Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

hiába okozott mintegy 30 milliárdos kárt, a kártérítésről pedig valószínűleg a legtöbben lemondanak.

#849318 Spade Előzmény: #849297

Én jó mésfél évvel kb előbb mondtam mint zsiday, sőt ő akkor még javában esést várt, én pedig befektetést még rá is kérdezett h hol, és azt válaszoltam h ahol jó a közlekedés v ahol nem kell (bváros), talán még a tforumon is

hiába okozott mintegy 30 milliárdos kárt, a kártérítésről pedig valószínűleg a legtöbben lemondanak.

#849297 Koffein Előzmény: #849292

Emlékeim szerint, anno Zsiday volt az első fecske, aki azt mondta, hogy fordulat van az ingatlan piacon, mire az összes újságíró rátámadt, hogy miként képzeli, szakad az ingatlanpiac, embereknek semmi pénzük, dev hitel, kilakoltatás stb...

hiába okozott mintegy 30 milliárdos kárt, a kártérítésről pedig valószínűleg a legtöbben lemondanak.

#849292 Ibiza Előzmény: #849202

hirtelen megjelenő pénz, olcsó hitel, szociális támogatások, smsz számlák, nyugatról israelből ukrajnából biztonságot keresők, és lefizetett újságirók alkották a gyúelegyet

hiába okozott mintegy 30 milliárdos kárt, a kártérítésről pedig valószínűleg a legtöbben lemondanak.

#849202 matgab Előzmény: #849189

Nem nagyon hiszem, hogy 30 milliárddal meg lehetne dobni az ingatlanpiacot jelentős mértékben. Az kb. 1500 átlag lakás értéke volt akkor Pesten.

Az inkább annak volt köszönhető, hogy levitték a kamatokat 9%-ról 2-3%-ra, nőtt a turizmus, jött az Airbnb meg a nemzetközi hangulat meg a Matolcsy féle pénznyomda.


hiába okozott mintegy 30 milliárdos kárt, a kártérítésről pedig valószínűleg a legtöbben lemondanak.

#849189 Ibiza

https://hvg.hu/kkv/20190915_Elengedhetik_a_karteri...

A botrány 2015 augusztusában robbant ki, ekkor derült ki, hogy Bíró Péter, a Kézizálog Zrt. tulajdonosa hamis aranytömböket adott biztosítékként több magyar milliárdosnak és pénzintézetnek. A Kézizálog már 2015 elején tönkrement, a Bíró által okozott veszteséget 30 milliárd forintra becsülték.

érdekes, ezután durrantak el az ingatlanárak, akkor indult el a vásárlási roham, aminek a forrását máig nem értem tisztán, hiszen a megtakarítások folyamatosan nőnek.Ügynökök foglaltak le ingatlanokat alku nélkül, és boldogok voltak mert napi 2 ingatlanon túlvannak.


A Saul fiát az évszázad legjobb filmjei közé sorolta a The Guardian :)

#849083 Ibiza

http://www.atv.hu/belfold/20190913-a-saul-fiat-az-...

A Saul fiát az évszázad legjobb filmjei közé sorolta a The Guardian..

Gondolom Charlie Hebdo meg a galaxis és az emberiség legjobb filmjének.

kinek a pap kinek a rabbi.

Ha dijat akarsz nyerni akkor csinálj zsidós filmet.

-- a félkarú-bandita visszavág --

#849082 Ibiza Előzmény: #849075

idén tán..OTP-ben voltam..srác nagyon ideges..ragyog a szeme..hivják..reménykedő arc..mondja ügyintéző..sajnálom de el kell utasitanom a hitelét ön kórosan játékfüggő.. sirós arccal ment el.. nem tudom honnan tudták..vagy korábban ő tiltatta le magát..

Rajtaütnek a nyugdíjasok…

#849078 TrendMan Előzmény: #849077

Rajtaütnek a nyugdíjasokon a sarki lottózóban, azokat elviszi a szívroham és ezzel csökken a nyugdíjkassza hiánya!

Ki van ez találva!

Lottózókból tiltják ki a…

#849077 Koffein Előzmény: #849074

Lottózókból tiltják ki az embereket? :) Azt meg hogy ellenőrzik? :)

-- a félkarú-bandita visszavág --

#849075 TrendMan Előzmény: #849074

Az nem lehet!

A félkarú-banditákat azért tiltották be 2013 tájt, hogy csökkenjen a számuk!

Az nem lehet!

