Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Vasút

#844359 Ibiza Előzmény: #844348

Sokmindenről nem olvashattál.. félelmetes ez a sorsszerűség a dologban..

Itt Magyarországon sem olvastál a veszprémi orosz bázison történt robbanásról..ez is 88körül volt.. helyiek szerint egy katona rátöltött egy lövegre és az robbant.. de teherautókkal szállították a halottakat..

-- néhány dolgot más megvilágításba helyez --

#844327 TrendMan

A fiatal felnőttek jóval szegényebbek, mint a szüleik

Drasztikusan Szegényebbek a mai 25-35 évesek, mint a szüleik, ezért vásárolnak kevesebbet, mint a korábbi generációk tagjai ugyanebben az életkorban – írja a Qubita Deloitte legfrissebb nemzedéki vizsgálatának eredményei alapján.

Az Y-generáció tagjai azok, akik 1983 januárja és 1994 decembere közötti évtizedben születettek. Rájuk szokás angolul „millenials”-ként, azaz ezredfordulósokként hivatkozni. A róluk kialakult sztereotípia alapján pedig ez a korosztály az, amelynek saját rózsaszínje van, illetve amelyik odáig van az avokádós pirítósért.

Kasey Lobaugh, Bobby Stephens és Jeff Simpson, a Deloitte kutatásában abból a hipotézisből indultak ki, hogy ez az a generáció is, amelynek tagjai alapvetően változtattak a fiatal felnőtteket jellemző fogyasztási szokásokon.

A 42 ORSZÁG TÖBB MINT 13 EZER ÉRINTETTJÉNEK MEGKÉRDEZÉSÉVEL ELKÉSZÍTETT FELMÉRÉS EZT A FELVETÉST AZONBAN NEM TUDTA IGAZOLNI.

Ehelyett arra világított rá, hogy a mai harmincöt év alatti felnőttek lényegesen rosszabbul keresnek, mint a korábbi generációk fiataljai. A teljes munkaidőben dolgozó Y-férfiak átlagos reáljövedelme 18 százalékkal, illetve 27 százalékkal kisebb, mint az előző (X-), illetve a baby boom nemzedék tagjaié volt ugyanennyi idősen. A nőknél ez a különbség valamivel kisebb, 12 és 24 százalék. Ezzel párhuzamosan ugyanakkor a lakhatási, az egészségügy és a oktatással kapcsolatos kiadásaik sokkal magasabbak.

A kutatás mindezek alapján arra jutott, hogy a huszon-harmicévesek nem azért vásárolnak kevesebbet, mert finnyásak vagy mert valamilyen ideológiai megfontolásból így döntöttek. Egyszerűen arról van szó, hogy rosszabbul élnek, így nem engedhetik meg maguknak, hogy a szüleik, vagy a nagyszüleik generációjához hasonlóan költsenek fiatal felnőttekként.

Az Y-generáció pénzügyi céljai között a felmérés szerint az utazás és a világ megismerése a legfontosabb 57 százalékkal, ezt követte a saját otthon vágya 49 százalékkal. A közösségre gyakorolt pozitív hatás (46 százalék) pedig fontosabbnak bizonyult a családalapításnál és a gyerekvállalásnál (39 százalék).

-- ez a jövő --

#843953 Ibiza Előzmény: #843919

azután kapsz egy csipet a bőröd alá és megy automatikusan, nem csak úgy vezetsz a vakvilágban hanem beülsz az autódba felveszed utastársaidat majd szerelvénnyé rendeződve felhajtasz az autópályára. Ha jó vagy nyalhatsz vagy kapsz egy impulzust a boldogság ingerületedre.. 10 jópont után egy orgazmus impi..ha rossz akkor egy fájdalom impulzust..

-- ez a jövő --

#843919 TrendMan

Már felszállás előtt is utazhatsz -- a jövőben:

"Képzeld el, hogy nem kell parkolóhely-kereséssel bíbelődnöd minden nap, amikor a városba mész, mert egy alkalmazáson keresztül látod, hol vannak parkolóhelyek a környékeden. Vagy azt, hogy hogy nem kell külön jegyet venned a metróra, csak odaérinted a kártyád egy terminálhoz, mielőtt felszállsz és már utazhatsz is. Hamarosan mindez könnyen valósággá válhat, hiszen a Visa és az általuk támogatott startupok már dolgoznak e megoldásokon. Dublinban jártunk, ahol a kártyatársaság bemutatta legújabb városi mobilitási projektjeit."

