Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

az mondjuk nem kifjezett…

#841255 matgab Előzmény: #841254

az mondjuk nem kifjezetten tetszik, hogy ahányszor megindulna felfele mindig lebasszák a limitig.

Engem is hívtak anno...E…

#841254 matgab Előzmény: #841243

Engem is hívtak anno...

Egyszer a CIG-et ajánlották jegyzésre, de akkor már előtte egyszer hívtak már de nem emlékszem mi miatt.

Aztán arra emlékszem, hogy hívtak hogy vegyek Seadrill-t ami akkor 40USD volt.

Aztán még hívtak egy két hasonló jó befektetés miatt aztán mondtam, hogy ha kell valami akkor szólok...

Aztán kérdeztem , hogy Alibaba jegyzésben tudnak-e segíteni- de abban nem tudtak...

Szóval ilyenek ezek a hívogatók...

Én a következő IPO-kra g…

#841252 Kissherceg Előzmény: #841251

Én a következő IPO-kra gondolok, hogy milyen állami cégek jönnek a tőzsdére. Nagyon sok jelölt van, BÉT hihetetlenül fel lesz futtatva szvsz. Aztán be terelik majd a többi céget is szépen alaposan és egyre nagyobb súlyunk lesz az indexekben.

Ügyesen csináltad, gratu…

#841251 banyaiz Előzmény: #841248

Ügyesen csináltad, gratulálok. :) Igazad volt amikor mondtad. Nem igazán hittem benne a sokadik cégnél is ugyanazt eljátsszák ilyen méretekben. Bár miért ne tették volna merül fel a kérdés? :) Hát igen.

Meglátjuk mit hoznak össze ebből az egészből nem csak 4ig-ra gondolva hanem az egész tőzsdén Mészáros történetre.

Ha jól csinálják akkor ilyen állami hátszéllel 4 év alatt nagyon tőkeerőssé válhatnak akár ezek a cégek. De ahhoz azért sok mindent kell összerakni , lásd pl most ezt a bankcsődöt Mato sógora vagy unokatestvére vagy kicsoda neve alatt. Hacsak ott nem az volt a cél akkor nem igazán értem hogyan sikerült ezt ilyen körülmények között összehozni.

Bocs banyaiz félre olvas…

#841250 Kissherceg Előzmény: #841248

Bocs banyaiz félre olvastam, szóval igen ők sem buktak :) ők sokkal, de sokkal mohóbbak mint mi, ennyi tudok.

Téves a elképzelésed, me…

#841248 Kissherceg Előzmény: #841246

Téves a elképzelésed, mert ők se és én se nézem az árfolyamot. Nekem tulajdonom van, az hogy mit ér ma holnap egy hete kettő hét múlva nagyon nem érdekel. 2020-22 inkább, tessék kicsi Buffetnek lenni, minek vágjam le a versenylovam, mert ma legel futás helyett... A 4ig nekem a te otp-d csak 300Fton :)

1000 milliárdok lesznek költve, tessék számolgatni. Nem tudok újat írni, mint eddig, mert semmi új sincs :)

Becslésem szerint 85% körül van náluk a papír, Tóthtal együtt és a biztos kezek további 10% és a maradék pörög. Ezért kellett srv, hogy ma tudjanak önteni

akkor december... Olyano…

#841247 Kissherceg Előzmény: #841244

akkor december... Olyanok vagytok, mint a kisegér az elefánt mellett a hídon és basztatjátok a fánit, hogy nem elég elrettentően sétál... ehhez már pofa kell :D

Csak azt szopatják a papírban aki szereti és hagyja magát, szerencsére sok a köcsög... :) itt a le fel beszélőkre gondolok

Abban azért nem vagyok b…

#841246 banyaiz Előzmény: #841243

Abban azért nem vagyok biztos, hogy a nagytulajdonosok buktak a mai árfolyammozgáson. :) Mondjuk ha ők kézivezérelték pl és már azt is tudják meddig fogják lenyomni és onnan hová fogják rángatni . De ez persze csak egy lehetőség.

Szerintem ha akarnák simán megtehetnék ma felső limiten bezár sokszázezer db sorbanállóval a papírokért, és az ellenkezőjét is. Így nehéz bukni de persze egy egy napig igen. Ez megint csak rosszindulatú feltételezés.

Te milyen cégméretben gondolkodsz ennél a cégnél mondjuk 2022-re ? Ha van ilyen elképzelésed és nem titok , csak kíváncsiságból kérdezem.

50-100-500-1000 mrd-os nagyságrend?

B+! Mi dolgozunk :)))! I…

#841244 picirigo Előzmény: #841243

B+! Mi dolgozunk :)))! Itt még a nap se süt!

Összeadtam: kb 83k-val öntötték le ész nélkül, aminek kb a 3-4x vették vissza! Ügyesek!

