Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

4IG

#845818 Koffein Előzmény: #845816

Ezek szerint nem terveznek újabb részvényt kibocsájtani:

Az akvizíció finanszírozásában (a saját forrás mellett) hitel, várhatóan kötvény, illetve intézményi befektető bevonása is szóba jöhet. Azonban nagyon korai a tranzakció jelen fázisában ebben a kérdésben tűpontos és végleges választ adni. Az ügylet zárásakor tőzsdei társaságként a 4iG tájékoztatja majd a részvényeseket, illetve a nyilvánosságot többek között ebben a kérdésben is.

https://444.hu/2019/07/09/megveszti-a-telekomtol-a-t-systems-et-meszaros-lorinc-onallosodott-jobbkeze

4IG

#845816 Koffein Előzmény: #845812

Nagyon helyes meg kell nyugtatni az embereket, nehogy szétszéledjenek a nagyvilágba :))

"Közben lapunkhoz olyan hírek is eljutottak, miszerint a T-Systemsnél délre összehívták a munkatársakat, hogy tájékoztassák őket az új helyzetről"

Szóval a tervek közt van, hogy a Telekomot is kifogják szolgálni:

„A T-Systems Magyarország növekedési céljaink elérésében az egyik legfontosabb mérföldkő. Vállalatunk fejlődésének pedig további lendületet adhat, hogy a tranzakció sikeres zárását követően a telekommunikációs piac vezető szolgáltatója, a Magyar Telekom is stratégiai partnerünkké válhat” – tette hozzá Jászai Gellért a mai bejelentés kapcsán.

Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója elmondta: „Büszkék vagyunk a T-Systemsre, mely 1600 fős munkatársi és több ezer fős partneri állományával az ország vezető infokommunikációs szolgáltatója és számos vállalat és intézmény transzformációs partnere. Olyan szakmai befektetővel állapodtunk meg, aki folytatja majd ezt az innovációs tevékenységet, és támogatni tudja a T-Systems további növekedését.” Hozzátette: „A Magyar Telekom célja változatlan: ügyfeleinknek mindig a legjobb minőségű, integrált szolgáltatásokat nyújtani a legjobb hálózaton. Továbbra is hatékony, agilis Telekomot építünk, mely erősíti piacvezető pozícióit, fejleszt és növekszik, így értéket teremtve részvényeseinek és az egész társadalomnak”.

https://index.hu/gazdasag/2019/07/09/a_4ig_megveszi_a_t-systems_magyarorszagot/

bréjking cunamik

#845780 Bendeguz Előzmény: #845773

itt egy órás elemzés:

https://invst.ly/b7dp3

váll-fej-váll célár 1020 körül

emelkedő hullám célár 1180 körül (nagyvonalúan a 2. fibo célárat lőttem be, de inkább nézzétek az elsőt)

mostani támasz 1060, ellenállás 1120

bréjking cunamik

#845771 matgab Előzmény: #845768

milliárdos tender nyerések nem fogják megváltoztatni az árfolyamot.

Csak érzékeltetésképpen:

Ma a piac kb. 10 milliárd profitra értékeli be a céget. Ehhez azért minimum 100 milliárdos árbevétel kellene. Azaz kb. minden 2. munkanapon be kellene jelenteni egy 1 milliárdos tendert, de ha azt mondjuk ,hogy legalább a fele nem közbeszerzés, akkor is hetente legalább 1-2.

Ez a folyamat azért nagyjából megvan szerintem,

Ezért ez az alap, amit áraz most a piac , hogy évi 100 milliárd meglesz.

Itt ami elmehet az árfolyamon, az az, ha bejelentik a Tsystem-et, vagy elkezdenek olyan negyedéves jelentések jönni, amiből arra lehet következtetni, hogy jelentősen több, mint 10 milliárd lesz a nyereség.

Mikor , mikor? Nem elég gyors neked a jelenlegi emelkedési ütem?

Decemberben 1600 forint volt. Februárban 2200, márciusban 5000 ( de ez jelentősen túl lett húzva, a 3500 lett volna a reális), májusban 4000, júliusban 5500.

Mit akarsz még? Akinek a március volt a normális növekedési ütem és most már mindig ezt várja el, az gondolkodjon el azon, hogy ő befektető, vagy szerencsejáték függő!

bréjking cunamik

#845768 Bendeguz Előzmény: #845681

Mikorra vártok olyan bejelentést, ami megmozgatja az állóvizet? Milliárdos tenderek, kisebb cégek már lófütty, sőt inkább esik ezekre.

bréjking cunamik

#845681 matgab Előzmény: #845678

szerintem abszolút reális.

A T-nek meg lenne mondva, hogy kap 40%-ot egy sokkal nagyobb cégből, mint a mostani. Cserében az ár marginális.

Amúgy a mai 30 HUF emelkedés, az tavaly 1500 forintnyi emelkedésnek számított volna. (akkor ugye kb. 3500 forint körül volt az árfolyam.) Így belegondolva ez elég meleg...

bréjking cunamik

#845678 Bendeguz Előzmény: #845677

Vicces móka volna, ha a tsys is hasonlóan jönne. Telekom 20-40%, forever 60-80%. Mindenki happy, adósság nem keletkezik, részvények száma nem változik. Irreális?

Amúgy kérdésedre: totál nem értem a rendszert, de próbálkozom feljönni egy 2-es alá szintre, kérlek taníts tovább

bréjking cunamik

#845677 matgab Előzmény: #845676

Hát ezt nem tudhatjuk, hogy önként vagy dalolva ment bele a businessbe.

De szerintem ez nekünk tulajoknak nem is érdekes. Hosszú távon az a jó, ha minden fél elégedett lesz.