Most akkor visszahozzák a félkarú-banditát a sarki csehóbaállítáják újraaaa?

re

#848927 Ibiza Előzmény: #848895

lazulj kicsit..árt a szépségednek.. a politika a gyűlölködésed átszövi az életet az életed.. sajna duális aggyal duális fujj fujj hajrá világképpel ez a sorsod.. ökölbe szorul az arcod arcotok ha pozitív dolog történik az országban..sokkot kapsz mert azt gondolod ami pozitív az a zorbánot erősíti.. ma már ott tartotok ha elesel a bringával egyből berakod a fészen..köszönjük orbán..leesett a vajaskenyér..köszönjük orbán.. kicsit legyetek már önállóbbak.

Az ellenzék és a neolibsi bolsevik horda a mai napig nem érti miért nem érnek el semmit a politikában.. persze megmagyarázzák..mert agymosott birkák az emberek.. ez elég vicces..sőt..

Azt feltételezik a zemberek azért választják a gaz orbánot mert a plakátok és a propaganda... ezek szerint ti ez alapján választotok? jaaa neeeem csak a zemberek ilyen ostobák...az azokemberek... igen itt a gond.. a kiváasztottság hamis álma már sokszor nem jött be.. lásd történelem.

A neoliberálisok nem liberálisok..nem szeretik az övéktől eltérő véleményt.. csak a negatív dolgokat vetítik alázatos híveiknek.. gyűlöletet szítanak..cimkézgetnek..minősítgetnek..csak a jogaikat kérik a kötelességeiket nem.. zűrzavar, bizalmatlan társadalmi környezet a lételemük.. a neolibsik csupán a hatalomra ácsingóznak..felkentségük és kiválasztottság érzésük okán azt gondolják uralkodásra születtek..bele betegednek mert nem így van..furcsa lesz az arcuk.. hamis zászlókkal hamis beszéddel gyűjtik híveiket.szerk:(szcientológiai módszerekkel). akkor ki is a birka? ki az agymosott?

Tanuld meg egy ember egy vélemény.. a tiéd sem ér többet..tiszteletben kell tartani mások véleményét..összevetni elméleteket véleményeket az jó.. de ostobán ostobázni minden ami nem a te véleményed ez mi?
Ne légy láma.. :)

re

#848895 Láma Előzmény: #848747

Örök optimistaként abbéli reményemet fejezem ki, hogy ennél nem lesz lejjebb és elérted a mélypontot. Nagy bajban lehet a ner, ha ennyire képesek vagytok beégetni magatokat. Először büszkén hivatkozni egy listában szereplő adatokra, aztán mikor kiderül, hogy büszkeségre semmi ok, akkor meg ááá de szar ez a lista. Azt gondolsz a módszertanról és az ilyen listákról, amit akarsz. Ha pici sziget posztja és az enyém közé teszed ezt a véleményt a listáról, vagy ha a választ neki címezted volna, akár egyet is érthetnénk. Így viszont, nekem szóltál be, nem is értem miért. -Ez csak szófordulat, persze hogy értem- De ha korrekt vagy, (szeretnéd fenntartani ennek a látszatát) akkor nekem cáfolatot prezentálsz a linkekben szereplő adatokra. A lista módszertanát pedig megbeszéled a téma felvetőjével.
Szájbarágó: A hozzászólásom kizárólagos mondandója, hogy ugyanazon cég ugyanazon elvek alapján készült listája szerint hányadik helyre került Bp. anno és most.
Pont leszarom, hogy mit gondolsz a listáról. Az engem nem érint. Nem az volt a posztom témája és nem is érdekel. Ami engem érint, az csak annyi, hogy egyeznek-e a linkekben szereplő adatok az eredeti lista adataival, vagy nem? Rontottunk, vagy javítottunk a megítélésünkön?
Tényleg ennyire nehéz ezt így átgondolni, mielőtt nyomod az entert? A fentebb említett optimizmusomra hivatkozva inkább arra gondolok, hogy csak lusta voltál elolvasni az előzményt. Itt kezdd:
Budapest Kelet-Európa legélhetőbb városa
#848549 2019. szeptember 6. 13:49 Ibiza

re

#848749 Spade Előzmény: #848748

az első Bécs a harmadik Oslo, a többit csak előfizetésre árulom el én se fotoszintetizálásből élek.. Igazából a felmérésem a multiknak nyújt infót a befektetéseikhez úgyh nagyon sokba kerül