Nem ősszel volt az...inkább télen! 1500 körül...aztán másnap kitört :)))

engem már tavaly felhívt…

#841243 Kissherceg Előzmény: #841236

engem már tavaly felhívtak ősszel :)) süt a nap kék az ég, hogy nektek semmi se jó. :) Gondoljatok bele, hogy a nagy tulajdonosok sokkalt többet buktak az elmúlt 4órában, mint mi kicsit. Ők vajon idegeskednek?

Csak a hülye stresszeljen emiatt...

A bank járt volna jól, m…

#841242 Varoka Előzmény: #841239

A bank járt volna jól, mert egy 3%-os beker kltsg nála landolt volna.

Ebből kiindulva és a tö…

#841241 banyaiz Előzmény: #841237

Ebből kiindulva és a többi Lölő papír természetrajza is tök véletlenül (mik vannak) hasonlót mutatott a 4 IG-nál is esélyes ez vsz.

Egész pontosan arra gondolok ők már tudják azt kb középtávon 1-5 év alatt nagyjából mi lehet ebből. 5000 környéki árral 100 mrd Ft-os a cégméret.

Ha tartják ezt a korábbi teljesen véletlenül nagyon precíz kézivezérlésnek kinéző módszerüket akkor ez is kb addig fog menni amíg azt a nagyságrendet eléri ami középtávon benne lehet a cégben. Azt túlárazva persze rendesen de nagyságrendileg azzal köszönő viszonyban .

sok100 mrd-os céget látnak maguk előtt akkor a 100 mrd-os 5000 Ft-os árfolyam az borravaló az eddigi működésüket látva mert akkor minimum 1000 mrd-ig manipulálják vagyis bocsánat miket beszélek a piac odáig szalad. :) Ha 100 mrd környéki céget akkor mondjuk 200 mrd környékéig sacc/kb. Ha 50 mrd környéki céget akkor mondjuk 100 mrd-ig .

A mai árfolyamcsúcs durván 100 mrd-ra árazta a céget. Ezek a gyógymikulások mit látnak benne mint terv a cégméretre azt a jó ég tudja.

Mészáros papírok termész…

#841240 banyaiz Előzmény: #841237

Mészáros papírok természetrajza alapján a fő kérdés az ők belátható időn belül mondjuk néhány éven belül milyen céget saccolnak . Milyen cégméretet .

Mert ha megnézed pl Opus-Konzum klasszikust. Őrület a piacon, giga emelkedés, aztán ugyan visszaesett kb feleződött a csúcsokhoz képest. Viszont ami körvonalazódik a cégekben az valahol nagyságrendileg olyasmi mint ameddig a piaci őrület elvitte. Mondjuk középtávon ami körvonalazódik belőle.

Szóval nem az történt a piac Mészárosra beárazott 400 mrd-ot aztán kijöttek egy lyukas autógumival és egy behorpadt bögrével. :) Hanem valahol 100 mrd-os tartományú céggel . Azon lehet vitatkozni ez szűken 100 mrd , vagy 1000 mrd. :) De valahol ami cégben körvonalazódik az teljesen véletlenül valami hasonló mit ameddig a Mészáros névre a lelkesedés elvitte amikor még egy tök üres cég volt mindkettő gyakorlatilag.

Mert lehetett volna az is érted 5000 mrd-ra árazza a piac, vagy 10 mrd-ig tart a lelkesedés. De nem tök véletlenül pont valami hasonló nagyságrendig tartott mint amit utána belepakoltak.

Velem már tett hasonlót …

#841238 Varoka Előzmény: #841236

Velem már tett hasonlót egy bank. Nem 4ig-Ben, de másban. Ki akart beszélni az egyik befektetésekből és rá akart venni egy másikra

Ezek az elméletek... Iga…

#841237 Bendeguz Előzmény: #841236

Ezek az elméletek... Igazából nem tudunk szart se, hírek nincsenek. Vagy hiszünk abban, amit ezerszer kielemeztünk és tartjuk, vagy el kell adni. Nincs köztes út

hiteles nick ez a nopain…

#841236 Koffein Előzmény: #841230

hiteles nick ez a nopain? az elég durva, ha a felhívták forig ügyben, hogy eladásra ösztönözzék... akkor ez összehangolt akció lehet, direkt csinálják, hogy valakiknek jól árasítsák...

4ig

#841233 picirigo Előzmény: #841230

Nem nagyon voltam gépközelbe, de most vissza néztem a kötéseket! Nekem ez egyszerű pánikoltatásnak tűnik. Ki ad így el, amikor ma is simán +10-15% körül járnánk már? Ez nem eladás volt, hanem erőszakos leszorítás.Kíváncsian várom a folytatást...legfeljebb pár hónappal később megyek nyugdíjba!!! :D

Ezt itt sajnos senki sem…

#841231 Csusza Előzmény: #841228

Ezt itt sajnos senki sem fogja kapkodni. Amikor lenyugszanak a hisztisek, az reggel lehet esetleg.