Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

"figyeltem a közösségi o…

#844008 Láma Előzmény: #844004

"figyeltem a közösségi oldalak mocsokcunamiját"

Ja, csak figyeled.

primadonna vona, szerencsétlen szélberni, trampli alaktalan gyurcsánynét, gyurcsóti, gerinctelen jelleme, gyógyegér értelmiségi fiatalok, lilaködösök,

Werberi mocsokáradat és aljasságkampány? Teccik mikor fölköpsz egy nagy sűrű csulát, aztán aláállsz üdvözült bamba vigyorral a képeden és még csak észre se veszed, hogy hülyét csináltál magadból. :) Tee, liberális teeee.

LMP-ből Széllt kitették,…

#844007 Koffein Előzmény: #844004

LMP-ből Széllt kitették, ezért fetrengett az mtv.nél. Azóta már nem is tudom, hogy kikkel pajtizik, talán dk/mszp/momentum trióval... ahonnan esik egy kis morzsa...

Nincs karakteres arca az lmp-nek, ezért esett vissza, lagymatag karakterek... bajusz kapitányon és ungáron kívül nem is tudnék mást említeni...

Legalább a blökik hozták, amit hozniuk kellett :)

A vicc, hogy egy év alatt, a dk feljött a jobbik helyére, momentum a szocikat ütötte, és a szoci jobbik páros átvette az lmp meg a dk helyét... ennyit jelent, hogy gyurcsányt kivették a képletből és a feleségét tették a helyére...

Orbánék hozták a saját e…

#844004 Ibiza Előzmény: #843989

Orbánék hozták a saját eredményüket és erősen nyertek, magasabb részvétel mellett is magasabb százalékot értek el, az ellenzék máig nem érti mit csinál rosszul, egymástól veszik el a szavazatokat, a saját tortájukat osztogatják.

LMP-t már az elején sem értettem..ez a szerencsétlen szélberni mit várt..mit vártak az mtv-nél fetrengés után..megkapták amit érdemeltek..

Jobbikot sem értettem, a primadonna vona riszált mindenkinek két pad közül a földre. Radásul beetették őket a ballibsik ok arik vagytok elfogadunk benneteket és elvették a szavazataikat.

Figyeltem a kampányt érdekeltek a módszerek.. még mindig azt hiszik a werberi mocsokáradattal és aljasságkampánnyal előrébb jutnak.. fel kén már nőni.. figyeltem a közösségi oldalak mocsokcunamiját.

Tetszett, ezt a trampli alaktalan gyurcsánynét Audrey Hepburn-höz hasonlították..akinek szép filigrán alkata volt. :DD

dk-s gyurcsótinak volt annyi esze kikerült a kampányból..a feleségét tolta előre..tudta az ő személye gerinctelen jelleme még a baloldalon is elfogadhatatlan.

A noolimpiás momentumosok előretörése érdekes volt.. azt gondolom ez egy hullám..a gyógyegér értelmiségi fiatalok..az identitásukat úja megtaláló lilaködösök pártja lesz..szdsz főnixmadara. a kormányellenes oldalból haraptak egy szeletet.

A lényeg: nem programok és víziók csaptak össze hanem a kormányt támogatók és az ellenzékiek. A végére próbálták benyomni a környezetvédelmet de nem valódi értelmében hanem ellensúlyként az ellenőrizetlen bevándorlás ellenes retorika elfedésére. Abból látszik külföldről pénzelt és irányitott volt ez a mozzanat, hogy nem csak nálunk hanem egész euban egyszerre jelent meg ez a vonal.

Akik az ellenzéki csoportokra szavaztak azok orbán ellen szavaztak nem az ellenőrizetlen bevándorlásra és au európai egysült államokra.. de nem tudtak mire szavazni.

Máig azt gondolom a politikai paletta közel sem fedi le társadalmi igényeket. Nincs olyan párt ami mellé bárki tejes mellszélességgel odaállhatna. Máig valami ellen, valami lerombolásával akarnak kampányolni.


-- Moldova velünk él --

#844003 TrendMan Előzmény: #843985

Jelentem megszünt a munkavégzés a nevezett útkereszteződésben.

Nincsenek melósok a közelben.

"Szép" jövő előtt áll az…

#843989 walex

"Szép" jövő előtt áll az ország.

Ha OV egyszer bukik, visszakapjuk az Európai Egyesült Államokat akaró Gyurcsányt, kiegészülve a szivárványos lilákkal, akik anno pár éve még rendszert váltottak volna, utána mégse. Agyrém.


Közvélemény manipuláló cégek megint szépen etették a népet.

