Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Görögök

#829127 matgab Előzmény: #829084

Baromi idegesítő volt a vereség, mert egy kicsit hatékonyabb támadójátékkal nyerni lehetett volna.

Sallai nagyon ügyes a szélen, jobb mint Dzsudzsák az elmúlt 5 évben.

Szalai is magához képest jó volt, de kellett volna egy csatárt előbb bevinni mellé, még azelőtt mielőtt a görögök gólt rúgtak, mert utána már nem volt játék szinte, addig még ki lehetett volna jobban ugrani egy gyors csatárral. Némó elég gyengus volt, de talán jobb lett volna, ha nem ennyire felállt védelem ellen kell tamadnia.

A gólrol tehetett Orbán, de nem ő volt a fő bűnös-csak nem értem h a nagy szakértők nem vették azt észre, h a jobb hátvéd a kiugrataskor rosszul akart keresztezni és el is csúszott. Így hiába rúgta ki -nem a legjobban- Orbán a labdát oldalra, onnan a görög szélső teljesen üresen adhatta be a labdát. Ezt meg már 100-szor is leírtam ide is, h egy NB1 szintnél egy fokkal jobb játékos, ha nem támadják meg a beadás során, akkor be tudja úgy adni a labdát, h abból gólhelyzet legyen. Főleg úgy h Orbán nem vette még fel az embert a "felszabadítása" után és Kádár sem vette fel. Így persze h gólt tudnak szerezni! A fő bűnös nekem a jobb hátvéd volt, aki rosszul keresztezett és vissza sem ért.

Egy Gera szintű játékos …

#829084 banyaiz Előzmény: #829079

Egy Gera szintű játékos középpályán nagyon kellene.

Önmagunkhoz képest nem volt olyan rossz a támadójátékunk se. Ott is szerintem sok javulás volt. Szalainak az a 2 fejese eldönthette volna a meccset. Nem sikerült befejelni.

Rossinak látszik a munkája nem gondoltam a finn meccs után, hogy ilyen gyorsan valamit össze tud rakni. Orbán nagyon jónak tűnt és ez csak az első meccs volt gondolom tud jobbat is ennél. Kár a gólért pont felkelt a görög és éppen oda rúgta ki és jött vissza egyből a beadás. Szerencsétlen szitu volt.

Ahhoz képest pár hete még a D ligába kiesésünk tűnt lehetségesnek, ez a játék jó szint volt vsz. :) Így már azért neki lehet menni az eb selejtezőknek eséllyel . Kár ezért a meccsért mert ha ezt nyerjük akár a csoportelsőség is meglehetett volna.

A védelem a vereség elle…

#829079 TrendMan Előzmény: #829077

A védelem a vereség ellenére stabilabb volt, Orbán tényleg nagy segítség, viszont a tudatosság kimerül a párharcok keresésében.

Nagyon hiányzik egy tehetséges irányító játékos, kis Koko jó lenne, de a háromfrontos küzdelem sok neki.

Kéne még valaki, aki középről szervezi a játékot, mert az előrejátéjunk gyenge és esetleges volt.

Rossi szimpatikus, csak így tovább!

Jól fociztunk igaz csak…

#829077 banyaiz Előzmény: #828542

Jól fociztunk igaz csak 20 . perc környékétől láttam. Mégis kikaptunk. Nem tudom mennyire erősek ezek a görögök eléggé hektikus a focijuk. Egyszer eb-t nyernek utána sorozatban kikapnak mindenhol.

Sok javulást láttam a csapatnál . Orbán nagy fogás igaz most benne volt a gólban . Stabilabb vele a védekezés . Önbizalmat is láttam a csapaton amit elég ritkán lehet felfedezni. Lehet, hogy Leekens mester időszaka volt a mélypont és innen indulunk a vb döntő felé. :) Ilyen ütemben javulunk mint Storck vége + Leekens és a mostani játék közti különbség akkor az kiváló. Régen láttam ilyen tudatosan és önbizalommal játszani a válogatottat ez jobb foci volt mint az eb-n szerintem. Csak kérdés milyen erős csapat ellen ezt nem tudom belőni. Mennyire komolyak a görögök.

nem láttam a Vidit,csak …

#828542 Sumér harcos

nem láttam a Vidit,csak most néztem,meglepetés.

azt hittem vagy 8-0 lesz.

Chelsea-Vidi !!! Tipp !!! 4:1

#828537 matgab Előzmény: #828532

Azért a 2. félidő nem volt rossz.

Én levettem a riporter hangját, mert az olyan befosva közvetítette, állandóan kapott gólt vizionált , hogy az már kibaszott idegesítő volt.

