre türelem - mint a vadászlesen: amerre kitör arra az arra és megjátszani - piros, vagy zöld