Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG

matgab Előzmény: #853827

Az hogy kiszálltam és ezt be is írtam, az azt jelenti h jelentős kockázatokat láttam a cég jövőjében és ezért inkább elhagytam a 4IG-t egyelőre. Persze ha kicsi a tét, akkor van akinek kedve sötét.
Alapvető különbség azokkal szemben, akik azért írják hogy esni fog, mert olcsóbban akarnak venni, vagy épp shortolják. Én lehet, h majd visszaszallok, ha látom azon kockázatok megszűnését, amik megjelentek, de az nem hiszem, hogy pár hónapon belül lesz.
Másrészről azért mert itt most sokan másképp látják, az nem azt jelenti, hogy nem lehetséges, h ez történik amit látni vélek. Mondjuk ugyanígy leghülyézett mindenki amikor azt írtam december elején, h itt szar lehet a palacsintaban a T-sys-szel és lehet, h elmarad az egész ügylet. Vagy amikor még a Freesoftban (újaknak: így hívták régen a céget) írtam, hogy nem is értem, h ML miért nem csinál a 4IG-bol egy nemzeti IT céget, amin keresztül lehetne folytatni az összes IT megrendelést, a honvédelmtol kezdve a közegészségügyon keresztül a közigazgatásig... Akkor is kaptam a kétkedőktől hideget, meleget, hogy pont ezt miért venné meg, vagy mi értelme lenne, amikor ott van a Konzum meg az Opus... Akkor 2500 körül volt a részvény árfolyama (mai 50). Persze én sem akkor szálltam bele full pénzzel sajnos ,max egy kicsit növeltem az akkori pakkom.
Nem azt mondom, hogy nem lehet pozitív szcenario, csak mielőtt valaki a családi ezüstöt is ide teszi, azelőtt merlegeljetek a kockázatokat is... Nekem mindegy h a közeljövőben esik vagy emelkedik az árfolyama, keressetek sokat!