Ez tényleg gáz. Főleg az emelés mértéke (semmi)
https://kolozsvaros.com/2017/12/05/tetszettek-voln...
Ebben a linkben találsz egyet.Igaz egy éves....,hogy kamu vagy nem, nem tudom.
"párbeszéd" a médiából
Kormány:
Eközben Nyitrai Zsolt arról beszélt, hogy az átlagos 220 ezer forintról 380 ezer forintra emelkedtek a védőnői fizetések, mert míg 2010-ben 17, addig idén már 27 milliárd forintot költenek a védőnői szolgálatok fenntartására.
Védönök:
Egy védőnő sem keres havonta 380 ezer forintot, még bruttóban sem, nemhogy nettóban – jelentették ki egyhangúan a lapunk által megkeresett érdekvédelmi szervezetek – még akkor sem, ha az alapfizetéshez hozzászámolják a havi finanszírozási többletekből eredő pótlékokat.
A jellemző fizetés bruttó 220-230 ezer forint a szolgálatoknál, de például egy pályakezdő védőnő alapfizetése 161 ezer forint, ehhez jön még a területi pótlék – sorolta a számokat Csősz Katalin, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) védőnői tagozatának elnöke. Hozzátette azt is, hogy a kabinetminiszter által ígért 33 ezer forintos finanszírozási többlet szuperbruttó, ami azt jelenti, hogy mire ez az összeg eljut a kollégákhoz, néhány ezer forint marad belőle.
http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/fiatal-mentoa...
Amiröl beszélnek "fizetésemelés" az néha nem egészen az. A pótlék átalakul bérré, a végösszeg nem változik. A pótlékot lehet hogy más számolta el eddig, így az állam ki tud mutatni bérköltség növekedést is papíron.
2019 Jan 4-ei álláshirdetésem van, ápoló/szakápoló fix munkakör, 230 ezer bruttó. Állami intézmény.
Csak hirtelen keresgéltem, mint bárki más...
Facebookon
Nem könnyü, mert egy magyar hirdetésre jut 10 német meg svájci havi 3000 euróval, bogarászni kell a magyar 230ezres dolgokat :)
Ezért mondom, hogy csak azt hiszem el, amit látok (ez vonatkozik a rendőrőkre is)
Amikor volt a fekete ruhás nővéres buli, akkor panaszkodott egy nővér, hogy 25 év után csak nettó 180 e a fizetése.
Ausztriába meg ezt kínálják.
"
nem tudok
De hálapénzt nem szoktak ráírni...
Linkelnél bérfotót (jó lenne, ha lenne nővérektől is). Teljeset, amelyből csak a személyes adatok hiányoznak.
"- Egy szót, ami fontos, és kértek, hogy mondjuk el, hogy az őrök védték, tehát, hogy védték, jó?
- Jó.
- Jó. Erre akkor egy mondat erejéig térjünk ki."
(elmondtam mindent, 22-böl kap 2 mondjuk napi 1-2000-et, 20 meg semennyit - A kórtermekben az unatkozó nagyik meg imádnak fontoskodni és hülyíteni egymást)
én leginkábbis arra vagyok kíváncsi, hogy hol jön el a reality check, egyfelöl ömlik mindenhonnan hogy hogy robbannak a bérek, mindenki szomszédja évente 2x nyaral
Növéreknek, rendöröknek, tanároknak évente 15%-ot emelnek, plusz a hálapénz, zsebbe traffi, magántanárkodás is mellé
Másfelöl a növérek Aldiba menekülnek, a felháborodott rendöröktöl ömlenek a bérpapír fotók, a tanárszakok is kihalnak érdeklödés hiányában
Érdekes na :)
te hallottad/adtad, amit :)
nem tudom, te vagy a szaki, mond meg te, hogy mennyit vihetnek haza zsebbe :)
kérdés, hogy a 30betegből, hány távozik egy adott nap, mert hogy mindenki nem fog.. plusz infó, a többség távozás környékén csúsztat... tehát az eredmény így mennyi is? :)
fején... izé... szóval farkán találtad a szöget :D
Egy kutyának csak úgy lehet két farka, ha a másikat úgy nyomják bele hátulról :))
Pontosan. Ahogy látom, pont azok tüntetnek, akiknek nem is kéne, mert nem ők a vesztesei a 3 év utáni kifizetésnek. Aki pedig vesztese, vagy nem is fogja fel, vagy pedig fél.
Az ellenzék pedig ezen keresztül próbál valamiféle hírnevet, politikai tőkét, bázist szerezni, nincs más lehetősége. Ha Pesten laknék, Puzsérra szavaznék. Egyébként a 2farkúakra fogok, mert nincs értelmes alternatíva. Eddig azt hittem van, de nincs. Akkor meg legyen vidámabb a közélet.