Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

4ig

#828396 Kissherceg Előzmény: #828395

3. legforgalmasabb napja volt ez a papírnak.

Átlagár 4 035,4497

Napi forgalom (db) 166 012

Napi forgalom (m Ft) 670

esport

#828394 matgab Előzmény: #828367

Tartom.

Mondjuk az első vételeimet követően (2200) beesett majdnem 1000-ig. Aztán felment 2700-ig, ott újra vettem, ezzel beesett ismét 2100-ig.

Aztán felment 2900-ig, ott újra vettem és beesett 2400-ig. Aztán felment 4300-ig, ott újra vettem és beesett 3400-ig.

Nem mondom, hogy ez nem egy nagy és éveken át tartó küzdelem, mert az... de a türelem még több türelmet teremt...

esport

#828184 Kissherceg Előzmény: #828033

vajon kiveszik ebből az aprót?

A versenyszerű videojátékozás napjainkban még egy nagyságrenddel kevesebb követővel rendelkezik, mint a labdarúgás. Ha önálló ágként tekintjük, akkor már van annyira népszerű, mint a kosárlabda vagy az amerikai foci. Pénzből és profitból sincs hiány benne.

Az e-sport annak ellenére újkori és sokak számára ismeretlen terület, hogy videojátékos versenyeket már a nyolcvanas években is rendeztek. A sportjellegű mérkőzésekre alkalmas számítógépes programok csak az ezredforduló környékén jelentek meg: a kilencvenes évek végéig nemigen volt lehetőség arra, hogy a játékosok egymás ellen is megmérkőzhessenek, ne csak a számítógép vezérelte karakterekkel küzdjenek. Ezt elsősorban a hálózati korlátok akadályozták. A többjátékos mód legfeljebb helyi hálózaton volt izgalmas, az internet sávszélessége még nem volt elegendő ahhoz, hogy tömegek gyakoroljanak napi szinten, egymástól távol ülve, egymással megküzdve.

https://hvg.hu/tudomany/20180926_videojatek_e_spor...

split

#828025 Kissherceg Előzmény: #828023

érzem a probléma megoldás közelít: https://444.hu/2018/09/21/kotelezove-tettek-az-e-n...

Mendrey László, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének volt elnöke a 168 órának azt mondta:

az iskolák döntő többségének egyszerűen nincs meg a megfelelő informatikai háttere ahhoz, hogy a tanárok azokon oldják meg az e-naplóval járó adminisztrációs feladatokat.

A tantermek többségében egyáltalán nincs, a tanári szobákban pedig szinte alig van számítógép. A rendszer kiépítése pedig több mint 1 milliárd forintba került.