Én bíztam benne, hogy Kiskokót behozzák már az 50. percben, nekem ő nagyon hiányzott, Scsepovicsot meg be sem tettem volna. Ennyire lassú semmire nem képes csatárt én nem tudom hogy bír elviselni a Vidi. Egy Lazovics szintű játékos szerintem be is talált volna a Chelseanek is, vele meglett volna az 1:1.

Huszti meg már nagyon lassú és darabos. Helyére is kellene hozni valami ügyes és gyors játékost.

Chelsea-Vidi !!! Tipp !!! 4:1

#828532 TrendMan Előzmény: #828531

Orbán Viktor, Csányi Sándor ülnek a chelsea stadionban egy lócán a sötétben:-)

Eddig a vidi játékában az okoz gondot, ha nem vállalják el egyből a megoldásokat, no meg az, ha elvállalják:-)

Hertha - Bayern 2:0

#828413 banyaiz Előzmény: #828320

Nem tudtak köré csapatot építeni lehet az volt a baj. Éppen a magyar foci olyan korszakában volt válogatott amikor totál esett szét az egész. Lehet ő sem volt igazán motivált a válogatottban . Valamilyen veszekedésre is emlékszem , lemondta egy időben ő is a válogatottságot talán vagy csak szájkarate ment. Annyira nem hagyott bennem mély nyomokat az eset. :)

Viszont most Willi Orbannal kifogtuk a nagy halat. Nagyon kellett a védelembe focista. Ezzel a kezdő 11-ből már 4 bundesliga kezdő játékosunk van. Sallai, Szalai, Orban, Gulácsi. Minden csapatrészben 1. :) Ezzel azért már lehet valamit kezdeni. Kleinheisler is nemrég még ott focizott ő is félig még bundesliga játékos akkor 4,5. Nagy Ádámot újra játszatják Bolognában vagyis 4,5 bundás + 1 serie a focista 5,5 focista + 1 dinamo kijev kádár 6,5 .

Hertha - Bayern 2:0

#828320 matgab Előzmény: #828298

Csatárt majd kell igazolni, de Dárdai nagyon ügyesen és bátran nyúl a fiatalokhoz is.

Szeme van a pályán, kár, hogy a válogatottban anno nem tudott ennyit hozzátenni. (Talán ha nem lett volna az a fiatalkori bokasérülése...).


Hertha - Bayern 2:0

#828298 banyaiz Előzmény: #828291

Az első félidőben nagy játékot mutattak be Herthától ilyen jó focit még nem láttam. Másodikban a védekezés ment kis szerencsével de kihúzták.

Amikor Dárdai átvette ezt a csapatot és a mostani játék között nagy javulás látszik. Okosan igazolnak , vagy szerencsésen is. Ott ez a nagy stadion Berlinben ezt meg tudnák tölteni rendszeresen mekkora lóvé+ szponzorok is jönnének jobban. Gondolom ez lenne a cél valahol a távlati cél. Ilyen focival össze is jöhet már akár idén is ha ezt tudják tartani. Kalou nem tudom hány éves de nagy veszteség lesz ha kiesik és Ibisevic is hasonló korú veteránok ketten elől . Nagyon jó kis csatársor .

Hertha - Bayern 2:0

#828291 TrendMan Előzmény: #828288

Impozáns, hogy 76.000 embert ki tudtak vonzani és végre megtölteni ezt a stadiont.

A győzelem nem érdemtelen, a két gól nagyon szép volt.

Dárdai az elóző meccsen pihentette Kalou-t, aki így most frissebb volt. Már nagyon lassú, viszont annyira kiismerhetetlen a mozgása, hogy nem lehet tudni, melyik irányban lassú:-) Ha jól láttam ő adta mindkét gólpasszt (gól+11-es).

Azért a játék még javulhatna:

A Herthának ez volt A meccs, a Bayern-nek ez meg egy meccs a sok közül: Elég sok helyzetet elpuffogtattak a mérkőzés folyamán, a koncentrácuójuk nem volt ott egészen.

Gratuláció Dárdainak és csapatának!

Hertha 2-0 -ra vezet Bay…

#828288 banyaiz

Hertha 2-0 -ra vezet Bayern ellen. 2. félidő kemény lesz. Milyen focit játszik már a hertha ha ezt állandósítani tudják még a bajnoki cím se lehetetlen. :) Nagyon jól néz ki az Olimpiai stadion tele nézőkkel nem is láttam még így hertha meccsen.

Bremen vs Hertha 18.30 Sport 1.

#828149 banyaiz Előzmény: #828144

Pechje volt akkor éppen most kapott kezdőként lehetőséget mikor a csapat vergődött. Dárdai nem játszik bedobja a fiatalokat, van egy másik srác nem jut eszembe a neve aki Palkóval egyidős és játszatja idén.

