faja :))
2,679 milliárdot hát csak nem megint befújt a szél az ablakon? itt egy újabb cég, iparág, amiben megvan, meglesz a referencia. az összeg 2 évre oszlik el
öreg W. Gyuri bácsi elhintett ezt - azt és aztán bemutatta a csivava kutyaólát a sok síkhülye médiamunkásnak :))))))
Most megnéztem tényleg annyi lett e. De nem is.
jó mi? ma is hatalmas forgalom, kis emelkedés, chart bullos.
Te reggel előre beírtad a zárót? Ne már, ez így annyira unalmas!
Köszi, de nekem van már egy putrim :))! Luxus nyugdíjra gyűjtenék inkább!
ezzel régen nem az volt a baj, hogy elbszták a belmagasságot és valami 200-220 cm körül volt és full klausztrofóbiás érzése volt benne az embernek?
Összezavartuk a rendszert, ezért lehet, hogy marad minden a régiben. Hisz most már tudják, hogy mi tudjuk, hogy ők tudják, hogy mi tudjuk :D
kössz szépen.... már elemezni se lehet, mert a "Koffein-faktor" szétbassza amit a Matgab faktor nem tudott :DDDD
kizártnak tartom, ha mégis leviszik, akkor strong buy...
megjáratják, pörgetik a forgalmat, hisz az alapítványoknál is 5ször több a mennyiség, amit pörgethetnek egymást közt :-P
na meg az se mellékes, hogy szépen rajzolják a chartot, pont ott van a gyertya teste, ahol lenni kell, nem maszatolnak... az algoritmust sikerült jól belőni :)) << most hogy ezt közzétettem, tuti holnap szétbasszák >> :-P
nehéz volna elhinni, legutóbb se vitték le. ez amolyan kötelező formaság, jelentéktelen
5 perces chart:
az ereszkedő csatorna fogja mindkét oldalról, kialakult egy fordított váll-váll-fej-váll, célára 1100 felett. erős ellenállás a nyakvonal 1060 környékén.