Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

A Saul fiát az évszázad legjobb filmjei közé sorolta a The Guardian :)

#849083 Ibiza

http://www.atv.hu/belfold/20190913-a-saul-fiat-az-...

A Saul fiát az évszázad legjobb filmjei közé sorolta a The Guardian..

Gondolom Charlie Hebdo meg a galaxis és az emberiség legjobb filmjének.

kinek a pap kinek a rabbi.

Ha dijat akarsz nyerni akkor csinálj zsidós filmet.

-- a félkarú-bandita visszavág --

#849082 Ibiza Előzmény: #849075

idén tán..OTP-ben voltam..srác nagyon ideges..ragyog a szeme..hivják..reménykedő arc..mondja ügyintéző..sajnálom de el kell utasitanom a hitelét ön kórosan játékfüggő.. sirós arccal ment el.. nem tudom honnan tudták..vagy korábban ő tiltatta le magát..

Rajtaütnek a nyugdíjasok…

#849078 TrendMan Előzmény: #849077

Rajtaütnek a nyugdíjasokon a sarki lottózóban, azokat elviszi a szívroham és ezzel csökken a nyugdíjkassza hiánya!

Ki van ez találva!

Lottózókból tiltják ki a…

#849077 Koffein Előzmény: #849074

Lottózókból tiltják ki az embereket? :) Azt meg hogy ellenőrzik? :)

-- a félkarú-bandita visszavág --

#849075 TrendMan Előzmény: #849074

Az nem lehet!

A félkarú-banditákat azért tiltották be 2013 tájt, hogy csökkenjen a számuk!

Az nem lehet!

Most akkor visszahozzák a félkarú-banditát a sarki csehóbaállítáják újraaaa?

re

#848927 Ibiza Előzmény: #848895

lazulj kicsit..árt a szépségednek.. a politika a gyűlölködésed átszövi az életet az életed.. sajna duális aggyal duális fujj fujj hajrá világképpel ez a sorsod.. ökölbe szorul az arcod arcotok ha pozitív dolog történik az országban..sokkot kapsz mert azt gondolod ami pozitív az a zorbánot erősíti.. ma már ott tartotok ha elesel a bringával egyből berakod a fészen..köszönjük orbán..leesett a vajaskenyér..köszönjük orbán.. kicsit legyetek már önállóbbak.

Az ellenzék és a neolibsi bolsevik horda a mai napig nem érti miért nem érnek el semmit a politikában.. persze megmagyarázzák..mert agymosott birkák az emberek.. ez elég vicces..sőt..

Azt feltételezik a zemberek azért választják a gaz orbánot mert a plakátok és a propaganda... ezek szerint ti ez alapján választotok? jaaa neeeem csak a zemberek ilyen ostobák...az azokemberek... igen itt a gond.. a kiváasztottság hamis álma már sokszor nem jött be.. lásd történelem.

A neoliberálisok nem liberálisok..nem szeretik az övéktől eltérő véleményt.. csak a negatív dolgokat vetítik alázatos híveiknek.. gyűlöletet szítanak..cimkézgetnek..minősítgetnek..csak a jogaikat kérik a kötelességeiket nem.. zűrzavar, bizalmatlan társadalmi környezet a lételemük.. a neolibsik csupán a hatalomra ácsingóznak..felkentségük és kiválasztottság érzésük okán azt gondolják uralkodásra születtek..bele betegednek mert nem így van..furcsa lesz az arcuk.. hamis zászlókkal hamis beszéddel gyűjtik híveiket.szerk:(szcientológiai módszerekkel). akkor ki is a birka? ki az agymosott?

Tanuld meg egy ember egy vélemény.. a tiéd sem ér többet..tiszteletben kell tartani mások véleményét..összevetni elméleteket véleményeket az jó.. de ostobán ostobázni minden ami nem a te véleményed ez mi?
Ne légy láma.. :)

