Ha 0,1% ban van a stoppod, azt közel 100% hogy kiveszik, szinte azonnal.
Ha 0,1% ban van a stoppod, azt közel 100% hogy kiveszik, szinte azonnal.
Hányszor akartam már nyitni azóta különböző támaszok alatt, és nem nyitottam....
Meglátom.
A mai napon nyitottam 3 DAX CFD shortot is. Volt 12303-ról, lezártam 12320-nál, volt 12253-ról, lezártam 12249-nél, volt 12195-ről, lezártam 12211-nél.
Mindezt annak ellenére, hogy a reggeli beírásodat, chartodat, Rocco mai elemzését is ismertem.
Szétvet az ideg.
Gratula a gombához, gombapaprikást én is főztem a héten, nokedlivel, erdei gombából az igazi, annak az íze az fenomenális. Forgolódik a dax, szerintem is lefelé fog kitörni, én ma forgolódok, long is short is kicsit hozott. Jövő héten negyedéves, féléves záró beállítás is lesz.
KB58! Megelőzlek!
Megint lemaradtál a jó short nyitás lehetőségéről!
Furcsa, mert a szakirodalom "hamis kitörésnek" nevezi, pedig szerintem inkább csonka "c" hullámnak mondanám!
--------------------------------------------------------------------------------------
Nem akartam hajnali 01:13-kor befolyásolni senkit, de tudjátok, hogy én lefelé vártam, ezért is mentem el nyugodtan gombázni!

Hazaértem!
Rengeteg gombát szedtem.
2 nagy láda csupán a vargánya, de szedtem galamb és őzláb gombát is. Az utca gombaételeket kezdett főzni.
Leves és gombapörkölt mellett én szeretem a ropogósra sült gombát is. Tisztítás, kis só és liszt, esetleg kevés bors és már sülhet is a galambgomba és az őzláb gomba.
Vargánya nagy része meg mehet a fagyasztóba.
Sztori!
Tele a kosaram gombával.
Cigány asszony az erdőben cipel egy 20 literes festékes vödröt tele vargányával.
Majd átszól, hogy eladó a gombája, nem veszem meg tőle.
Nooooormális!
Na ma is normális nap van:
Wirecard, -57%
Luckin -30%
Hertz, -15%
GNC: -15%
Nike-nál nagyobb esést vártam, sztem a Robinosok most odaszaladnak, hiszen az most jó olcsó...
csak 9 milliárdot nyomtat a FED, igaz ez többszöröse az eheti eddigi teljesítményének. 3000 alá úgy látszik nem akarják beengedni.
Sziasztok! Jó reggelt!
Köszönöm az elemezéseket és a nagyon jó chartokat. Az elmúlt héten rengeteg lekvár készült a ribizli, málna, eper és megy. Így alig volt időm tőzsdézni, szép termés lett fel kellett dolgozni, jó lesz télen kimenni értük a spejzba. Ma csorgást várok, és 12200 alól jöhet még egy felfelé próbálkozás, de majd kiderül.
jövő héten? Már a csődbejelentés napján +70%-on volt...
https://fortune.com/2020/06/25/gnc-bankruptcy-shares-rise-pre-market-trading-hertz-jc-penney/