Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#860945 Lenthor Előzmény: #860942

Betettem nektek a cikket! A kisbefektetők felfelé várják és már Ti is átálltok a sötét oldalra?

Akkor még egyszer nézzük az Elliott szerint!

1. Volt egy hosszú öt hullám felfelé.

Utána feltétlenül kell egy A-B-C korrekciós hullám.

2. Megvolt a gyors "A" hullám lefelé.

3. Felment a "B" hullám (normál esetben a maximumig, vagyis a 85.4%-os fiboig. (Nem hiszem, hogy ebben a helyzetben Flat"B" hullámot csinálnának).

4. Kellene egy "C" hullám lefelé, ami biztosan öt hullámos lesz

https://invst.ly/rb6av

dax

#860941 KB58 Előzmény: #860939

Én már nem tudom, mit gondoljak. Nem tudom kizárni az újabb lokális csúcsot sem (amiket a chartjaidon jeleztél), mert úgy kavarják a sz..., ahogy csak lehet.

Tegnap nem mertem még a legtetején sem shortot nyitni pl. szűk, 12400 feletti stoppal (nem értem miért), amikor te nyitogattad. Óriási hiba volt, úgyszintén az, amikor a délelőtti nyitáskor nem nyitottam shortot 12370 körül, és a mai 12080 körüli alj felett nem nyitottam longot.

A mai küzdéssel annyit sikerült csak elérnem, hogy a tegnapi kb. -30K HUF mínuszomat sikerült egészen minimális pluszba fordítanom. Ez nevetséges teljesítmény, de ennek is örülnöm kell.

A problémám továbbra is, hogy nem azt csinálom és nem akkor, amit látok, tudok, érzek. Amikor a legjobb helyen kellene pozíciót zárni, nyitni, akkor akár órákig hezitálok, ugyanígy rossz pozíciók zárásakor, viszont a jó pozíciókat 1 másodperc alatt le tudom zárni és a rossz pozíciókat meg tudom nyitni, amikor nem kellene.
Mintha fordítva lennék bekötve (lehet, hogy csak a stressz miatt nem azt csinálom, amit tulajdonképpen látok és érzek?)

dax

#860939 Lenthor Előzmény: #860938

USA befektetőinek is lehetőséget adtak pozícióba lépni?

Az alul bezárt shortokat újra nyitni?

dax

#860931 Macskaegér Előzmény: #860926

Jó reggelt! Sziasztok!

Indul a második félév. Dax-ra ráférne egy korrekció.

A kisbefektetők pénzét várják az alapkezelők.

dax

#860926 Lenthor Előzmény: #860925

Erre a hírre vártam! Amikor a kisbefektetők elhiszik, hogy megy felfelé is nyitják a longokat. Ekkor lépnek a nagyok!

---------------------------------------------------------------

A Corona-válság kiváltja a kisbefektetők fellendülését

A legnagyobb gazdasági válság közepén több millió befektető rohamozza meg a tőzsdeket világszerte. Miközben a szakemberek félnek a második erőszakos összeomlástól, egyre több amatőr lép fel - a magas pontok ellenére. Eddig ezt az optimizmust bőségesen megjutalmazták.

Jelenleg azonban nem az alapkezelők milliárd dolláros eszközeikkel és professzionális elemzéseken alapuló befektetési döntésekkel készítik a szokásos módon a világ tőzsdei irányát. A márciusi hatalmas visszaesés után az árak ideiglenesen rekord sebességgel emelkedtek Frankfurtból New Yorkba - elsősorban azért, mert az új kisbefektetők megrohamozták a tőzsdeket.

https://www.n-tv.de/wirtschaft/Corona-Krise-loest-Kleinanleger-Boom-aus-article21880996.html

-----------------------------------------------------------

Érdemes elolvasni!