Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

ha már a szlovénokat eml…

#825133 tozsdenyul

ha már a szlovénokat emlegetem. Pont 7 ezer honvédjük van nekik is.

5-öd területre és 5-öd lakosságra. Nem is kellett nekik kerítés.

Nekik van helyette 80 tankjuk...

nemzeti országvédö mentö…

#825132 tozsdenyul Előzmény: #825130

nemzeti országvédö mentö kormány , európa bástyája, 7000 honvéddal, 0 tankkal, harcban a világgal.

Vicces.

De oké, van kerítés 100 km-en :)

Na jó, részemröl uff :)

dehogynem találták ki jo…

#825130 tozsdenyul Előzmény: #825125

dehogynem találták ki jobbat. Úgy hívják honvédség, határörség, rendörség.

Ezeket mindet leépítette a fidesz, most van összesen 7000 mozgósítható honvéd.

Felhúztak egy kerítést, amivel téged is megetettek, hogy az jó, és nincs jobb.

De ha azt mondom (3 éve) hogy nem megoldás, akkor lehülyéztek sorban.

Holott a spanyoloknál az élet engem igazolt, a szlovéneknél (dánoknál is) az élet engem igazolt (van jobb) .

Fogalmam sincs, ti ép ésszel hogy gondoljátok, hogy a kerítés jó lesz ember nélkül egy keskeny 100km-es szakaszán Magyarországnak? Amikor a spanyol, teljes hosszában lezárt, komolyabb kerítéssel, és emberrel védett szakasz sem elég jó?

De legyetek csak elégedettek, hogy miközben Soros, addig már se katona nincs, se rendör, és még be is engedtünk önként százezrével illegálisokat, jöhet a fuj gyurcsány, de kurva nagyot fogtok nézni ha egyszer tényleg jönnének migrik, hogy mennyire jó megoldás lesz a kerítés.

Úgy lesz az ország is megvédve, mint a manyup. De nincs alternatíva :)

Ja és természetesen értelmes vitát nyomjatok továbbra is, aki nem ért egyet, az biztosan 25 millió migrit akart betelepíteni.

Ami spade részéröl mondjuk külön pofátlan, egyrészt mert addig 5x kérdés már ki hangsúlyozottan, másrészt az ö kis nemzeti zsenipalántái voltak be ténylegesen 100 ezernyi oroszt állampolgárnak az országba.

Ami hát azért mégiscsak kurvaéletbe!

Kerítésen röhögcséltek, közben meg palira vagytok véve.

De mindegy, végülis csak a hazárul van szó...

re

#825128 Spade Előzmény: #825121

jó helyen sztem érdemes, nem fog lejjebb menni hiába várja topkaiser lefele..

Bp-en még innen duplázódni fog a zidegenforgalom rengeteg új dolgot látványosságot építenek köztük a a repteret elérő metro v vonat vagy ilyesmit sztem arra várnak h az eu támogassa valamivel...de vidéken is sok jó hely van ny Mo vagy szeged lehet EU kutató város vagy paks szekszárd Miskolcra Debrecenbe nyirségbe Egerbe rengeteg ipar települ éppen Zalaegerszeg önvezető autó kisérleti telep Kecskemét tatabánya esztergom auto ipar stb....

A kivándorlás lassul, a hazajövetel gyorsul sztem a brexit miatt is de mind1 is mert akik hazajönnek általában van összerakott pénzük akik meg kimennek csórók általában tehát továbbra is marad a fizetőképes kereslet

re

#825126 Spade Előzmény: #825125

hogy a csudába ne lenne jobb módszer, pl a szaudiak vagy a zöböl mentiek, ha átlépi a user a határt és észreveszik akkor puff lelövik vagy elkapják és addig verik amíg van foga utána beássák a sivatagi homokba h csak a feje látszik ki azán nem próbálkozik többet meg a társai se

Nekem sem szimpatikus me…

#825125 TrendMan Előzmény: #825123

Nekem sem szimpatikus megoldás, de nem találtak még ki jobbat.

Te arra az ötvenes nőre emlékeztetsz, akit a Híradóban mutattak egy csőtörés tudósításában.

Az egész út járhatatlan volt, középen egy 5 m átmérőjű gödör, megtelt vízzel.

A nő arra hajtott egy kis Polskival.

Szemüveg, dauerolt haj, tipikus könyvelő nő, akivel még soha semmi váratlan dolog nem történt.

Messziről integettek neki, hogy arra ne hajtson tovább.

Persze mi az neki, továbbhajtott, gyakorlati érzék = 0

És még önfejű is.

Bele a gödörbe, a gödör közepén ébredt rá, hogy valami most mintha másképp lenne, mint szokott lenni vala.

Kimászik az autóból, elnyelte a víz.

Úgy kellett kimenteni, a város közepén.

ha arra gondoltál esetle…

#825123 tozsdenyul Előzmény: #825101

ha arra gondoltál esetleg, hogy a hatékony magyar kerítést könnyebb kikerülniük egy kerítésnélküli magyar szakaszon, mint átmászni rajta, akkor abban igazad van. Az az 50 km egy 3-5 ezres túra végén pont komoly akadály.

re

#825121 tozsdenyul Előzmény: #825119

ha már elökerültél :)

Inkább valami értelmeset mondjál, hogy látod az ingatlanpiac következö mondjuk 5 évét? Még mindig érdemes itthonit vennem? :)

Ui.: a szlovének kerítés nélkül nem engedtek be egy migrit sem illegálisan az 500 ezres tömegböl, amióta van magyar kerítés, ök kerítés nélkül továbbra sem engednek be.

Spade meg várjad szeretettel meleg kenyérrel otthonodban a 4000 migrit, húszezernyi kitudjukkiket, meg 100-400 ezer orosz és ukrán maffiózót, mostanra magyar állampolgárt, akiket a nemzetiek és spade szerint ravasz módon be kellett fogadni egy-két év alatt...

Kerítéssel...

re

#825119 Spade Előzmény: #825101

nyuszi és libsi spanjai szerint a legeslegjobb módszer h beengedni annyi migrit amennyi még éppen befér a zországba mondjuk 25 millát aztán majd jól nem tud több bejönni mert nem fér be és ez megállítja a migrációt biztosabban mint akármilyen szar kerítés, nagyon ravasz módszert eszeltek ki

arról volt szó, hogy 600…

#825117 tozsdenyul Előzmény: #825101

arról volt szó, hogy 600-an mentek keresztül a spanyol kerítésen

Fordítva ülsz a gyakorlati érzékeden

Arra inkább mennek, amer…

#825101 TrendMan Előzmény: #825093

Arra inkább mennek, amerre nem sejtenek kerítést.

Ne mondd, hogy ennyi gyakorlati érzéked nincs.

ahogy nalunk sem, mivel …

#825093 tozsdenyul Előzmény: #825074

ahogy nalunk sem, mivel nem is jottek

ha tenyleg jonni akarnak, akkor viszont ennyit er

na jo fehér lett végül a…

#824898 Sumér harcos

na jo fehér lett végül a torontoi lövöldöző is....két napig kb.

F. H. Husszein,pakisztáni,iraki

jutott már oda is.

10éves gyereket lőtt le és többeket.