Regisztráció Elfelejtett jelszó

Stocklandyard.hu fejlesztései

új tulajdonos

#841488 Láma Előzmény: #840906

Rögtön megtaláltál pici sziget?

"..de szerintem a nyulas korszakban csak a klikkje jött ide (boby, láma meg hasonlók)"

Milyen nyulas korszak jóember? A stoky teljes léte?

Felhasználónév:Láma
Regisztráció dátuma:2009. július 10.

Felhasználónév:tozsdenyul
Regisztráció dátuma:2010. július 26.

És még arra is volt gondja, hogy a klikkjét előre küldje. Teee rengeteg eszű, teee.

Arrogancia és kiválasztottság érzés. Hmmm. Hát az tényleg van ebben a posztban.
Hiányzott már ez az énvagyokalegfaszábbgyerekmindentjobbantudokmindentjobbancsinálokmindenkihülyemindenkitaseggembőlrángattamkiosztomasallerokat stílusú öntömjén.
Már akinek. :)
Gerendát vágasd rövidebbre valami lánfűrészessel, mielőtt letöri a fejed. :)

új tulajdonos

#840906 ibiza3 Előzmény: #840732

a Pf-en van egy időszakos letiltás ha valakinek elgurol a gyógyszere.. 3-5-7 napok..

nyúlnak vannak meglátásai emire kivácsiak lehetnek emberek..ha nem jön rá a rapli és kicsit oldódik a frusztrációja ami arroganciában..kiválasztottságérzésben.. szdsz-es bölcsek köve szindrómában nyilvánul meg akkor miért ne maradhatna.

Amúgy engem akart provokálni , hogy durvábban vágjak vissza, ócska trükk de egyszer már bejött.

Azt mondja a nyúl Ibiza miatt mentek el emberek, Herceg tudja a számokat..de szerintem a nyulas korszakban csak a klikkje jött ide (boby, láma meg hasonlók) sztem többen mentek el.. kevesebb volt a hozzászólás is.

Sajnos a mai neoliberálisok nem liberálisok ezek a liberalizmus megcsúfolói, fogalmuk sincs az alapértékeiről. Én valódi liberálisnak gondolom magam, szeretem a hazám szeretem megosztani a gondolataimat, amit szivesen összevetek mások véleményével.. persze a nem sok érveléssel rendelkező alacsony ésszel megáldott trollokat annyira nem kedvelem.. ott néha ki kell osztani néhány sallert.

Egy fórum elvileg a kollektiv bölcsesség tárháza.. több ember több nézőpontja mutat egy irányba, ez akkor van ha mindenki hozzátesz. A trollok azok kártékony kártevők. Nem véletlen ezeket szervezetten szabaditják rá a közösségi médiára, fórumokra, céljuk a közbizalom erodálása, a szokások nemzeti érzések nevetségessé tétele, a társadalmi megállapodások a morál az emberi tartás elértéktelenitése, a közbeszéd mocskolása. Mindent lehet amit nem tudnak bizonyitani amit az ügyvéd ki tud dumálni.

új tulajdonos

#840905 ibiza3 Előzmény: #840773

az első mondat értelmetlen.. de szerintem ez már az oviban sem megy át, hogy meg akarsz vezetni valakit és persze másról mondod u.ezt. kicsit csalódtam. Gondolom az új tulajnak van viziója a fórum arculatáról, és sztem legkevésbé egy nyúlnak megfelelő arculat lenne az álma. Bárkiről vissza lehet olvasni kronológia szerint, ki mit tesz hozzá..kik a krakélerek..nem hinném bárki rászorulna az általad kiragadott - esetleg általad generált viták (amiben persze te már nem vagy benne) - perezentációjára.. de hát próbálkozni kell mint a kiskutya..jaaaa kisnyúl :)

új tulajdonos

#840773 tozsdenyul Előzmény: #840732

fontosnak éreztem az új gazdát képbe kerülni a moderáció felmerült konkrét kérdéseivel kapcsolatban valamint a sok év alatt összegyüjtött általános tapasztalatokkal is egyidejüleg. Ne mindjárt azzal kezdjen, hogy szépen megvezetitek.

