Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

a cc jól végezte a dolgá…

#841269 Koffein

a cc jól végezte a dolgát 163k-t csak sikerült összegereblyézni :-P

le kell menni buddhába :…

#841268 Koffein Előzmény: #841266

le kell menni buddhába :D

ha 99%os sdrl bukót kiültem, 30-50%os korrekció lófasz ahhoz képest :))

ki kellene kapni az egés…

#841265 matgab Előzmény: #841264

ki kellene kapni az egészet a francba, jó nagyot nézne valaki...

azért ehhez kellenek ide…

#841263 matgab Előzmény: #841262

azért ehhez kellenek idegek... Felfele is nehéz (tartani) de lefele még nehezebb megélni...

Bacca meg, várhatott volna ez a tetű még 2 napot ezzel az öntéssel...

Lehet , hogy holnap is limitre teszik...

Nem pánikolás miatt kérd…

#841259 Koffein Előzmény: #841243

Nem pánikolás miatt kérdeztem :) Az én értelmezésemben, ez pozitív megerősítés, hogy gyűjtés van, csak rásegítenek call centerrel. Adtak egy listát Marcsikának, hogy itt van x db 4ig ügyfél hívd, beszéld le, ajánlj mást, ha bizonytalan, délután megy a visszacsöri, vagy mit tom én... :)

Halkan jegyzem meg, amikor bezártam a netbrokit közel 50e eladó volt 4240en, most már 4380-on megy a kereskedés. Beszédes, és nem negatív értelemben :)

Csak limitről 250misivel…

#841258 picirigo Előzmény: #841255

Csak limitről 250misivel rántotta ki, vissza még pár száz darabokkal. Jelen pillanatban nagyon érdekes, mert se vevő sem eladó nincs

az mondjuk nem kifjezett…

#841255 matgab Előzmény: #841254

az mondjuk nem kifjezetten tetszik, hogy ahányszor megindulna felfele mindig lebasszák a limitig.

Engem is hívtak anno...E…

#841254 matgab Előzmény: #841243

Engem is hívtak anno...

Egyszer a CIG-et ajánlották jegyzésre, de akkor már előtte egyszer hívtak már de nem emlékszem mi miatt.

Aztán arra emlékszem, hogy hívtak hogy vegyek Seadrill-t ami akkor 40USD volt.

Aztán még hívtak egy két hasonló jó befektetés miatt aztán mondtam, hogy ha kell valami akkor szólok...

Aztán kérdeztem , hogy Alibaba jegyzésben tudnak-e segíteni- de abban nem tudtak...

Szóval ilyenek ezek a hívogatók...

Én a következő IPO-kra g…

#841252 Kissherceg Előzmény: #841251

Én a következő IPO-kra gondolok, hogy milyen állami cégek jönnek a tőzsdére. Nagyon sok jelölt van, BÉT hihetetlenül fel lesz futtatva szvsz. Aztán be terelik majd a többi céget is szépen alaposan és egyre nagyobb súlyunk lesz az indexekben.

Ügyesen csináltad, gratu…

#841251 banyaiz Előzmény: #841248

Ügyesen csináltad, gratulálok. :) Igazad volt amikor mondtad. Nem igazán hittem benne a sokadik cégnél is ugyanazt eljátsszák ilyen méretekben. Bár miért ne tették volna merül fel a kérdés? :) Hát igen.

Meglátjuk mit hoznak össze ebből az egészből nem csak 4ig-ra gondolva hanem az egész tőzsdén Mészáros történetre.

Ha jól csinálják akkor ilyen állami hátszéllel 4 év alatt nagyon tőkeerőssé válhatnak akár ezek a cégek. De ahhoz azért sok mindent kell összerakni , lásd pl most ezt a bankcsődöt Mato sógora vagy unokatestvére vagy kicsoda neve alatt. Hacsak ott nem az volt a cél akkor nem igazán értem hogyan sikerült ezt ilyen körülmények között összehozni.

Bocs banyaiz félre olvas…

#841250 Kissherceg Előzmény: #841248

Bocs banyaiz félre olvastam, szóval igen ők sem buktak :) ők sokkal, de sokkal mohóbbak mint mi, ennyi tudok.

Téves a elképzelésed, me…

#841248 Kissherceg Előzmény: #841246

Téves a elképzelésed, mert ők se és én se nézem az árfolyamot. Nekem tulajdonom van, az hogy mit ér ma holnap egy hete kettő hét múlva nagyon nem érdekel. 2020-22 inkább, tessék kicsi Buffetnek lenni, minek vágjam le a versenylovam, mert ma legel futás helyett... A 4ig nekem a te otp-d csak 300Fton :)

1000 milliárdok lesznek költve, tessék számolgatni. Nem tudok újat írni, mint eddig, mert semmi új sincs :)

Becslésem szerint 85% körül van náluk a papír, Tóthtal együtt és a biztos kezek további 10% és a maradék pörög. Ezért kellett srv, hogy ma tudjanak önteni

akkor december... Olyano…

#841247 Kissherceg Előzmény: #841244

akkor december... Olyanok vagytok, mint a kisegér az elefánt mellett a hídon és basztatjátok a fánit, hogy nem elég elrettentően sétál... ehhez már pofa kell :D

Csak azt szopatják a papírban aki szereti és hagyja magát, szerencsére sok a köcsög... :) itt a le fel beszélőkre gondolok

Abban azért nem vagyok b…

#841246 banyaiz Előzmény: #841243

Abban azért nem vagyok biztos, hogy a nagytulajdonosok buktak a mai árfolyammozgáson. :) Mondjuk ha ők kézivezérelték pl és már azt is tudják meddig fogják lenyomni és onnan hová fogják rángatni . De ez persze csak egy lehetőség.

Szerintem ha akarnák simán megtehetnék ma felső limiten bezár sokszázezer db sorbanállóval a papírokért, és az ellenkezőjét is. Így nehéz bukni de persze egy egy napig igen. Ez megint csak rosszindulatú feltételezés.

Te milyen cégméretben gondolkodsz ennél a cégnél mondjuk 2022-re ? Ha van ilyen elképzelésed és nem titok , csak kíváncsiságból kérdezem.

50-100-500-1000 mrd-os nagyságrend?

B+! Mi dolgozunk :)))! I…

#841244 picirigo Előzmény: #841243

B+! Mi dolgozunk :)))! Itt még a nap se süt!

Összeadtam: kb 83k-val öntötték le ész nélkül, aminek kb a 3-4x vették vissza! Ügyesek!

Nem ősszel volt az...inkább télen! 1500 körül...aztán másnap kitört :)))