Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

Erről? Ez qrva komoly je…

#852334 Csusza Előzmény: #852330

Erről? Ez qrva komoly jelentés! Nem hittem volna ilyen számokat. És még csak a Q3. Ahogy Hókuszpók barátunk mondta volt, az igazi a Q4 lesz, az lesz a legerősebb.

Mondjuk nem tudom, miért adták ki ilyen gyorsan. Bár gondolom a Tsys bejelentés miatt, ne szinte egyszerre legyenek.

Vajon medig szakad be holnap? Lehet, hogy reggel dobni is kellene mindent hamar,még időben? :-D

Jelentés itten van ni, aki még esetleg nem olvasta volna:

https://bet.hu/site/newkib/hu/2019.11./4iG_Nyrt._2...

Az év első három negyedé…

#852332 Bendeguz Előzmény: #852331

Az év első három negyedévében a 25,18 milliárd Ft IFRS szerint konszolidált bevételt ért el kimagasló, 2,48 milliárd forint fölötti EBITDA és 1,69 milliárd forintos adózott eredmény mellett.

Ha osztalék lenne, akkor ezek közül mit lehetne kifizetni? Tudom amatőr kérdés, de nem értek hozzá. EBITDA vagy adózott eredményt?

9,85% az EBITDA
6,71% a nettó

mi itt eddig 15-20%-kal számoltunk, hiszen az informatikában jók a marzsok.

Q3 kint van Béten! Bakke…

#852330 Bendeguz Előzmény: #852328

Q3 kint van Béten! Bakker én hó véget olvastam régebben... Ki mit gondol?

Jól van, nem gond. Értet…

#852327 Bendeguz Előzmény: #852326

Jól van, nem gond. Értettem abból is, de kíváncsi voltam meddig lehet elmenni :)

Azon kívül, hogy beírja,…

#852326 matgab Előzmény: #852325

Azon kívül, hogy beírja, hogy záródnak a shortok, meg shortolják, nem ír dezinformációkat. Ezt meg miután letisztáztuk, hogy halandó emberek biztos nem tudják napon túl shortolni, inkább egy bekattanásának vagy hitbeli kérdésnek veszem.

Én moderáltalak, mert nem szeretném, ha az a fórum is átmenne egy olyan fórummá, ahol a különböző hitekkel rendelkező emberek szídnák egymást és nem a papírról magáról szólna.

Gondoltam, hogy az esti moderálásból megérted, hogy erre gondolok, de mivel folytattad ezért egy minimális 1 napra tettelek tarcsira, remélem megérted.

Amikor a moderátornak jelentesz, az a pf moderátor, nem én vagyok, én nem kapok értesítéseket.

Matgab, te küldtél pihen…

#852325 Bendeguz Előzmény: #852323

Matgab, te küldtél pihenőre, vagy a pf moderátorok? Nem baj, jogos volt. Bumm téged tényleg nem zavar? Nyilvánvaló kamu profil, többen használják, teljesen dezinformacios céllal. Hazudik és segg ostoba is egyszerre.

No de ontopic. A hírre vajon megint adni kéne? Mert a semmire emelkedik, nincs publikus info

gyerünk máááá, ne csak é…

#852324 Koffein Előzmény: #852323

gyerünk máááá, ne csak én gondoljak erősen 3e-re, hanem ti is, gyerünk gyerünk!! láthattátok tegnap is mi történt, amikor kőkeményen a 3e.re koncentráltam :D

939-en kicsit bővítettem…

#852321 Csusza

939-en kicsit bővítettem.

Réstöltésnél lejjebb nem gondolom, hogy menne.

KGY

#852315 picirigo Előzmény: #852307

Miért nem tud ez a részvény normálisan viselkedni??? Nagyon csodálkoznék, ha ismételten nem valami pletyka állna a háttérben!

KGY

#852307 Csusza Előzmény: #852302

Néztem is ezt a hsz-t, lestem, nem nagyon értettem.
De így, faktorral már minden érthető. :-)

Akár még kis felkötés is lehet nap végén, az meg tényleg fincsi lenne.

KGY

#852302 matgab Előzmény: #852296

egy ilyen beírás után

"poreci ma, 10:32 Előzmény: #50657 jvgb #50662

én nme érzek semmi kitörés szagot.
Szerintem itt pöszmöszölünk még egy ideig."

ha a fucktor megérzéseim jól működnek , akkor akár limites nap is lehet... :-)