Kiábrándító.
"
Gépi hírolvasó mondja be mostantól a híreket a kínai hírügynökség televíziójában. A mesterséges intelligencia elkezdte elvenni a bemondók munkáját.
Nem csak 24 órában, az év 365 napján leszek az ön társa, végtelen számban lemásolható vagyok, végtelen helyszínen hozom el önnek a legfrissebb híreket
– mutatkozott be a Hszinhua kínai állami hírügynökség új tévébemondója. Az új figura a megszólalásig, sőt azon is túl hasonlít az eddig is ismert hírolvasóra, Csiu Haóra – írja a Guardian. Vele szemben azonban ő nem ember, hanem mesterséges intelligencia.
"
és ez még csak a kezdet, mi lesz itt 10 év múlva? A zindexet meg a blogjait is MI írja majd, a színházi darabokat filmeket MI rendezi és játsza majd micsoda sipítozás lesz itt ? És akkor az önvezető robotokról minden kategóriában ne is beszéljünk se a kereskedelemben segítő MI avatarokról eladó nem is kell. A lehetséges munkáknak amit elvesz az MI végeláthatatlan a sora. És a sok idióta fasz nem is sejti mi vár ránk
na most , hogy a Vidi is nyert , a focira sem panaszkodom! :-)
Minden nagyon szép, minden nagyon jó, egy kicsit magas a korrupció, de amúgy kellemesen élhető az ország.
Emelkednek a munkabérek, jó a klíma, a foci lehetne kicsit jobb is, de hát minden nem lehet tökéletes. A nyugati világ meg rohan a vesztébe.
Továbbra is a nők tetszenek...:-)
Matgab, mit látsz most az országban, EU-ban, hogy haladnak a dolgok, mi tetszik, mi nem? Már nem fogok veled kötekedni, becs szó, max néhán dolgoz megcáfolok. Elvekről már nem vitatkozom :)
Én is.
Ennél jobban csak a Hosszú Katinka vs Tusup üzenetsorozat zavar.
Nem tudom elmondani, mennyire tele van a .... mi f xxx ért kell nekem ilyeneket az arcomba vakítani.
Fxxx se érdekel.
Hogy én mennyire utálom ezt az egész GDPR témát.
Már megint egy eszetlen bürokratikus idióta baromság , ami rá van erőltetve a társadalomra a vízfejű , a valós világtól elzárt nagyhatalmú és semmi hasznot nem hozó EU hivatalnokoktól- csak hogy érezzük, hogy nem hiába veszik fel több milliós költségtérítéseiket és fizetésüket.
Mi a lófüttynek erőltetnek egy gyakorlatban betarthatatlan szabályt, aminek akik meg akarnak felelni, azokra egy csomó adminisztrációs terhet rak, akik meg ki akarnak bújni alóla, azok meg úgyis kijátszák...
a témával kapcsolatba a mostani forbesba is van egy csomó interjú https://forbes.hu/penz/15-evig-elni-inaktivan-csak...
"Ami már csak azért is nehezen befutható, mert a legtöbb fejlett országban 2 alatt van már jó ideje a ráta, és ennek oka nem feltétlen a rossz népesedéspolitika, hanem a demográfiai átmenetnek nevezett jelenség, ami főleg az értékek változásából vezethető le."
Igazad van, bár az ÉN relatív.
Nekem pl. egész mást jelent:-)
Ez talán idevág:
http://hvg.hu/itthon/20180425_Itt_az_etlap_mivel_a...
A dokumentum legfontosabb megállapításai:
Annak érdekében, hogy ez első gyerekek a mostani, átlag 28 éves kor előtt megszülessenek, a diák-, illetve lakáshitel-tartozások elengedésének már bevezetett intézkedésein túl is további anyagi segítséget kell a korosztálynak nyújtani
- áll a portál szerint az anyagban.
A kormány demográfiai programja keretében bölcsődéket építenek uniós és hazai forrásokból - mondta Berczik Ábel, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kincstárért felelős helyettes államtitkára szerda reggel az M1 aktuális csatornán.
A helyettes államtitkárt felidézte, a gyermekétkeztetés színvonalának további emelését célozva a kormány hazai költségvetési forrásból idén kétmilliárd forinttal járul hozzá az infrastrukturális feltételek javításához. Ennek eredményeként akár több száz településen létesülhetnek vagy újulhatnak meg bölcsődei és óvodai konyhák, étkezők.
Hozzátette, idén a demográfiai program miatt koncentrálnak a bölcsődékre is, hiszen fontos, hogy a megújuló, illetve az újonnan épülő bölcsődék a 21. század követelményeinek megfelelő színvonalú konyhákkal rendelkezzenek.
na, ne offoljuk szét ennyire a topikot, ez mégiscsak az a topik, hogy ahogy ÉN látom...
Évek múlva meg rohadt nehéz lesz így visszakeresni mit írtam, hogy bizonyítsam, hogy lám lám én már évekkel ezelőtt megmondtam...
:-)
Így látatlanba azt mondom, hogy Google Analyticsbe az Apple watch, fitbit stb üti bármelyik svájci gyártót :)
Azt hittem hirtelen a Google Analytics alól hozol valamilyen számokat:-)
Elit módon pozicionálja a vevőt vagy csunya szóval kivagyiságból is megveszik.
Kiemel a tömegből vagy legalábbis sokan ezt gondolják.
attól függ milyen számot nézünk .. árbevétel nőtt, forgalom csökkent.
"..a világban készített órák 2 százalékával az árbevétel közel felét ők
szerzik meg. A 10 év alatt duplájára növekvő svájci óraárak azonban
csökkenő keresletet eredményeznek a gyártók szinte minden főbb piacán."
szánalom....
mi jön még...
off
apropo órák... néhány évvel ezelőtt azt josolták vége van a tradicionális svájci oragyártásnak.....mivel az okosóra- okosórák mindent tarolni fognak.....hát állitolag rohadtul nem jött be a joslat,a számok nem ezt mutatják.
Egy igazi svájci automatanak nincs ellenfele,csak a vevő pénztárcája hogy meddig mehet el árban.
izléses,felemelő,akár sznob,vagy mint egy jo 25éves islay whisky,mindent kielégitő életérzés egy ilyen órát viselni....ezt egy okosóra soha nem fogja hozni,adni.
on