Regisztráció Elfelejtett jelszó

új tulajdonos

ibiza3 Előzmény: #840570

Néha benéztem ide láttam nyúlnak mindent lehet, jöttek a cimborái..aranyos volt boby beírt valami laposat oszt diadalittasan körbenézett "hol vannak ilyenkor a fideszesek" :) kitiltattátok őket okoska. Nyúlról annyit kb egy sorozatgyilkos intelligenciájával bír, valószínűleg eüben dolgozott megjegyzései alapján sztem proszektúrában. Az ellenzéki pártokban alakultak kisebb csoportok akik a közösségi oldalakon, fórumokon mételyezik a közhangulatot, devalválják a közbizalmat, nem zárom ki ez a melója most, de azt sem zárom ki a habony médiában dolgozik de meghasonlott és máshol éli ki magát. Tanult ember lehet, olyan lábszagú elsőgenerációs értelmiségi aki szét van esve magától de hozza a származásának a jellemzőit. Ő küldött el anyjába másokat ő G.cizett le embereket, amire soha nem volt példa a fórum történetében az emlékeim szerint.

Szalámi taktikával provokál másokat a szirének meg elérik a kitiltását az általuk nem kedvelt embereknek (mert ezek emberek nem nickek) , ez jól látható.

Nagyjából látom a fórum szirénhangjait, feljelentgetőit.

Én a magam részéről vagyok amilyen vagyok, nálam amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten. Soha nem szálltam bele senkibe csak úgy, de nem hagyom senkinek a fejemen ugráljon. Az Ibiza blogban nagyjából látszik irányultságom, de saját világlátásom világnézetem van sajnos ez a politikában nem jelenik meg. Átadtam szivesen a tapasztalataimat számtalan topikban, elsőként segítettem ha valaki segitséget kért.Azt gondolom nem csak kivettem hanem hozzáadtam a fórumhoz.

Ha ez kell akkor kell, ha nem akkor nem.

Láttam lesz új tulaj aki ezt írta a kitiltásokkal kapcsolatosan:

"Mindenki :) Amíg nem tesznek valami olyat, ami miatt muszáj feleleveníteni a régi szabályt :)"Erre érdeklődök rá időnként de már nem jön válasz. Gondolom az új tulaj tudja mit akar a fórummal, milyen arculatot szeretne, Herceg nélküli Herceg topikot vagy sajátot.