Régen rossz, ha az egyik…

#843985 TrendMan Előzmény: #843984

Régen rossz, ha az egyik oldal terve abból áll csupán, hogy a másik oldal ne kerüljön hatalomra.

Egyébként elmaradtam: Mikor lesz a főpolgármester választás Budapesten?

-------

További népi megfigyelések:

1) Melósok dolgoznak az útfejújításon !!! Vasárnap!!!, melyet hónapok óta képtelenek befejezni és tegnap természetesen szabadnap volt.

Most vasárnap látványosan vágják a betont ott, ahol a szavazó-népség áthalad.

2) Valakik a környező utcákban lelkesen szedik a szemetet, amely eddig hetekig senkit nem zavart.

3) Megjött a 2017-ben EU-s pénzből lehetővé tett vastagbél szűrés orvosi meghívója. Senki nem tudta másfél évig, hogy milyen adminsztratív akadály miatt halasztódik a dolog. A körzeti orvos vonogatta a vállát, mint egy kisiskolás.

Most a választások előtt 3 héttel megérkezett.

Tetszik, ahogy előre ajv…

#843984 walex

Tetszik, ahogy előre ajvékolnak a ballibsi oldalakon, hogy nehogy bekerüljenek Toroczkaiék.

Népi megfigyelés, hogy amit nagyon nem akarnak, az általában Magyarországnak jó.

két nézőpont, egy tudathasadás

#843978 Koffein Előzmény: #843964

modellezni kéne :)

de azt biztosra tudom, hogy más a kiszolgálás a megnevezett dm-be, vagy hiperbe, szupermarketbe, kávézóban, pl németo-ba, mint magyaro-ba, vagy akár keletebre romániában. amíg németo.ba mosolyognak az árufeltöltők/pénztárosok/kiszolgálók megkérdik, hogy tudnak-e a segíteni, addig magyaro-on csak az látszik az arcukon, hogy a fasz ki van mindennel...ez anyagi jellegű, hisz ha nincs anyagi jellegű gond, akkor más a hozzáállás... tehát a válasz? ... mindenki döntse el maga...

mekkora a haszna Mo.on tesconak, auchannek, dm-nek, deichmannak, freinek, costának, mcdonaldsnak, starbucksnak, inter(spar)/aldi/lidlenek, daimler, suzuki, audi, media, edigi, aqua, emag, stb cégnek???

én úgy gondolom (habár lehet rosszul) egy cég fokmérője, hogy mennyit ad vissza a haszonból, a munkavállalói részére. ahol parasztok, nagy a fluktuáció, futószalag érzése van a vásárlónak, akkor ott nem elégedettek, leszarja a munkáltató a munkavállalót, akik a vásárlót szarják le... és a kör bezárul...

két nézőpont, egy tudathasadás

#843964 TrendMan Előzmény: #843951

Vajon milyen nehézségekkel szembesülne egy nagyvállalat, amelyet nem a profit maximalizálás hajt?

Hogy nézne ki egy üzleti terv?

Milyen szempontból lenne szükség paradigmaváltásra?

És hány gazdasági szereplő részéről?

két nézőpont, egy tudathasadás

#843948 TrendMan

https://index.hu/gazdasag/2019/05/23/40_milliardos...

Nicsak! Ki beszél!?

"Amit ő szorongás ellen javasolt, az – ahogy megfigyeltem a konferencián megjelenteket – nagyon távolinak tűnik a menedzseri fotelekből nézve. Czeczeli ugyanis azt mondta, hogy globálisan kevesebbet kellene fogyasztanunk, mert így is túlfogyasztunk, és mindenki csak még több profitot akar, míg szerinte kevesebb is elég. Ő például sokkal elégedettebb azóta, hogy már nem hajszolja a profitot.

Talán kevesebb is elég, adjunk kicsivel több pénzt az embereknek, kicsit közelítsük egymáshoz a jövedelmeket.

Érdekes volt a kontraszt, mert mind Czeczeli előtt, mind pedig utána nagy cégek vezetői szólaltak fel, akik a követelőző munkavállalókról beszéltek, és arról, hogy a magyarok helyett először kárpátaljai magyarokat voltak kénytelenek alkalmazni a magyarországi gyáraikban, majd amikor ők is elfogytak, olyan ukránokat, akik már magyarul sem beszélnek."

