Regisztráció Elfelejtett jelszó

Európai Unió

orosz vagyon

#842672 Spade Előzmény: #842671

nemtom miről van szó

Nyuszi veled nem lehet vitázni mert a leírt 30-t megkérdőjelezed mi a faszt beszélhetnénk másról ami nem ennyire konkrét és axiomatikus ? Majd ha az én világlátásomból jön valami érdekes akkor igérem h szólok mert nem vagyok geci pl mondtam h sztem nem lesz brexit és h kivi vok egyelőre nem csapott pofán a valóság és te is leírhatod amit gondolsz még érdekel is Mo-ról ovról oroszokról eu-ról stb. , de nem tudunk vitatkozni erről és nem tudjuk meggyőzni egymást és sztem nem is kell

orosz vagyon

#842669 Spade Előzmény: #842665

nyuszi ha ott 6/5 lenne akkor 36-t számoltam volna de nálam 30 jött ki, ez mutatja h nálad a matekod nullázodott le vagy nem is volt, vedd elő az általános számtan könyveket ma ebből karót kaptál. Számodra elszomorító látni h hogy nullázódok le amikor nem mondtam semmit semmiről, gratulálok :) ma nagyot téptél valamiből Nyuszi veled nem lehet vitázni mert a leírt 30-t megkérdőjelezed mi a faszt beszélhetnénk másról ami nem ennyire konkrét és axiomatikus ? Majd ha az én világlátásomból jön valami érdekes akkor igérem h szólok mert nem vagyok geci pl mondtam h sztem nem lesz brexit és h kivi vok egyelőre nem csapott pofán a valóság

orosz vagyon

#842665 tozsdenyul Előzmény: #842663

pedig pár hónapja még hogy megütköztél a ...

Hm, lehetséges valóságon

Rettentöen elszomorító ahogy erkölcsileg nullázódsz a rendszerrel együtt...

Te tudod

(A számolásod nem korrekt, 6 ötöd van ott, de napi hülyeséggel se foglalkozzunk)

Good bye

orosz vagyon

#842663 Spade Előzmény: #842660

nyuszi látom sikeres agyzsugorításon vettél részt nézd a számolásomat az korrekt abból megérted h mi a baj, tudom az nem megy neked :) (4*(20%) + (17%))*6 volt a felső 17% helyett a 20-t vettem mert ez >= és csak az alsó 20%-t ismertük és egy felső becslést akartam adni. De nem csodálom h nem érted. A megoldás h egyszerű számtannal ellenőrizhető faszságot nem idézünk be ide.

Az h egy faszságra rámutatok az nem az oroszok védése.

Hát nemtom h amikor fleto orosz kémekkel világítatta át a magyar kémelhárítást az mi is vol?t akkor nem láttad a problémát?De ezen túl a napi politika nem érdekel.Egész máshogy látom a világpolitikai helyzetet mint te, annyira máshogy h nincs is értelme megbeszélni


orosz vagyon

#842660 tozsdenyul Előzmény: #842649

Ha az alsó 20-hoz hozzáadsz még 4x 20-at, akkor már 100-nál jársz, hogy miért marhaság innen tovább, annak levezetését mellözöm :)

Te se vágj fel nagyon erre a matekra :)

A valódi megoldás persze az, hogy az eredeti cikket kell olvasni (#651), ahol világosan tisztázottak a fogalmak és egyértelmü. (Melyik százalék pontosan mire van vonatkoztatva)

A lényeg, hogy nem kell védeni az oroszokat, jóval polarizáltabb a társadalom mint bármely másik, Deák ferenced keményen dolgozik ezen a társadalmi modellen itthon is. Az meg biztos jó lesz, mert csak a gdp ugye :)

Az orosz kémtevékenység kiszolgálásán , aktív cselekményekben (emberéletekben is) is megnyilvánulva Viktor által, még mindig nevetgélsz, vagy már fancsalodik a mosoly?

Volt azóta pár történés, meg cikk a témában.

orosz vagyon

#842654 Spade Előzmény: #842651

"with an estimated 89 percent of the country’s wealth owned by its richest 10 percent"

na itt már felső 10% szerepel az általad belinkelt debilek gyülekezete 444 3%-a helyett. De még ez is hiteltelen lásd alább a 4*6%(pénzeszköz) számításomat. A cikk 2. részében meg keverik a vagyont a bankbetétekkel amiből a lófasznál éppen csak valamivel több tanulságot lehet levonni

orosz vagyon

#842649 Spade Előzmény: #842264

hát nemtom h ezt a faszságot hogy sikerült ide belinkelned, az eredetit nem néztem csak azt amit ide betettél mert a 444-t kerülöm mint semjén a vadőrt

"Az ország lakosságának leggazdagabb 3 százaléka bírja az összes orosz pénzügyi eszköz (megtakarítás, készpénz, részvény, kötvény) 89,3 százalékát."