Ehhez megtalál minden szükségeset az ajánlott irodalomban, amit a keresöben a kombináció feldob. És amiböl az is kiderül hogy a hozzászólásom kellöen tényszerü :)

Persze, van böven felhalmozott tapasztalat, csak keresni kell.

Ez nem off, hanem nagyjából a legfontosabb kérdések a fejlesztések szempontjából, ha- mint az hangsúlyozva volt - a fórum a legnagyobb érték. Akkor ezen áll vagy bukik hogy hogy néz ki a fórum mondjuk 5 év múlva.

(A 2013-as fórumrészlet pl ugye...)

Innentöl ö úgy alakítja vagy nem alakítja a dolgokat, ahogy akarja, beleértve visszaengedést, kitiltást, szabályokat stb.

Vagy bármilyen pressziónak engedést :)



új tulajdonos

#840732 matgab Előzmény: #840692

szerintem , ha meg akarjuk tartani a fórum normális folyamát, akkor tozsdenyulat ezért a hozzászólásért nyugodt szívvel ki kellene tiltani az IP címével együtt...

De , hogy visszavigyem a témát az eredeti medrébe:

Jó lenne (mint az alábbi pédák mutatják), ha lenne egy olyan funkció is a kereső-ben, hogy adott ember hozzászólásaira lehessen rákeresni (akár adott topikban).

a keresö gyalázat, nem m…

#840705 tozsdenyul

a keresö gyalázat, nem megy egyszerüen, de ha a keresövel valaki rákeres Hozzászólásokban arra a szókapcsolatra, hogy

Tigrincske megmondóember

Priceless :))

Ilyen ez az internet, megöriz szinte mindent,

go to 2016 :)


Idöutaztam kicsit 2013-ba is, ej mi volt...színvonalban, sokféleségben.

Talán ez jó link egy szelethez

http://tozsdefigyelo.com/tozsde-forum/temak/3062-c...

új tulajdonos

#840700 ibiza3 Előzmény: #840698

:) csak egy kis bemutató volt. Amúgy szándékosan provokált mert remélte keményen válaszolok és elmarad az amnesztia. Ravasz legény.szerk: sokszor rájön a rapli de sokszor ir olyat ami sokaknak érdekes.

új tulajdonos

#840699 ibiza3 Előzmény: #840692

:) köszönöm a demonstrációt, ez vagy ami feljött belőled..kiöntötted a lelked egy ázsiai csatorna ehhez képest babaviz. . Anyáddal kapcsolatban azt mondtam ha más nem is de ő biztosan szeret és neki szép vagy, persze ezt eltekerted anyázásra ami azt jelentené azt mondanám rá kétes erkölcsű. Persze tudod te ezt de egy ilyen kis g.. vagy (NY1kG:) Teljesen leképezed a neoliberálbolsevikok értékrendjét, alantas viselkedését.

új tulajdonos

#840698 Hírküldő Előzmény: #840692

Abba lehetne ezt hagyni?

Ha feltétlenül irtani akarjátok egymást, csináljatok egy Dühöngő topikot, és ott feszüljetek egymásnak.

A fórumokban mindenkinek megvan a maga véleménye, ezen összekapni felesleges.

új tulajdonos

#840692 tozsdenyul Előzmény: #840682

Ha már

azért tegyük rendbe, az új gazdának mutassunk be, egy hazug szarházi rongyember vagy, aki telefosta szarral a fórumot, éveken át, többekkel összetüzve az alpári stílusod miatt

Majd anyámmal foglalkoztál

És ezekután kérdeztem a trolltársaidat, hogy a trágárság ezen nívója rendben van-e, és mondták, hogy igen.

Csak ezekután gecizlek, mert ugye rendben van, másrészt meg hát az vagy.

Azóta kb folyamatosan hazudsz a témában, hogy nem te kezdted.

Itt ebben a topikban is matgabika, sumér meg te személyeskedtek és foglalkoztok azzal, hogy én ki vagyok, mi vagyok. Ahelyett, amit mondok.

Mert ennyit tudtok.

(Akkor is, azóta is téma volt, hogy ha ezt lehet számotokra, akkor kiürül a fórum. Lehetett. Ki is ürült. Just saying.)

És akkor innen folytassátok...

