Regisztráció Elfelejtett jelszó

Görögök

banyaiz Előzmény: #829127

Orbán kész főnyeremény vsz. Ilyet kell leírnom. :) Messze jobb az összes védőnknél . Ha mindegyik poszton a csapatban egy ilyen szintű focista játszana ez a görög csapat a félpályán nem jött volna át a meccsen max ha eltévesztik.

A gólnál egyértelmű sokan hibáztak mielőtt neki kellett dolgozni. Eleve ahhoz, hogy a szélről beadás érkezzen amit ki tudott kotorni még először ahhoz már sok mindenkinek kellett hibázni. 2 szélső védőnk az gyenge pont szerintem, bárhogy kísérletezik Rossi az eddig meccseken.

Sallai szerintem is jól helyettesíti Dzsudzsákot nem azt az alibi focit hozza amit sokszor Dzsudzsák a vége felé .

Szalai rengeteget dolgozik védekezésben is, támadásban is. Ha visszagondolunk pl a vb-re franciáknál Giroud. Azért Szalainál jobb csatár, egy világbajnok csapatban egész vb-n 1 gólt sem lőtt. Viszont ő is ott harcolt a védőkkel lekötötte őket védekezésben is csinálta a dolgát. Hasznosan játszott , kivéve azt a néhány gólhelyzetét ami az egész vb-n volt kihagyta. De modern fociban sokszor hasznosabb egy ilyen focista mint egy labdazsonglőr aki a védekezésben , védőkkel birkózásban nem annyira jó. Ezért foglalkoztatják Szalait is a Bundesben . Csak ahhoz ez eredményes támadójáték legyen a csapat többi részének is olyannak kell lennie.

Az a baj vsz ha erősíti a csatársort akkor az amúgy sem túl acélos középpályás védekezésünk még gyengébb lesz. Az egyik oldalon Fiola-Sallai a másik oldalon Bese Varga akik a szélen védekeznek ha az ellenfélnél van a labda. Sallai védekezésben nem jó Varga se , bese és fiola hát életveszély. :) Ha még középről lehoz egy védekező középpályást hát az csemege az ellenfélnek.