A legszegényebb 20 százalék pedig mindössze 6 százalékát birtokolja az országban lévő pénznek."

Szóval számoljunk csak

az alsó 20 % összvagyona 6% akkor a következő h4db 20-as vagyona összesen már legalább 24% a levezetést nehari mellőzöm :) és még van 17% az is megvan kb 20% tekintve h a leggazdagabb pária réteg tehát minimum 30% nál azaz maximum 70%-nál járunk a 444 számolta 89.3% helyett. Télleg érdkel h kritika nélkül hogy bírsz ekkora hülyeséget belinkelni ? :) Talán a sok 444 olvasása teszi :)

orosz vagyon

#842272 Koffein Előzmény: #842271

"Érdekes adat, hogy a leggazdagabb 400 amerikai vagyona összesen 2680 milliárd dollár. A 2680 milliárd dollár annyi, mint amennyi az Egyesült Államok lakosságának szegényebb, 64 százalékának a vagyona."

Tehát, ha jól értelmezem, az usa 64% -a áll szembe, az orosz 89% -os pénz eszközök birtoklásával.

orosz vagyon

#842264 Koffein

Meg lehet kérdezni az unió elleneseket / orosz hívőket, hogy tényleg ezt akarják-e?

"Az ország lakosságának leggazdagabb 3 százaléka bírja az összes orosz pénzügyi eszköz (megtakarítás, készpénz, részvény, kötvény) 89,3 százalékát.

A legszegényebb 20 százalék pedig mindössze 6 százalékát birtokolja az országban lévő pénznek."

https://444.hu/2019/04/14/alig-nehany-dusgazdag-ember-kezeben-van-minden-vagyon-oroszorszagban-fel-emberoltovel-a-kommunizmus-utan

fidesz out

#841348 banyaiz Előzmény: #841275

Kifárasztásos taktikára kényszerül állandóan az EU. Rossz és a még rosszabb közötti választásoknál ami mostanában elég sűrű az EU-ban elindul a tili toli a végtelenbe, egészen addig amíg a rossz az már jónak tűnik mert minden más alternatíva még rosszabb. Akkor az eredetileg rossz verzió már jó színben tűnik fel.

Néppárt is erre kényszerül fidesz ügyben. Amire a fidesz folyamatosan rájátszik.

Vsz már a kerítés is ilyen téma volt. Ahol jöhetett valami olyan sugallat, hogy azért rendészeti eszközöket kicsit komolyabban. Ebből csináltak egy fesztivált nagy balhé legyen és akkor széttárták kezüket mi csak rendészkedtünk amit kértetek mi a baj. :) Ez a műsor megy folyamatosan kicsit túltolni aztán ha megvolt a konfliktus akkor egy másik témában újra. Nem tudom ezt is Finkelstein dolgozta e ki de ravasz számítás van ez mögött is, és az EU eljárások komoly ismerete , pontosabban az EU helyzetének a pontos ismerete.

fidesz out

#841346 banyaiz Előzmény: #841275

Valami olyasmi mint a brexitből. Annyi különbséggel, hogy a fidesz csak emberkedik a briteknél ott van egy jelentős réteg aki ki is lépne ilyen olyan elképzelések miatt.

Nagyjából a helyzet vsz a fidesz nem akar kikerülni a néppártból, a néppárt pedig nem akarja kizárni. :) Csak annyira túltoltak a bicajt, hogy már a néppárt bizonyos tagjainál ez sok. Egy újabb konfliktus aminek éppen a keresése a cél fidesz részről a választások előtt. Bevándorláspártiak megtámadták őket és a többi. Szóval szokás szerint papírtigriskednek komoly tét nélkül mert az utolsó pillanatban visszalépnek kettőt.

Közben brexit : https://www.portfolio.hu/gazdasag/megszolalt-merke... érik a papírforma az utolsó pillanatban egyezkedés mint a görögökkel. Az utolsó megbeszélés után is van még egy újabb, és a végén éjfél előtt 1 perccel járunk. :) Elképesztő. Ha most egy olyan ultimátumot adna az EU vagy megszavazzák Theresa megállapodását vagy kizuhannak megállapodás nélkül mert egyéb esetre nincs haladék nagy valószínűséggel megszavaznák. Így megint van egy egérút ha nem szavazzák meg akkor összeül újra az EU és majd ad hosszabb haladékot valószínű mondjuk az se jó senkinek a hosszabb haladék. Kényszermegoldás lenne. Csak rossz verziók vannak ilyen brit belpol helyzettel. Bele lehet kényszeríteni őket akár még abba is visszavonják a kilépési szándékot. :) Csak a brit belpol helyzet felrobbanna ettől. Ami megint nem érdeke senkinek.