Durva 12.635?
Háromszöget csinál?
Ideje lenne felfelé fordulni és nem mehet a fekete hsz. alsó vonala alá!

09.55
Német munkanélküliségi változás
xxxK 42K 69K
10 óra
German Prelim GDP q/q
xxx% -9.0% -2.2%
Megindíthatja a mozgást!
Sziasztok!
Köszi Lenthor a gondolataidat. A volumen hiánya a leginkább az oka annak ami most van. (harmada a szokásosnak. 60-70milliárd/nap) Reggel 8:00 -kor meg sem mozdult a chart. Azért ilyent is ritkán látni. Egyébként egyetértek veled, felfelé fog menni. Ha esni akart volna azt már megtette volna, hisz minden körülmény adott hozzá.
Az RSI is igazolja, hogy kellene még egy emelkedésnek lenni.
Ugye a 3. és a iii. hullámoknál a legmagasabb az RSI.
Most az "5/iii." hullámnál is magasra szökött, majd a negyedik hullámra jellemző 40% környékére esett, ahol lehetne az "5/iv" hullám.

A 4 órás Stochastic fent van, amiből általában arra lehet következtetni, hogy esnie kell.
De, nem minden esetben!
Berajzoltam egy korábbi esetet, amikor szintén fent volt és emelkedés közben a Stochastic fent oldalazott.
Azért is érdekes, mert a napos Stochastic viszont lent van és emelkedni akar.

Volt egy szép "denevér" alakzatunk, amelyből emelkednie kellene, de egyelőre oldalazgat.

Ha már betettem, hogy:
- 12.900 fölé kellene nézni, hogy a bikák fellélegezhessenek
akkor beteszem azt is, hogy a medvék mikor lélegezhetnek fel:
- 12746-12.697 rés betöltésével a medvék irányítanának!
Sziasztok, jó reggelt!
Nos, kérdés, hogy tud-e még 12.800-12.850 fölé nézni?
12.850 felett megpróbálkozhat a rés betöltésével 12.995-ön, ami kb. az ék alja lenne.
Itt kellene az erejét nagyon összeszednie, mert nem lenne könnyű áttörni. Felfelé 13.080-13.200 és a mágikus 13.435 lenne.
Ha, viszont elgyengül és már 12.800-12.850 is kemény diónak bizonyul, akkor 12.635, sőt 12.400 is lehet belőle.
Szerintem elkezdett gyengülni, de mint a közmondás is mondja "döglött macska nagyot pattan" így a bikában is lehet egy utolsó rúgás.
Még legalább a 12.995-re gyúrok, de már óvatosan!
---------------------------------------------------------------------
Sziasztok, jó reggelt!
A tegnap betett elképzelés (lehetőség) továbbra is fenn maradt. 12.900 fölé kellene nézni, hogy a bikák fellélegezhessenek és akkor jöhetne legalább a 12.995 és talán a többi célár felfelé.
Van viszont egy "zászló" lehetőség lefelé, amire érdemes figyelni!

A W alakú sokkal reálisabb lenne, még ha nem is azt terveztek. Hiba csúszhatna már a számításukba...
Ezért van nekem a DAX-nál a mágikus szám 13.435.
Messze van, de minden lehetséges, ha "V" alakú korrekciót terveztek nekünk.
Ez igaz lehet(ne). Azért számomra "érdekes", ha a jelenlegi ATH közeli árfolyam lenne a beárazás.
Azért holnap a -35%-os GDP publikálása után csak nem fog szárnyalni?
--------------------------------------------------
Ha Te tudod, akkor már régen tudják a bennfentesek!
Akkor viszont már rég be is árazták, tehát nincs hírértéke.
Köszönöm. Tulajdonképpen oda, 3276-ra akartam betenni egy short megbízást, de úgy megindulni látszott lefelé, hogy szinte dühből rányitottam egy shortot. Ilyenkor szinte mindig a legalját szoktam elkapni a short nyitással.
Azért holnap a -35%-os GDP publikálása után csak nem fog szárnyalni?
Ha a "ii" hullám (ami nem biztos) akkor mint betettem 3.276 környékén le kellene fordulnia.
De, mint írtam távolról sem biztos, hogy már lefelé megyünk.
Nekem a DAX-nál is hiányzik egy 5. hullám felfelé.