gyerünk máááá, ne csak én gondoljak erősen 3e-re, hanem ti is, gyerünk gyerünk!! láthattátok tegnap is mi történt, amikor kőkeményen a 3e.re koncentráltam :D
gyerünk máááá, ne csak én gondoljak erősen 3e-re, hanem ti is, gyerünk gyerünk!! láthattátok tegnap is mi történt, amikor kőkeményen a 3e.re koncentráltam :D
939-en kicsit bővítettem.
Réstöltésnél lejjebb nem gondolom, hogy menne.
tehát hírre kell megint adni, utána fél év dögvész az újabb bennfentes rally előtt
Miért nem tud ez a részvény normálisan viselkedni??? Nagyon csodálkoznék, ha ismételten nem valami pletyka állna a háttérben!
Néztem is ezt a hsz-t, lestem, nem nagyon értettem.
De így, faktorral már minden érthető. :-)
Akár még kis felkötés is lehet nap végén, az meg tényleg fincsi lenne.
egy éve ilyenkor szépen megindult.
1-2 héten belül jönnie kéne a tsys dealnek és hó végén jön a q3.
én nem nagyon látok bennfentes pánikot, így szerintem elfogadható lesz mindkettő.
bennfentes vételeket se igazán látni, vagyis semmi kellemes meglepetésre sem számítok.
Eeej te, jól tudod, hogy a tőzsdézés 1% vásárlásból, 1% eladásból és 98% várakozásból áll :-P
mi lesz, mi lesz... Hát te írtad egy hsz-szel ezelőtt, hogy 3000 lesz. Akkor meg minek aggódalmaskodsz! :-)
van egy régi mendemonda a 2. Elliott-hullámról, amiben épp vagyunk, Rigó ma szépen felskiccelte a célárakat, 5. pont 3000 körül... nos abban lehet hinni :D