asszem elfáradt a menetelésben, realizálás bekapcs :)
3. legforgalmasabb napja volt ez a papírnak.
Átlagár 4 035,4497
Napi forgalom (db) 166 012
Napi forgalom (m Ft) 670
az a lényeg, hogy ne bővítsél, de ez most tényleg fontos :)
Tartom.
Mondjuk az első vételeimet követően (2200) beesett majdnem 1000-ig. Aztán felment 2700-ig, ott újra vettem, ezzel beesett ismét 2100-ig.
Aztán felment 2900-ig, ott újra vettem és beesett 2400-ig. Aztán felment 4300-ig, ott újra vettem és beesett 3400-ig.
Nem mondom, hogy ez nem egy nagy és éveken át tartó küzdelem, mert az... de a türelem még több türelmet teremt...
Ez nekem is megfordult a fejemben. Mondjuk akkor Én is elégedett leszek.
láttam :)
Egyébként te olvasod a saját forumodat??? Keri kérdezte hány szobát foglaljon!
egyébként akkor leszek elégedett ha split után is itt kereskednek vele :)
egyszer matgabot kellene eladni, arra mi történne. :)
az később kiderül :)
azt hiszem ma van forgalom, átrendezték a piacot
jó a forgalom
akkor azt hiszem egyelőre 4000 a max :)
vajon kiveszik ebből az aprót?
A versenyszerű videojátékozás napjainkban még egy nagyságrenddel kevesebb követővel rendelkezik, mint a labdarúgás. Ha önálló ágként tekintjük, akkor már van annyira népszerű, mint a kosárlabda vagy az amerikai foci. Pénzből és profitból sincs hiány benne.
Az e-sport annak ellenére újkori és sokak számára ismeretlen terület, hogy videojátékos versenyeket már a nyolcvanas években is rendeztek. A sportjellegű mérkőzésekre alkalmas számítógépes programok csak az ezredforduló környékén jelentek meg: a kilencvenes évek végéig nemigen volt lehetőség arra, hogy a játékosok egymás ellen is megmérkőzhessenek, ne csak a számítógép vezérelte karakterekkel küzdjenek. Ezt elsősorban a hálózati korlátok akadályozták. A többjátékos mód legfeljebb helyi hálózaton volt izgalmas, az internet sávszélessége még nem volt elegendő ahhoz, hogy tömegek gyakoroljanak napi szinten, egymástól távol ülve, egymással megküzdve.
én is csipegetem egy ideje, habár csak módjával, nehogy megfeküdje a gyomrom :)
érzem a probléma megoldás közelít: https://444.hu/2018/09/21/kotelezove-tettek-az-e-n...
Mendrey László, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének volt elnöke a 168 órának azt mondta:
az iskolák döntő többségének egyszerűen nincs meg a megfelelő informatikai háttere ahhoz, hogy a tanárok azokon oldják meg az e-naplóval járó adminisztrációs feladatokat.
A tantermek többségében egyáltalán nincs, a tanári szobákban pedig szinte alig van számítógép. A rendszer kiépítése pedig több mint 1 milliárd forintba került.