Trónok harca

#843806 Tapasz

Végre vége. A t...köm tele van már, hogy mindenhol erről írnak folyamatosan minden oldalon. Már várom a hétfőt, akkor már más lesz a legérdekesebb téma :-)

-- be nem váltott igérvény --

#843803 matgab Előzmény: #843795

Az a baj, hogy nyuszi mentálisan egyre retardáltabb, amióta kezdi belátni, hogy itt az ő életében már nem fog választást nyerni a baloldal... Viszont, még így is annyi sok szép emlék fűzi az országhoz, ami 70 éven keresztül a ballibbencseket olyan jól tartotta, hogy el sem szívesen hagyná... Meg hát ott kint már meg sem tudna élni talán hivatásos balliberalizmusából... Ezért nincs hova mennie. Kilátástalan a jövő és mindenhol barnákat lát és nácikat masírozni és a tünete egyre erősödik. Ez egy pavlovi reflex lehet nála, ha régen nácikat jelentett, akkor mindig extra lóvét kapott. Most , hogy egyre szarabb már az anyagi helyzete és az elméje is kicsit már megbomlott, már mindenkit és mindenhol feljelentene, hátha utal neki valaki valamit, vagy legalább meghívja egy adag Munkás cigarettára...

-- be nem váltott igérvény --

#843801 tozsdenyul Előzmény: #843795

nincs mit mondjál(nekem), nincs már ilyen hozzáállásra mentség

A rendelkezésre álló információk mellett már nincs

Itt már csak haza van, vagy nyílt hazaárulás

De azért ilyen irreleváns marhaságnál régebben jobb is ment


-- be nem váltott igérvény --

#843795 Spade Előzmény: #843792

Hát nyuszi a mogyorónyi agyaddal hazaárulózol itt meg fasisztázol, hát elárulom neked h a fasiszták mögött is a mézönok álltak warburg és baruch pénzek nélkül hitler soha nem juthatott volna hatalomra ahogy lenin és trockiíj se. Az általában és konkrétan is nulla töri tudásodhoz (ahogy rákocziról is úgy beszélsz h lövésed sincs mi történt akkor) így hozzá adtam egy csipetnyit talán mert hatalmas nennyiségű könyvhalmazton kéne átrágnod magad h derengeni kezdjen a fény az agyadban


-- be nem váltott igérvény --

#843792 tozsdenyul Előzmény: #843789

Konkrét bizonyíték esete osztrák hazaárulásról és Viktor hazaárulásáról

Amit persze minimális intelligencia (nem te) eddig is felismert és tudott

És akkor te "mézön" és migránssimogatók

Persze, migránssimogatók, mondod

Miközben Viktor megvétózta a frontexet, megvétózta a tartsuk afrikában a migriket, megvétózta a tartsuk ázsiában a migriket, megvétózta volna a török megállapodást is, bebuszoztatott 500 ezer migrit az Eu-ba, és százezer migrit magyarországba (felüknek mindjárt állampolgárságot is adott hozzá)

Mondanám, hogy olyan buta vagy mint egy tök, de ez sajnos nem igaz.

Te tudod mindezt, csak ha a fasiszta hazaárulók csinálják azt (még többet is) mint a mézönök, az nagyon oké.

Nincs miröl beszélni tovább (A viták ideje lejárt)

Szar hazaárulók mind egy szálig, aki erre mézönözik, az is.

És tudom, hogy lenne aki vitatná, hogy te inkább hülye vagy mint szélsöséges, annak ajánlom szakmailag tekinteni meg a vonatkozó hajlamokat...

Nincs mentség. Hazaárulásra sincs, hát még az eu elárulására a valódi migránssimogatással.

Itt tart az ország.

Itt tartasz te.

Hazaárulásnak tapsolsz. Migránssimogatásnak tapsolsz. Mert barnában rendben van.

Röhej, hogy egy simicskába több tisztesség szorult, mint az ország felébe.

Siralmas.

Ausztriában még a család is kitagadja ezeket, nemhogy a kormány azonnal bukott.

Mézön bazmeg, az.

-- be nem váltott igérvény --

#843789 Spade Előzmény: #843788

Nyuszi már rég tudni szeretném h neked fizetnek ezért vagy csak magadtól vagy ennyire buta