Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

támaszt

#827658 banyaiz Előzmény: #827645

Kb 600 k db-ot idén már vásárolt 10 k alatti napokon.

Nagyon kíváncsi leszek lesz e ennél lejjebb ősszel. Jó áron van itt is de a reklámár az 9 k és alatta lenne. :) Cs papa nem bízza a véletlenre a beszerzést.

Ő se tévedhetetlen azért . Mikor 4-5k között kiszórt 2 millió db-ot egy megbízással aztán 6-7 k között visszavett , és most itt gyűjti.

Azért mellényúlhat és lehet jobb ár is. Vszínűnek tartom ő arra alapoz most látja Otp milyen eredményeket hoz, van egy becslése arra is mit hozhat a következő években és ehhez képest nagyon jónak látja a 10 k környéki árat. Ezek szerint globálisan se számít nagyobb recesszióra a következő években. Mindegyiknek elég jó alapja van mint számításnak.

Azért arra is nagyon kíváncsi lennék kb milyen jövőbeni árak vannak a fejében mint gondolat.

Divatos papírok jönnek m…

#826797 banyaiz Előzmény: #826715

Divatos papírok jönnek mennek , nem engedhetünk mindenféle divathóbort csábításának. Maradjunk a stabil alapoknál Otp-nél amondó vagyok. :)

Bár ha ezt a válság -kilábalás időszakot nézzük valóban Otp-nél sokkal nagyobb hozamú cuccok is voltak. Blue chipek között is.

Mondjuk összehasonlítva 98-2008 Otp 2008-2018-assal ez már egy másik szakasza a cég növekedésének. Majd a 2018-2028-as szakasz.

Egon ugy rohangál az ele…

#826721 Sumér harcos Előzmény: #826718

Egon ugy rohangál az elemzéseivel a piac után,hogy komolyan ezt a szintet bárki képes hozni erről az oldalrol.

akkor konzervativ módon …

#826718 Sumér harcos Előzmény: #826715

akkor konzervativ módon benne vok vmennyivel,várom,hogy vagy vehessek-vagy mehessek....de vmi történhetne végre 10000-10200 ról már.

daxnál is érdekes ez, és…

#826681 banyaiz

daxnál is érdekes ez, és a többi nagy indexnél Usa nagyon erős egész évben a 200 napos felett jár snp. Esésekben max megnézegette közelről. Miközben Nikkei , dax leginkább alatta mászkál. Ha fölé is mentek max rövid ideig bírták a magaslati levegőt. Usa nagyon combos tartja az egész világot .

Nagyon jó lenne ha amcsikra rájönne a para ősszel. Ebben a helyzetben megnyomná rendesen lefelé az eleve gyengébben teljesítőket és akkor eljön a kedvező lehetőség.

Csak ne az legyen a gyengén teljesítők elkezdenek felülteljesíteni usa pedig menetel tovább mert akkor elfelejthetjük a reklámárat. Sajnos ez is benne van.

Brexit ősszel lejár a határidő a rendezett kilépésre, Usa-ban kongresszusi választás ahol demokraták átvehetik a többséget ami Trumpnak kormányzási szempontból és a jogi eljárások szempontjából nagy csapás lenne. Van 1-2 töltény az esésre, csak még szeptemberben meddig tudnak elmenni .

Mindentől függetlenül őrület ami brexit ügyben folyik a határidő lejárta előtt pár hónappal gyakorlatilag úgy állnak a tárgyalások semmi érdemi kérdésben nincs egyezség és az álláspontok totál eltérnek. Ha ez normális, nem tudom mit akarnak ebből kihozni. Arra játszanak kinek fájna jobban és ki rántja félre előbb a kormányt? Őrület, de úgy néz ki. Elvileg a briteknek kellene félrerántani mert ha úgy zuhannak ki az nagy szopás. Csak politikailag ha meghátrálnak egyenlő a bukással. Jó helyzetbe navigálták magukat, nesze neked népszavazás a brexitről, ekkora marhaságot. Ebből könnyen lehet egy olyan tárgyalás mint annak idején a görögökkel ahol az utolsó utáni percben még ment ez a ki rántsa félre kormányt játék.

Otp topik kezd hasonlíta…

#826680 banyaiz

Otp topik kezd hasonlítani a Hegylakóhoz csak 1 maradhat . :) Elbeszélgetek szívesen magammal is egy szintig , jó társaság szó se róla. :)

Most jön az érdekes része az évnek. Snp csak felverekedte magát ath-ra augusztusban, ez benne volt a kalapban . Ami nekem tetszik, hogy Otp bőven 200 napos alatt mozog ezzel párhuzamosan. Ez általában nem tetszene, kivéve mikor vásárolni szeretnék mert ha ősszel jönne egy rendesebb esés usában végre legalább 200 naposokig lenéznének az indexeik, netán még alá bepillantanának 1 hétre. Akkor Otp-ben ha ezt ilyen szinteken várjuk illene jó áron bevásárolni. Reklámáron.

Csak Cs papa hagyná már abba Szingapúrban a vásárlásait vagy állna egy ezressel lejjebb. :) Biztosra megy. Lehet neki van igaza mert addig töketlenkedek ezzel a bevásárlással míg elszáll .


csányi ismét vásárolt

#826304 banyaiz Előzmény: #826273

Nagyon ügyesen veszik mert idén begyűjtöttek már közel 500 k db-ot bőven 10 k alatti átlagáron.

Egyetlen problémám van ezzel ha ezekben a mini parákban nem állnának így alá vszínű láttuk volna lejjebb is idén .

Csányinak saccra lehet megint olyan 1,5 millió db otp-je. Annak idején 2-3 millió db között dobott el. Közel dupla átlagáron vásárolta vissza néhány éves időtávon. Érdekes kanyar volt ez. :) Sacc/kb 4500-as átlaggal adta és valahol 7000-7500-as átlaggal vehette vissza. Ez nem tudom így volt e tervezve. Vagy rossz döntés volt az eladás, vagy más szempontok voltak.

Legutóbb mikor ennyire vette ez a szingapúri alap következő 2 évben majdnem duplázódott az ár. Akkor olyan 6000-6500 között vették és onnan ment majdnem 12 k-ig.

Kérdés hány db vételre van megbízásuk mert várhatom 9 k és alá ha 10 k környékén zsákolnak ami eléjük kerül.

sajtótájékoztató

#826161 banyaiz Előzmény: #826067

Visszaadta a jelentés előtti emelkedését 2 nap alatt. Ezt nevezem hírre adásnak. Ez eddig jó, most kellene még Erdogan testvérnek tovább játszani a kemény gyereket. Hátha összehoz valami igazán jó hosszú távú beszállót. :)

Nem mertem ma csinálni semmit a piacon mondom bármikor jöhet a török jegybank , de ahogy nézem ezek csak handabandáztak tovább.