Jól van, nem gond. Értettem abból is, de kíváncsi voltam meddig lehet elmenni :)
Jól van, nem gond. Értettem abból is, de kíváncsi voltam meddig lehet elmenni :)
Azon kívül, hogy beírja, hogy záródnak a shortok, meg shortolják, nem ír dezinformációkat. Ezt meg miután letisztáztuk, hogy halandó emberek biztos nem tudják napon túl shortolni, inkább egy bekattanásának vagy hitbeli kérdésnek veszem.
Én moderáltalak, mert nem szeretném, ha az a fórum is átmenne egy olyan fórummá, ahol a különböző hitekkel rendelkező emberek szídnák egymást és nem a papírról magáról szólna.
Gondoltam, hogy az esti moderálásból megérted, hogy erre gondolok, de mivel folytattad ezért egy minimális 1 napra tettelek tarcsira, remélem megérted.
Amikor a moderátornak jelentesz, az a pf moderátor, nem én vagyok, én nem kapok értesítéseket.
Matgab, te küldtél pihenőre, vagy a pf moderátorok? Nem baj, jogos volt. Bumm téged tényleg nem zavar? Nyilvánvaló kamu profil, többen használják, teljesen dezinformacios céllal. Hazudik és segg ostoba is egyszerre.
No de ontopic. A hírre vajon megint adni kéne? Mert a semmire emelkedik, nincs publikus info
gyerünk máááá, ne csak én gondoljak erősen 3e-re, hanem ti is, gyerünk gyerünk!! láthattátok tegnap is mi történt, amikor kőkeményen a 3e.re koncentráltam :D
939-en kicsit bővítettem.
Réstöltésnél lejjebb nem gondolom, hogy menne.
tehát hírre kell megint adni, utána fél év dögvész az újabb bennfentes rally előtt
Miért nem tud ez a részvény normálisan viselkedni??? Nagyon csodálkoznék, ha ismételten nem valami pletyka állna a háttérben!
Néztem is ezt a hsz-t, lestem, nem nagyon értettem.
De így, faktorral már minden érthető. :-)
Akár még kis felkötés is lehet nap végén, az meg tényleg fincsi lenne.
egy éve ilyenkor szépen megindult.
1-2 héten belül jönnie kéne a tsys dealnek és hó végén jön a q3.
én nem nagyon látok bennfentes pánikot, így szerintem elfogadható lesz mindkettő.
bennfentes vételeket se igazán látni, vagyis semmi kellemes meglepetésre sem számítok.
Eeej te, jól tudod, hogy a tőzsdézés 1% vásárlásból, 1% eladásból és 98% várakozásból áll :-P