re

#848895 Láma Előzmény: #848747

Örök optimistaként abbéli reményemet fejezem ki, hogy ennél nem lesz lejjebb és elérted a mélypontot. Nagy bajban lehet a ner, ha ennyire képesek vagytok beégetni magatokat. Először büszkén hivatkozni egy listában szereplő adatokra, aztán mikor kiderül, hogy büszkeségre semmi ok, akkor meg ááá de szar ez a lista. Azt gondolsz a módszertanról és az ilyen listákról, amit akarsz. Ha pici sziget posztja és az enyém közé teszed ezt a véleményt a listáról, vagy ha a választ neki címezted volna, akár egyet is érthetnénk. Így viszont, nekem szóltál be, nem is értem miért. -Ez csak szófordulat, persze hogy értem- De ha korrekt vagy, (szeretnéd fenntartani ennek a látszatát) akkor nekem cáfolatot prezentálsz a linkekben szereplő adatokra. A lista módszertanát pedig megbeszéled a téma felvetőjével.
Szájbarágó: A hozzászólásom kizárólagos mondandója, hogy ugyanazon cég ugyanazon elvek alapján készült listája szerint hányadik helyre került Bp. anno és most.
Pont leszarom, hogy mit gondolsz a listáról. Az engem nem érint. Nem az volt a posztom témája és nem is érdekel. Ami engem érint, az csak annyi, hogy egyeznek-e a linkekben szereplő adatok az eredeti lista adataival, vagy nem? Rontottunk, vagy javítottunk a megítélésünkön?
Tényleg ennyire nehéz ezt így átgondolni, mielőtt nyomod az entert? A fentebb említett optimizmusomra hivatkozva inkább arra gondolok, hogy csak lusta voltál elolvasni az előzményt. Itt kezdd:
Budapest Kelet-Európa legélhetőbb városa
#848549 2019. szeptember 6. 13:49 Ibiza

re

#848749 Spade Előzmény: #848748

az első Bécs a harmadik Oslo, a többit csak előfizetésre árulom el én se fotoszintetizálásből élek.. Igazából a felmérésem a multiknak nyújt infót a befektetéseikhez úgyh nagyon sokba kerül

re

#848747 Spade Előzmény: #848590

Jó ez a wiki cikk, gondolom te írtad, sajna már szart se ér a wiki mióta soros cenzorok ellepték a fésszel együtt. Én is írhatok egy cikket a rangsorról ahol természetesen figyelembe veszem a fontos kritériumokat a biztonság, az oktatás, a higiénia, az egészségügy, a kultúra, a környezet, a politikai-gazdasági stabilitás, a tömegközlekedés, a kikapcsolódási lehetőségek és az árukhoz és szolgáltatásokhoz való hozzáférés. Igazából őszintén megmondom h az eredmény a hasam/faszom simogatásából jött ki ahogy a tied, de ezt letagadom. Na szóval 2006-ban Budapest a 2452. volt a rangsorban 2019-ben pedig feljött a 2. helyre.

Az ki van zárva. Zugló h…

#848628 Láma Előzmény: #848595

Az ki van zárva. Zugló húzta le, mióta Karácsony a polgi.

növekedés:- a fizetések …

#848625 TrendMan Előzmény: #848623

növekedés:

- a fizetések vásárlóereje - átlagosan

- a magasabb és alacsonyabb fizetések közötti különbség

- gasztronómia, kézműves sörök etc..

- látnivalók állapota, felújítások, fejlesztések

- a város egyes részeiben a tömegközlekedés vagy akár az igénybe vehető eszközök száma

csökkenés:

- munkaerőhiány mindent áthat, privát felújítások tervezhetetlenek, hivatalos ügyintézés lutri és dzsungelharc

- közegészségügy és oktatás színvonala

- szociális háló nincs

- létbiztonságérzés hanyatlása

- az állam egyre több területen viselkedik úgy, hogy a kisebb érdekérvényesítő képességgel bíró csoportokat magukra hagyja, akár a saját írásbanfoglalt törvényi kötelezettségeiből is kihátrálva

- média függetlensége és sokrétűsége (ezzel is megtámogatva az állam előző pontban említett csődjét)

Egyébként véleményem szerint több területen fokozatos apró változások zajlanakhosszabb ideje - ahhoz hasonlatosan, mint amikor a béka alatt lassan forralják fel a vizet és elfelejt kiugrani az üstből.

növekedés:- programok, s…

#848623 Bendeguz Előzmény: #848616

növekedés:

- programok, szórakozási lehetőség, fesztiválok, koncertek, könnyűzene, komolyzene

- közlekedési hálózat

- gasztronómia

- látnivalók állapota, felújítások, fejlesztések

csökkenés:

- egészségügy (ha nincs pénzed, hamar megdöglesz)

- oktatás (egyházi elsötétítés, állami alul-finanszírozása, egyetemek basztatása, magánosítása). a szekuláris államból nem kéne iszlám államot csinálni jézuskával meg isten bácsival, meg pedofil seggfejekkel

- szociális háló (ha nincs pénzed, baszhatod)

- tisztaság, azaz brutálisan mocskos a város. ezt lehetne a legkevesebb pénzből megoldani, elképesztően látványos lenne. csak át kéne venni az osztrák példát és heti egyszer ráküldeni a takarítógépeket minden közterületre.

Nekem összességében továbbra is a legélhetőbb, legjobb hely Budapest, és szerencsére nem szorulok rá még a negatívan értékelt közszolgáltatásokra.