Regisztráció Elfelejtett jelszó

re

Láma Előzmény: #848747

Örök optimistaként abbéli reményemet fejezem ki, hogy ennél nem lesz lejjebb és elérted a mélypontot. Nagy bajban lehet a ner, ha ennyire képesek vagytok beégetni magatokat. Először büszkén hivatkozni egy listában szereplő adatokra, aztán mikor kiderül, hogy büszkeségre semmi ok, akkor meg ááá de szar ez a lista. Azt gondolsz a módszertanról és az ilyen listákról, amit akarsz. Ha pici sziget posztja és az enyém közé teszed ezt a véleményt a listáról, vagy ha a választ neki címezted volna, akár egyet is érthetnénk. Így viszont, nekem szóltál be, nem is értem miért. -Ez csak szófordulat, persze hogy értem- De ha korrekt vagy, (szeretnéd fenntartani ennek a látszatát) akkor nekem cáfolatot prezentálsz a linkekben szereplő adatokra. A lista módszertanát pedig megbeszéled a téma felvetőjével.
Szájbarágó: A hozzászólásom kizárólagos mondandója, hogy ugyanazon cég ugyanazon elvek alapján készült listája szerint hányadik helyre került Bp. anno és most.
Pont leszarom, hogy mit gondolsz a listáról. Az engem nem érint. Nem az volt a posztom témája és nem is érdekel. Ami engem érint, az csak annyi, hogy egyeznek-e a linkekben szereplő adatok az eredeti lista adataival, vagy nem? Rontottunk, vagy javítottunk a megítélésünkön?
Tényleg ennyire nehéz ezt így átgondolni, mielőtt nyomod az entert? A fentebb említett optimizmusomra hivatkozva inkább arra gondolok, hogy csak lusta voltál elolvasni az előzményt. Itt kezdd:
Budapest Kelet-Európa legélhetőbb városa
#848549 2019. szeptember 6. 13:49 Ibiza