Bayern elleni meccsüket meg kellene néznem nehogy elfelejtsem.

Bremen vs Hertha 18.30 Sport 1.

#828144 TrendMan Előzmény: #828138

Egyáltalán nem működött a Hertha előre játéka, a hazai csapat megfolytotta őket. Ehhez jöttek ütemkésések, mintha fejben nem lettek volna ott. Dárdai Palkó sok jó rövid passzot adott, de aztán ő is eltünt a mezőnyben, az egész csapattal együtt.

Itt a Pressekonferenz a meccs után:

Sajtótájékoztató a Bréma- Hertha 3:1 meccs után

D. Pál szerint vagy túl sűrűn jönnek most a meccsek (szombat-kedd-péntek) vagy a játékosok az előző győzelmek után túl sok dicséretet kaptak.

Pénteken este pedíg a Bayern ellen kell játszaniuk.

Bremen vs Hertha 18.30 Sport 1.

#828127 TrendMan

Ez érdekes lesz.

Dárdai azt nyilatkozta, hogy 'volles Risiko' a győzelemre hajt a Hertha a szintén még veretlen Bréma ellen idegenben.

Most másodikok és Dárdai inkább a biztonsági játék híve szokott lenni, mintsem kockáztatna.

Ehhez képet most Dárdai Palkó is - életében előszőr - a kezdőcsapatban a Bundesligában.

Vajon mi sül ki ebből?

http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/spieltag/1-bundesliga/2018-19/5/4243305/livematch_werder-bremen-4_hertha-bsc-29.html

Van ilyen. Viszont Bo…

#828120 banyaiz Előzmény: #828113

Van ilyen. Viszont Bogdán példája a liverpooli szerződésével. Szakmailag valahol csúcs Liverpoolban játékosnak lenni. De nem jött össze a csapatba kerülés aztán eltöltött ott nem tudom hány évet a kispadon. Mondjuk ha a liverpooli szerződés helyett felkínálnak neki egy ilyen Csingcsung szerződtetést 3x pénzért, és ott ő a kezdőkapus x évig melyik a jobb? Persze kapusokat annyira nem keresik ilyen szerződésekkel inkább mezőnyjátékosokat arabok, vagy kínaiak.

Mert ez így elég rosszul jött ki neki elvileg szakmailag a csúcsra került de közben nem játszatták .

Könnyen járhatott volna így Dzsudzsák is . Előfordulhatott volna a psv-ből leigazolja a Liverpool tételezzük fel , aztán 2 meccs után leültetik a padra aztán már oda se és van 3 éves szerződése Mahacskala fizetés feléért mondjuk.

Még megsajnáljuk a végén micsoda nehéz sors a profi focistáké, nehéz döntéseket kell meghozniuk nap mint nap. :)

Az Eb után volt még Hert…

#828119 banyaiz Előzmény: #828111

Az Eb után volt még Hertha mint lehetőség. Legalábbis a sajtóhírek szerint Dárdai komolyan fontolgatta . Csak aprópénzért az arab szerződéshez képest ahová végül ment .

Huszti esete pl szintén jó példa Kínában Csangcsung akárminél 3-4 millió euró /év Frankfurtnál kb 1,5 millió euró úgy a csapatban alap ember volt.

Most meg már 32 környékén jár Dzsudzsák pályafutása utolsó szakasza valószínű németekhez már csak úgy lehetett volna eladni kis fizetéssel szerződik rövid távra. Amin nagyot bukni nem tudnak , hollandokhoz is kb ugyanígy.

Kis fizetés relatív persze . :) Az arab lóvéhoz képest . Mert mikor Hertha helyett ment az arabokhoz ott kb háromszoros szorzó szerintem fizetésben. Hertha mondjuk ajánlott volna 1 millió euró környékét a nem tudom milyen arab csapat 3 millió eurót.

Kicsit olyan ez erőltetett példával mint tudományos területen egy nagy tehetség aki a pénzt választja a kutatás helyett és elmegy a piaci szférába jól fizetett de tudományos szempontból kis kihívást jelentő melóra. Aztán onnan visszatérnie már nehezebb 1-2 évtized után. Annyiban rossz példa azért még a "rossz" német focista fizuk is komoly összegek.

A csóka az eb után szerintem azt hitte most kapkodnak érte a komoly bajnokságokból nagy lóvés szerződésekkel hosszú távra. Két egyeneset a labdába tudott rúgni egy eb-n aztán máris sorban állnak érte . Aztán ami jött ajánlat az közelében nem volt ennek és akkor az arab vonal.