a cc jól végezte a dolgát 163k-t csak sikerült összegereblyézni :-P
a cc jól végezte a dolgát 163k-t csak sikerült összegereblyézni :-P
le kell menni buddhába :D

ha 99%os sdrl bukót kiültem, 30-50%os korrekció lófasz ahhoz képest :))
Az alapok már nem vásárolnak? Itt a lehetőség
140k.
Hát ha holnap ez ráesik a piacra....
ki kellene kapni az egészet a francba, jó nagyot nézne valaki...
132k alsó limiten... Mit gondol aki beáll 130.-nak??
azért ehhez kellenek idegek... Felfele is nehéz (tartani) de lefele még nehezebb megélni...
Bacca meg, várhatott volna ez a tetű még 2 napot ezzel az öntéssel...
Lehet , hogy holnap is limitre teszik...
itt az 50k, ezt hiányoltam :D nagyon uncsi ez így :))

Nem pánikolás miatt kérdeztem :) Az én értelmezésemben, ez pozitív megerősítés, hogy gyűjtés van, csak rásegítenek call centerrel. Adtak egy listát Marcsikának, hogy itt van x db 4ig ügyfél hívd, beszéld le, ajánlj mást, ha bizonytalan, délután megy a visszacsöri, vagy mit tom én... :)
Halkan jegyzem meg, amikor bezártam a netbrokit közel 50e eladó volt 4240en, most már 4380-on megy a kereskedés. Beszédes, és nem negatív értelemben :)
Csak limitről 250misivel rántotta ki, vissza még pár száz darabokkal. Jelen pillanatban nagyon érdekes, mert se vevő sem eladó nincs
az mondjuk nem kifjezetten tetszik, hogy ahányszor megindulna felfele mindig lebasszák a limitig.
Engem is hívtak anno...
Egyszer a CIG-et ajánlották jegyzésre, de akkor már előtte egyszer hívtak már de nem emlékszem mi miatt.
Aztán arra emlékszem, hogy hívtak hogy vegyek Seadrill-t ami akkor 40USD volt.
Aztán még hívtak egy két hasonló jó befektetés miatt aztán mondtam, hogy ha kell valami akkor szólok...
Aztán kérdeztem , hogy Alibaba jegyzésben tudnak-e segíteni- de abban nem tudtak...
Szóval ilyenek ezek a hívogatók...
Én a következő IPO-kra gondolok, hogy milyen állami cégek jönnek a tőzsdére. Nagyon sok jelölt van, BÉT hihetetlenül fel lesz futtatva szvsz. Aztán be terelik majd a többi céget is szépen alaposan és egyre nagyobb súlyunk lesz az indexekben.
Ügyesen csináltad, gratulálok. :) Igazad volt amikor mondtad. Nem igazán hittem benne a sokadik cégnél is ugyanazt eljátsszák ilyen méretekben. Bár miért ne tették volna merül fel a kérdés? :) Hát igen.
Meglátjuk mit hoznak össze ebből az egészből nem csak 4ig-ra gondolva hanem az egész tőzsdén Mészáros történetre.
Ha jól csinálják akkor ilyen állami hátszéllel 4 év alatt nagyon tőkeerőssé válhatnak akár ezek a cégek. De ahhoz azért sok mindent kell összerakni , lásd pl most ezt a bankcsődöt Mato sógora vagy unokatestvére vagy kicsoda neve alatt. Hacsak ott nem az volt a cél akkor nem igazán értem hogyan sikerült ezt ilyen körülmények között összehozni.
Bocs banyaiz félre olvastam, szóval igen ők sem buktak :) ők sokkal, de sokkal mohóbbak mint mi, ennyi tudok.
Téves a elképzelésed, mert ők se és én se nézem az árfolyamot. Nekem tulajdonom van, az hogy mit ér ma holnap egy hete kettő hét múlva nagyon nem érdekel. 2020-22 inkább, tessék kicsi Buffetnek lenni, minek vágjam le a versenylovam, mert ma legel futás helyett... A 4ig nekem a te otp-d csak 300Fton :)
1000 milliárdok lesznek költve, tessék számolgatni. Nem tudok újat írni, mint eddig, mert semmi új sincs :)
Becslésem szerint 85% körül van náluk a papír, Tóthtal együtt és a biztos kezek további 10% és a maradék pörög. Ezért kellett srv, hogy ma tudjanak önteni
akkor december... Olyanok vagytok, mint a kisegér az elefánt mellett a hídon és basztatjátok a fánit, hogy nem elég elrettentően sétál... ehhez már pofa kell :D
Csak azt szopatják a papírban aki szereti és hagyja magát, szerencsére sok a köcsög... :) itt a le fel beszélőkre gondolok
Abban azért nem vagyok biztos, hogy a nagytulajdonosok buktak a mai árfolyammozgáson. :) Mondjuk ha ők kézivezérelték pl és már azt is tudják meddig fogják lenyomni és onnan hová fogják rángatni . De ez persze csak egy lehetőség.
Szerintem ha akarnák simán megtehetnék ma felső limiten bezár sokszázezer db sorbanállóval a papírokért, és az ellenkezőjét is. Így nehéz bukni de persze egy egy napig igen. Ez megint csak rosszindulatú feltételezés.
Te milyen cégméretben gondolkodsz ennél a cégnél mondjuk 2022-re ? Ha van ilyen elképzelésed és nem titok , csak kíváncsiságból kérdezem.
50-100-500-1000 mrd-os nagyságrend?