Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#862749 Mr. 50% Előzmény: #862748

Köszi JackOne!

Magam egy 12500 lefele kört várok és onnan egy erőteljes felpattanást. Na majd meglátjuk...

dax

#862748 JackOne Előzmény: #862743

Szia Mr.!

..hát mint Mátyás király - hoztam is meg nem is adtam is meg nem is ...A VIX kilépett is meg nem is.

Egyik háromszögből ki a hosszútávú piros trend vonal alatt, viszont a hosszútávú trendvonal felett melyek egy nagy háromszöget képeznek - viszont D halálkereszt néhány napja - továbbra is a rés betöltését várom, azaz bear rövidtávon távon onnan viszont elszabadulást felfelé - sem új mélypontot, sem a hosszútávú emelkedő trend törését nem várom - a 0.236 fibo és 0.2382 között fordulnia kellene és új csúcspontra mennie - de ezt látja a FED is-:)))

Viszont, viszont - ha a piacon csak a nyerők zárásával a választások után kialakult bizalmatlansági űrben láncreakció alakul ki és az emberek hite megrendül - no ezt szerintem a FED se fogja tudja kezelni

egyelőre türelem - mint a vadászlesen: amerre kitör arra az arra és megjátszani - piros, vagy zöld

https://invst.ly/r-0ip

dax

#862747 JackOne Előzmény: #862739

Szia KB!

Van ilyen egyszerű is + van futis + van a régi tip mákos tészta és amikor a bolygók együtt állnak multi time line/frame akkor lépés-:)

dax

#862737 Lenthor Előzmény: #862732

Sziasztok, jó reggelt!

Jelenlegi helyzet!

Hogy emelkedés elkezdődjön, ahhoz a 13.135-ön kellene átmennie, akkor már a "zászlóalakzat" kezdene alakulni.

A héten csak estefelé leszek!

https://invst.ly/rzwe0

dax

#862726 JackOne Előzmény: #862724

Hát eléggé recseg ropog....EMA 50 felülről beakasztott Kijun 26 -osnak előtte meg 3 nappal meg Tankan 9-es momentum indikátor Kijunnak ...Ma 50 elkezdett lefele ívelni és a napos indik mintha...

Ti hogy látjátok...?

dax

#862725 JackOne Előzmény: #862719

validálódott, mint a VIX -nél ....ott félig betöltötte csak ellentétes irányba azóta a közelébe se jutott azaz, vagy ellenállása a Medvének vagy támasza a Bikának (VIX-re-:)), vagy v.mi ilyesmi - XD:)))

ui1.: mintha vihar előtti csendes mozgások közelednének, mi a véleményetek....?..vagy csak hallucinációim vannak -:)

ui2.:

lehet spycheés sérüléseket szenvedünk vagy a bikától vagy a medvétől-:)...rosszabb esetben mindkettőtől...

dax

#862719 feketemelos Előzmény: #862718

13313 - 13500 között van rés ( investing szerint ) ...07. 21 -én az ár " beleharapott" a résbe már.....és minden validálódott rés alja teteje ellenállás vagy támasz ....vagy valami ilyesmi.......DD))

üdv

dax

#862718 JackOne Előzmény: #862714

Szép napot! Köszönjük, azért lenne egy kérdésem a 13256 -nál hátrahagyott rés alj nem dominánsabb, mint ellenállás?