Abzug

#843914 tozsdenyul Előzmény: #843910

ha párhuzamot akarsz vonni a mával, akkor kb úgy néz ki a helyzet, hogy (a hasonlat kedvéért legyen a háborúellenesség megfelelöje ma a migránspártiság)

orrba-szájba minden kormányzati és állami hirdetésen, plakáton, köztévében csak a migránsozás megy, nincs más lehetöség csakis a migránsok korlátozása, üdvözöljük az osztrák migránsellenességet, németh szilárdkák mindenre csak annyit válaszolnak hogy de mert migránsok, a DK a Jobbik, a kétfarkú kutyapárt kánonban énekli hogy nem kell migráns, építsünk kerítést, a lakosság 90%-a felmérések szerint migránsellenes, a legnagyobb probléma a migránsok.

De mert Viktor azt mondja, közben, hogy

"a migránskultura nagyon sokat adott a világnak, nagy érték, felnézünk rá, nem elkerülhetetlen a konfliktus, lehetséges a békés együttélés"

Ezt te egy politikusi nyilatkozatra akkor kijelented, hogy az ország, meg az elit alapvetöen migránsbarát. Tessék csak megnézni mit nyilatkozik Viktor. Mert Viktor az ország.

És minden egyéb természetesen csak fasság lehet.

(Nyilván a teljes államgépezet és a teljes kormánypárt Viktor ellenére képvisel vele teljesen ellentétes álláspontot, esetleg Viktornak sajnos nincs beleszólása hogy a kormány és állam miket müvel, de egyáltalán, na meg egyébként is jellemzö Viktorra hogy egy 90%-os népakarattal szembe megy, nem az élére áll, és átengedi a téma képviseletét gyurcsánynak a DK-val)

És mielött,

Erre nem cáfolat az, hogy mert mézön.

Erre az a cáfolat, hogy hozol tucatnyi olyan kormányrendeletet, ami a migránsellenességgel szembemegy, hogy szemlézel 1000 újságcikket, és találsz 51%--ot, ami migránspártiságot óhajt, hogy idézel sorban miniszterektöl, állami vezetöktöl, az akkori Csányiktól, felszólalásokat, leveleket, könyörgéseket hogy bizony mi migránspártiak vagyunk.

Marha egyszerü dolog ez, ha akkora fasság a dolog, ugye?

Na, ez az ami nem megy.

Nem megy másnak se, aki idöt, energiát, pénzt öl bele temérdeket, hátha kijön valahogy az óhajtott eredmény.

1-2 idézet Tiszától, ennyi megy, a mindennapi valóság és elit a Tisza-kormány valós intézkedéseivel meg az ország valós állapotával meg szembejön.


Nem az volt az állításod (véleményed) hogy Tisza a Monarchiában mit tudott vagy nem tudott volna megtenni.

Az volt az állítás, hogy az ország (Magyarország) elitje nem volt háborúpárti.

Abzug

#843910 Spade Előzmény: #843893

Tisza István véleménye azért releváns mert a korszaknak legalább annyira meghatározó alakja mint ma orbán. Ov se csak egy morzsa ma. Igazából miután a németek beleálltak a konfliktusba őt a monarchiában leszavazták nem tudott mit csinálni nem tudta volna blokkolni a hadbalépést vagy így vagy úgy megtették volna.

Abzug

#843900 tozsdenyul Előzmény: #843893

Nincs vita Tisza hozzáállásán, az csak terelés.

A vita alapja az a vélemény, hogy "a magyar elit háborúpártisága fasság"

Arra meg csak annyit lehet érvelni hogy mézön, mivel a valódi tényállás egyértelmü..és Tisza egyedül nem releváns, csak ha ezt a morzsát sikerül találni, akkor ezt kell tolni, meg lehet persze kézzel-lábbal terelni.

Nem mintha véletlen lenne, hogy mostanában terjednek az ilyen, hm, vélemények. Nincs semmi meglepetés, halad minden ahogy kell. Útjelzök is elhagyva már :)

Abzug

#843893 TrendMan Előzmény: #843858

Tekintve, hogy ezek az események több, mint 100 éve történtek, ennyire nem érdemes felizgaztnunk magunkat.

Tisza Istvan kapcsán én úgy tudom, hogy kezdetben ellenezte és amikor látta, hogy a császárt nem lehet eltántorítani, akkor startégiát váltott.

Az egész időszak egész Europában igen érdekes, több országban kitörő örömmel fogadták a háború kitörését.

Ez egy kicsit azóta is rejtély és szerintem még Freud elméleteit az emberi pszichével kapcsolatban is befolyásolta.

Abzug

#843858 Spade Előzmény: #843857

amit idéztem az tény amiből te megalkothatod a saját véleményedet, amit te idéztél az meg egy külső vélemény ami a tényekkel szemben számomra egy lofaszt se ér. Te nyugodtan szopogathatod látom ízlik

Szeva