Regisztráció Elfelejtett jelszó

új tulajdonos

ibiza3 Előzmény: #840732

a Pf-en van egy időszakos letiltás ha valakinek elgurol a gyógyszere.. 3-5-7 napok..

nyúlnak vannak meglátásai emire kivácsiak lehetnek emberek..ha nem jön rá a rapli és kicsit oldódik a frusztrációja ami arroganciában..kiválasztottságérzésben.. szdsz-es bölcsek köve szindrómában nyilvánul meg akkor miért ne maradhatna.

Amúgy engem akart provokálni , hogy durvábban vágjak vissza, ócska trükk de egyszer már bejött.

Azt mondja a nyúl Ibiza miatt mentek el emberek, Herceg tudja a számokat..de szerintem a nyulas korszakban csak a klikkje jött ide (boby, láma meg hasonlók) sztem többen mentek el.. kevesebb volt a hozzászólás is.

Sajnos a mai neoliberálisok nem liberálisok ezek a liberalizmus megcsúfolói, fogalmuk sincs az alapértékeiről. Én valódi liberálisnak gondolom magam, szeretem a hazám szeretem megosztani a gondolataimat, amit szivesen összevetek mások véleményével.. persze a nem sok érveléssel rendelkező alacsony ésszel megáldott trollokat annyira nem kedvelem.. ott néha ki kell osztani néhány sallert.

Egy fórum elvileg a kollektiv bölcsesség tárháza.. több ember több nézőpontja mutat egy irányba, ez akkor van ha mindenki hozzátesz. A trollok azok kártékony kártevők. Nem véletlen ezeket szervezetten szabaditják rá a közösségi médiára, fórumokra, céljuk a közbizalom erodálása, a szokások nemzeti érzések nevetségessé tétele, a társadalmi megállapodások a morál az emberi tartás elértéktelenitése, a közbeszéd mocskolása. Mindent lehet amit nem tudnak bizonyitani amit az ügyvéd ki tud dumálni.