új tulajdonos

#840690 ibiza3 Előzmény: #840689

Értem. Projektnéven nem szeretnék teljesértékűen visszajönni, de vélhetően nincs is rá igény. Azért volt projektnév mert a kitiltáskor herceg nem jelezte ezt sehol, és a nagy hangadók megfutamodásnak vették az eltűnést. További jó munkát és sok sikert a fórumhoz.

új tulajdonos

#840689 Hírküldő Előzmény: #840682

A kitiltásokkal kapcsolatban kértem információt Kishercegtől. Ő azt jelezte felém, hogy akiket kitiltott, azok nagyobb része más nick néven itt van továbbra is. És volt egy-két olyan kitiltott, akiket nem kellene visszaengedni.

Így hát a jelenlegi állománnyal megyünk egyelőre tovább. Mindenki tiszta lappal indul, úgy gondolom, mindenki fórumozott már valahol, és tudja, mi a különbség a fórumozó és a troll között.

De ezzel együtt, ha valakit ki kell tiltani, mert muszáj, mert nem tartja be az alapvető együttélési normákat, mert sérteget másokat (itt nyilván különbséget kell tenni egy vita hevében kicsúszó csúnya szó, és a szándékos sértés között), akkor az ki lesz tiltva.

Nem akarok külön fórum szabályzatot. Ez itt nem az óvoda. Egy alapvetően tőzsdével, gazdasággal foglalkozó honlap látogatói gondolom, nem általános iskolások. Mindannyian tudjuk, hogy a határ ott van valahol, amit személyesen is megmondanánk a másiknak face to face, nem nicknév mögé bújva.

új tulajdonos

#840682 ibiza3 Előzmény: #840570

Néha benéztem ide láttam nyúlnak mindent lehet, jöttek a cimborái..aranyos volt boby beírt valami laposat oszt diadalittasan körbenézett "hol vannak ilyenkor a fideszesek" :) kitiltattátok őket okoska. Nyúlról annyit kb egy sorozatgyilkos intelligenciájával bír, valószínűleg eüben dolgozott megjegyzései alapján sztem proszektúrában. Az ellenzéki pártokban alakultak kisebb csoportok akik a közösségi oldalakon, fórumokon mételyezik a közhangulatot, devalválják a közbizalmat, nem zárom ki ez a melója most, de azt sem zárom ki a habony médiában dolgozik de meghasonlott és máshol éli ki magát. Tanult ember lehet, olyan lábszagú elsőgenerációs értelmiségi aki szét van esve magától de hozza a származásának a jellemzőit. Ő küldött el anyjába másokat ő G.cizett le embereket, amire soha nem volt példa a fórum történetében az emlékeim szerint.

Szalámi taktikával provokál másokat a szirének meg elérik a kitiltását az általuk nem kedvelt embereknek (mert ezek emberek nem nickek) , ez jól látható.

Nagyjából látom a fórum szirénhangjait, feljelentgetőit.

Én a magam részéről vagyok amilyen vagyok, nálam amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten. Soha nem szálltam bele senkibe csak úgy, de nem hagyom senkinek a fejemen ugráljon. Az Ibiza blogban nagyjából látszik irányultságom, de saját világlátásom világnézetem van sajnos ez a politikában nem jelenik meg. Átadtam szivesen a tapasztalataimat számtalan topikban, elsőként segítettem ha valaki segitséget kért.Azt gondolom nem csak kivettem hanem hozzáadtam a fórumhoz.

Ha ez kell akkor kell, ha nem akkor nem.

Láttam lesz új tulaj aki ezt írta a kitiltásokkal kapcsolatosan:

"Mindenki :) Amíg nem tesznek valami olyat, ami miatt muszáj feleleveníteni a régi szabályt :)"Erre érdeklődök rá időnként de már nem jön válasz. Gondolom az új tulaj tudja mit akar a fórummal, milyen arculatot szeretne, Herceg nélküli Herceg topikot vagy sajátot.

új tulajdonos

#840611 tozsdenyul Előzmény: #840604

hat vazze, off ide hogy mi van a forum olvasokkal, meg a minoseggel, esetleg moderacioval? Aha.

ibizat tenyleg gyorsan meg vissza, mert mat meg sumer alig birja onjelolt osztalyfonokkent vezerelni a dolgokat

eleg gyorsan szetcsuszott a dolog, mar ami maradt, nem vart sokat a csipet csapat

jo ejt hozza