ha lexikonban beraknának egy képet átlagos feljelentgetőről..kb ő lenne..

ha lexikonban beraknának egy képet átlagos feljelentgetőről..kb ő lenne..
ez kispálya..nem demokrácia kérdése..ha megszületsz van egy kalibered.ezeknek ennyi van.
ilyen a mi demokráciánk, ahogy beszántották a metró újságot, úgy befogják a lokált is... nem mintha hiányozna, sőt! egyáltalán nem fog hiányozni... :)
első hír az új polgármesterről Budapest kapcsán.. a lokál szerződést fel kell mondania a bkk-nak.. :DD hiába na..nagy formátumú pali..
egy ilyen váltás sajna visszaveti Budapestet. Jönnek a bosszúállások, tisztogatások. A meglévő projektekbe belekötnek..újratárgyalják az osztást.
borkai nagyon kapaszkodik..nem gondoltam róla hiszen sportember..
nem jön rá azért nyert mert fideszes jelölt volt.. gondolom a közgyűlés fideszes többségű..hamar beszorítják a sarokba...
nem egy sportszerű húzás volt a részéről..ebből látszik mennyire kapaszkodnak a zsírosbödönhöz.. gondolom jó benne lenni.
Állítólag az I. ker-ben rengeteg érvénytelen szavazat volt, mert ott nem indult az -->Állampolgárok a centrumben és a hívei így fejezték ki.
Szerintem ezen a választáson Puzsér volt az egyetlen hiteles jelölt, aki komolyan hitt abban, h ha nyer akkor azt csinálja amit ígért. Amúgy meg szavazat/kampány költség tekintetében sztem igen jó eredményt ért el.
Jókat mond, de inkább arra kellene ügyelnie, hogy a programját plasztikusabban írja körül:
https://index.hu/belfold/2019/10/14/puzser_ot_ev_mulva_ujra_itt_leszek/
ha más nem, akkor Tényi https://444.hu/2019/10/14/az-alkotmanyvedelmi-hiva... :)
annyira pikáns ez a sztori is :)
Meglepett, győzött a tolvajok fejedelme. Budapesten aktív az urbánus "értelmiségi"
szintiszta logika, Borkai az egyetlen fideszes jelölt, ha lemond harc nélkül átadták a várost.
Ez butaság lenne. Bezsákolja a fideszes szavazatokat, lemond majd időközi választások lesznek.
Az időközin meg újra jönnek a szavazatok.
nekem nincs kétségem lemond/lemondatják.
de legyen már arányosság egy qrválkodás és egy lopásra szakosodott balliberál maffia tevékenysége között.
Hogy mennyire ingoványos terep a politika, mi sem mutatja jobban, miht Puzsér, aki gerincesen viselkedett a polgármester választás előjátéka során, most a szavazóíven mégis ő tűnik úgy, mintha megosztaná az ellenzéket.
Vagy a Momentum :) nem állnak össze az elmúlt 30 évvel, oszt Feri osztja a lapokat nekik is... mindenki a mézes bödönt kívánja.. :)
Nézd, feljelentés született KariGeri kijelentései alapján? feljelentés született a kispesti csóka vallomására? borkai ügyeire történt feljelentés? elhatárolódás? lemondás? nagyon súlyos sztori a jachtos kurválkodás, más országokba visszalépés történik, de itt nem. én azt látom, hogy ingerküszöb megemelése sikeresen megtörtén ismét, a kormányzó párt engedélyével.. majd ne csodálkozzunk, ha ennél durvább dolgok fognak történni egyik másik oldalon, mert a nép ezt is leszarja...
ha a sztorikba belegondolsz, kispesti max 200millát nyúlt le, a győri több milliárdot per év... mindezt legálisan... oszt? tisztára pareto elv érvényesül, kormányzó párt 80% jacht, kurvák, stb, ellenzék 20%, lepukkadt kecóba szippantás, bebaszás álhaverokkal :))
80 vs 20 %
igen, politika a javak elosztásáról és az eszközök felügyeletéről szól. Ha ebből cseppen valami vissza a "népnek" az már szerencse.
Mást mondasz amit teszel
Lárhattuk SZDSZ esetében.. azt mondták komcsikkal soha nem állnak össze..másnap szerelmesen bújtak elő a komikkal.
Kispesti mszp-s csóka elmondja hogy működnek a dolgok..hogy kell lopni.. valahogy nem ugrik rá a nagyon objektiv baliberál média..
kurválkodás vs. tolvaj bagázs..
nem barátságról szól a politika, hanem érdekekről... a tárgyalóasztalnál egymás torkának ugranak, miközben a médiának eljátsszák, hogy vérellenségek, majd este a klubba kurva jót röhögnek, hogy milyen jót alakított egyik másik karakter...
![]()
Macron ha kell simán lepippantja orbánt, ha kell hátba döfi..politikus.
Szerintem sokkal érdekesebb és nagyobb kihívást jelentene arról értekezni, hogy miért ennyire passzívak a középkorúak?
https://index.hu/video/2019/10/11/nyugdijasok_idos...
Ez mondjuk evidens.