Durva a mai pf forum. Jöttek újak is szép számmal. Itt mindenki tartja? Herci a legjobb, örül a napsütésnek :)
Durva a mai pf forum. Jöttek újak is szép számmal. Itt mindenki tartja? Herci a legjobb, örül a napsütésnek :)
17órakor ránéztem és 163k -t akartak eladni alsó limiten :)
ezt a 163k-t honnan veszed?
3 esetet tudok elképzelni:
1) Át akarták játszani baráti kezekbe (de akkor ezt miért nem tették meg még alacsonyabb árfolyamon 2k-nál?)
2) Meg akarták nyírni a népet és az öntés után vissza fogják tudni venni a kellő papír mennyiséget vagy akár többet is. A tegnapi mini ráöntéssel esetleg a piacot tesztelték csak. (2b) Valaki előre tudta, hogy a Fideszt ki fogják zárni és ezt a kiszórást a hír előtt megjátszották. Innen még egy kis pánik és visszaveszik)
3) Tényleg itt a vége kezdenék ránk önteni a papírt és innentől jön az OPUS Konzum pálya. (Bár nem szokták egyből lezárni, Konzumnál is legalább még kétszer visszament a csúcsig és ezt nem is ennyire idiótán erőszakos módon toltam volna rá a piacra).
Azt az egyet nem tudom elképzelni, hogy valakinek volt néhány százezer részvénye és ennyire idióta módon akart volna megszabadulni a papírjaitól.
Legvalószínűbbnek a 2) verziót látom.
Bocs, nekem a cc az emailhez kapcsolódik... Gondolod a lebeszelo bagázs miatt álltak ott ennyien?
ennyien álltak eladóin... cc = call center, tudod nénik/bácsik, akik rábeszélnek valami más termékre :))
a cc jól végezte a dolgát 163k-t csak sikerült összegereblyézni :-P
le kell menni buddhába :D
ha 99%os sdrl bukót kiültem, 30-50%os korrekció lófasz ahhoz képest :))
Az alapok már nem vásárolnak? Itt a lehetőség
140k.
Hát ha holnap ez ráesik a piacra....
ki kellene kapni az egészet a francba, jó nagyot nézne valaki...
132k alsó limiten... Mit gondol aki beáll 130.-nak??
azért ehhez kellenek idegek... Felfele is nehéz (tartani) de lefele még nehezebb megélni...
Bacca meg, várhatott volna ez a tetű még 2 napot ezzel az öntéssel...
Lehet , hogy holnap is limitre teszik...
itt az 50k, ezt hiányoltam :D nagyon uncsi ez így :))
Nem pánikolás miatt kérdeztem :) Az én értelmezésemben, ez pozitív megerősítés, hogy gyűjtés van, csak rásegítenek call centerrel. Adtak egy listát Marcsikának, hogy itt van x db 4ig ügyfél hívd, beszéld le, ajánlj mást, ha bizonytalan, délután megy a visszacsöri, vagy mit tom én... :)
Halkan jegyzem meg, amikor bezártam a netbrokit közel 50e eladó volt 4240en, most már 4380-on megy a kereskedés. Beszédes, és nem negatív értelemben :)
Csak limitről 250misivel rántotta ki, vissza még pár száz darabokkal. Jelen pillanatban nagyon érdekes, mert se vevő sem eladó nincs
az mondjuk nem kifjezetten tetszik, hogy ahányszor megindulna felfele mindig lebasszák a limitig.
Engem is hívtak anno...
Egyszer a CIG-et ajánlották jegyzésre, de akkor már előtte egyszer hívtak már de nem emlékszem mi miatt.
Aztán arra emlékszem, hogy hívtak hogy vegyek Seadrill-t ami akkor 40USD volt.
Aztán még hívtak egy két hasonló jó befektetés miatt aztán mondtam, hogy ha kell valami akkor szólok...
Aztán kérdeztem , hogy Alibaba jegyzésben tudnak-e segíteni- de abban nem tudtak...
Szóval ilyenek ezek a hívogatók...
Én a következő IPO-kra gondolok, hogy milyen állami cégek jönnek a tőzsdére. Nagyon sok jelölt van, BÉT hihetetlenül fel lesz futtatva szvsz. Aztán be terelik majd a többi céget is szépen alaposan és egyre nagyobb súlyunk lesz az indexekben.