Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

bréjking cunamik

#845780 Bendeguz Előzmény: #845773

itt egy órás elemzés:

https://invst.ly/b7dp3

váll-fej-váll célár 1020 körül

emelkedő hullám célár 1180 körül (nagyvonalúan a 2. fibo célárat lőttem be, de inkább nézzétek az elsőt)

mostani támasz 1060, ellenállás 1120

bréjking cunamik

#845771 matgab Előzmény: #845768

milliárdos tender nyerések nem fogják megváltoztatni az árfolyamot.

Csak érzékeltetésképpen:

Ma a piac kb. 10 milliárd profitra értékeli be a céget. Ehhez azért minimum 100 milliárdos árbevétel kellene. Azaz kb. minden 2. munkanapon be kellene jelenteni egy 1 milliárdos tendert, de ha azt mondjuk ,hogy legalább a fele nem közbeszerzés, akkor is hetente legalább 1-2.

Ez a folyamat azért nagyjából megvan szerintem,

Ezért ez az alap, amit áraz most a piac , hogy évi 100 milliárd meglesz.

Itt ami elmehet az árfolyamon, az az, ha bejelentik a Tsystem-et, vagy elkezdenek olyan negyedéves jelentések jönni, amiből arra lehet következtetni, hogy jelentősen több, mint 10 milliárd lesz a nyereség.

Mikor , mikor? Nem elég gyors neked a jelenlegi emelkedési ütem?

Decemberben 1600 forint volt. Februárban 2200, márciusban 5000 ( de ez jelentősen túl lett húzva, a 3500 lett volna a reális), májusban 4000, júliusban 5500.

Mit akarsz még? Akinek a március volt a normális növekedési ütem és most már mindig ezt várja el, az gondolkodjon el azon, hogy ő befektető, vagy szerencsejáték függő!

bréjking cunamik

#845768 Bendeguz Előzmény: #845681

Mikorra vártok olyan bejelentést, ami megmozgatja az állóvizet? Milliárdos tenderek, kisebb cégek már lófütty, sőt inkább esik ezekre.

bréjking cunamik

#845681 matgab Előzmény: #845678

szerintem abszolút reális.

A T-nek meg lenne mondva, hogy kap 40%-ot egy sokkal nagyobb cégből, mint a mostani. Cserében az ár marginális.

Amúgy a mai 30 HUF emelkedés, az tavaly 1500 forintnyi emelkedésnek számított volna. (akkor ugye kb. 3500 forint körül volt az árfolyam.) Így belegondolva ez elég meleg...

bréjking cunamik

#845678 Bendeguz Előzmény: #845677

Vicces móka volna, ha a tsys is hasonlóan jönne. Telekom 20-40%, forever 60-80%. Mindenki happy, adósság nem keletkezik, részvények száma nem változik. Irreális?

Amúgy kérdésedre: totál nem értem a rendszert, de próbálkozom feljönni egy 2-es alá szintre, kérlek taníts tovább

bréjking cunamik

#845677 matgab Előzmény: #845676

Hát ezt nem tudhatjuk, hogy önként vagy dalolva ment bele a businessbe.

De szerintem ez nekünk tulajoknak nem is érdekes. Hosszú távon az a jó, ha minden fél elégedett lesz.

bréjking cunamik

#845676 Bendeguz Előzmény: #845675

Értem, akkor egy visszautasíthatatlan ajánlatot kapott? Mint a cégtársa a Welt2000-ben.

bréjking cunamik

#845675 matgab Előzmény: #845670

Bende, nem mondod , hogy ennyire nem itt jársz a való világban.

Volt egy cég ami jól illet a 4IG stratégiai elképzeéseibe.

Megkeresték a tulajt és azt mondták neki, hogy átvennék a business-ét. Megtarthat 40%-ot, kap egy normális fizut, esetleg opciót a későbbi eredmények függvényében, hogy kedvező áron (akár ingyen ) kap 4IG részvényeket a jövőben (vagy épp cash-t most a 60%-os részért cserében).

Ő minden jogot és know how-t a régi cégéből áthoz ebbe az újba és most már közösen tolják a szerkeret.

Lesz még jó pár ilyen kisebb nagyobb jellegű tranzakció és utána jöhet még a Tsys, vagy a Takinfo- amiről már elég régen hallottunk utoljára.

Ennyi.

Nem kell ezt túlflozófálni.

bréjking cunamik

#845670 Bendeguz Előzmény: #845665

mit gondoltok erről a cégről? mi értelme volt létrehozni? hogy ne lehessen mészárosra mutogatni? itt egy ismeretlen nevű cég, az átlagember nem tudja mihez kötni?

bréjking cunamik

#845663 Bendeguz Előzmény: #845659

tetszik az idealizmusod, optimizmusod.

Hogy van egy új cégnek ennyi referenciája?
http://www.dotosystem.com/?p=references

A névsor beszédes: kormányzati megrendelések várhatók, technikai támogatás a BME-ről (is), illetve látszik belőle merre fog indulni a nemzetközi terjeszkedés: igen, a haveri Szerbiában és Bulgáriában. Nem lennék meglepve Csehországon se.

bréjking cunamik

#845659 matgab Előzmény: #845654

Ezt magyarazom több mint egy éve. A Ner más dimenziókban gondolkozik, mint amihez mi eddig hozzászoktunk a szoci érák alatt. A szociknal Ami volt közvagyon azt egyből ellopták, leprivatizaltak, vagy üveggyöngyökért kiárusították. Ez látszott a 4IG vagy a többi papír árfolyamán is. A Neresek meg építenek, létrehoznak (legyen az stadion, közterület, középület, infrastruktúra stb stb) és a teremtés során ellopják a pénzt. Politikailag sokkal jobban eladható és sokkal többet lehet lopni, mint a félkész, befejezetlen vagy a kisvallalkozokat nem kifizető szoci beruházások során, de több munkával is jár. Ugyanez van a részvénypiacon. Hatalmas értékeket teremtenek, de ennek nagy része az övéké. És sokkal több vagyont tudnak összeszedni, mint pl a korábbi tulajok, de még is kell dolgozni érte. Igen vannak állami megrendelések, valszeg túl is vannak arazva. De az államnak ezeket a projekteket vinnie kell. Igen , támogat minket most már az EU is. Korábban is támogatott volna minket, csak a szocik ahhoz is lusták voltak, hogy ehhez egy jól működő intézmény rendszert építsenek ki, vagy egyáltalán manageljek a lehivasokat...