Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

Usa +5%-on zárt. Azt his…

#855929 matgab Előzmény: #855928

Usa +5%-on zárt. Azt hiszem Chuck Norris nem tudná ezt kétszer ennyi idő alatt sem elintézni...

jellemző... Pénteken ind…

#855813 matgab Előzmény: #855720

jellemző... Pénteken indítottam a longot, amit lezártam, erre mikor rallizik? 1 nappal később.

Pont úgy, mint a rulett asztalnál, mint amikor pakoltam egy számot rettentően és a rákövetkező körben gurították ki...

Jan16-an írtam, akkor mé…

#855793 matgab Előzmény: #853782

Jan16-an írtam, akkor még sem Corona sem olaj para Nem volt:

"Makro szempontból :

Kezd az egész részvénypiac túlértékelt lenni, előbb utóbb jön egy kisebb nagyobb gebasz, az pedig nem fog túl jót tenni az elmúlt években többszörösre fújt NER-es papírok árfolyamának."

BÉT csökkenő háromszöget…

#855718 Ddavid Előzmény: #855716

BÉT csökkenő háromszöget rajzol, még ma kieshet belőle.
Ha további fertőzöttek lesznek akkor hétfőn folytatódhat az esés 40 k-ig.

mégsem adtam ezl az OTP-…

#855717 matgab Előzmény: #855715

mégsem adtam ezl az OTP-t, mire bevittem az ajánlatot úgy látszik leütötték...

OTP-t eladtam, nem néz k…

#855715 matgab Előzmény: #855708

OTP-t eladtam, nem néz ki ez jól, bármilyen jó is lett az eredmény, ha a nemzetközi helyzet ennyire fokozódik, ráadásul hétvége is jön, úgyhogy inkább majd visszaveszem 11000-nél...

na megadom a világgazdas…

#855708 matgab Előzmény: #854499

na megadom a világgazdaságnak a végső lökést...

Ingatlan vétel, OTP vétel...

A vételek után azért min…

#854499 matgab Előzmény: #854498

A vételek után azért mindig jött mínusz 10-30% esés. Az utolsó vételem a babavaro hiteles volt 970-en... Szerintem elég erőteljes hatása volt.

Ahol meg elkezdtem eladni 570-tol simán ment 20%-ot felfelé 730 volt a csúcs

Nem tudom miről beszélsz... Mi kell még neked, ha nem elég ez az előre bejelentett mozgás?

4IG

#853829 Bendeguz Előzmény: #853828

Hajlamosak vagyunk túlbecsülni a nersevikek tehetségét, képességeit. Szerintem itt se tudják mit művelnek, de most valami változni fog. Lehetne azt gondolni, hogy a patkány rogán féle akció szándékos volt, "lifteztetés", "okos vételek", "kicsik kirázása" folyik, de ez 1% valószínűségű, még ha rizs2 szerint ez megy. Szerinte ez volt 1100-on, 1000-en, 900-on, a 700 közeli leszúrásokban, stb. Full tévedésben van. Ezek ennyit tudnak. Most megy a kapkodás, első körben srv-t találták megoldásnak. Lehet ezt is a fórumról lopták.
Amiben biztos vagyok (99%), hogy jönni fog a temérdek állami megrendelés, kicsi a közkéz (valóságban 38% helyett szvsz 10% van kicsiknél és forgalomban), és ez egy valódi profitot termelő cég. Az árazás már más kérdés. Ha minden jól alakul, jövőre érhet 800-at fundásan, de a tőzsde mindig előre áraz. És ne felejtsük el, hogy ez a ner, valahonnan előrántanak a lopott szajréból 1-2 mrd-ot, abból ezt pompásan ki lehet lövetni némi pletykával, meg félhivatalos sztorival, elejtett félszavakkal 1000 fölé. Aztán amikor a kibüfik is elhiszik, akkor ATH és onnan megint le 600-ra.

4IG

#853828 matgab Előzmény: #853827

Az hogy kiszálltam és ezt be is írtam, az azt jelenti h jelentős kockázatokat láttam a cég jövőjében és ezért inkább elhagytam a 4IG-t egyelőre. Persze ha kicsi a tét, akkor van akinek kedve sötét.
Alapvető különbség azokkal szemben, akik azért írják hogy esni fog, mert olcsóbban akarnak venni, vagy épp shortolják. Én lehet, h majd visszaszallok, ha látom azon kockázatok megszűnését, amik megjelentek, de az nem hiszem, hogy pár hónapon belül lesz.
Másrészről azért mert itt most sokan másképp látják, az nem azt jelenti, hogy nem lehetséges, h ez történik amit látni vélek. Mondjuk ugyanígy leghülyézett mindenki amikor azt írtam december elején, h itt szar lehet a palacsintaban a T-sys-szel és lehet, h elmarad az egész ügylet. Vagy amikor még a Freesoftban (újaknak: így hívták régen a céget) írtam, hogy nem is értem, h ML miért nem csinál a 4IG-bol egy nemzeti IT céget, amin keresztül lehetne folytatni az összes IT megrendelést, a honvédelmtol kezdve a közegészségügyon keresztül a közigazgatásig... Akkor is kaptam a kétkedőktől hideget, meleget, hogy pont ezt miért venné meg, vagy mi értelme lenne, amikor ott van a Konzum meg az Opus... Akkor 2500 körül volt a részvény árfolyama (mai 50). Persze én sem akkor szálltam bele full pénzzel sajnos ,max egy kicsit növeltem az akkori pakkom.
Nem azt mondom, hogy nem lehet pozitív szcenario, csak mielőtt valaki a családi ezüstöt is ide teszi, azelőtt merlegeljetek a kockázatokat is... Nekem mindegy h a közeljövőben esik vagy emelkedik az árfolyama, keressetek sokat!