Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Migránsok és bevándorlók

Arra inkább mennek, amer…

#825101 TrendMan Előzmény: #825093

Arra inkább mennek, amerre nem sejtenek kerítést.

Ne mondd, hogy ennyi gyakorlati érzéked nincs.

ahogy nalunk sem, mivel …

#825093 tozsdenyul Előzmény: #825074

ahogy nalunk sem, mivel nem is jottek

ha tenyleg jonni akarnak, akkor viszont ennyit er

na jo fehér lett végül a…

#824898 Sumér harcos

na jo fehér lett végül a torontoi lövöldöző is....két napig kb.

F. H. Husszein,pakisztáni,iraki

jutott már oda is.

10éves gyereket lőtt le és többeket.

Vaze a nemzeti köztévébe…

#824794 TrendMan Előzmény: #824793

Vaze a nemzeti köztévében már úgy nyomatják a migrációs témákat, mint az átkos rendszerben a pártpolitikai műsorokat.

Beszélő fejek egész nap makognak, mintha a párt következő ötéves tervéről lenne szó.

És akkor a hülye 'Merkel-rendszer' meg még adja alájuk a lovat!!!

azért ma lübeckben az id…

#824793 Sumér harcos

azért ma lübeckben az idiota iráni csak megszurkált 22 embert egy buszon.

a bannolás nem igaz. Más…

#824701 tozsdenyul Előzmény: #824698

a bannolás nem igaz. Másnap már a vicepolgármester meg egyéb szóvivök is nyilatkoztak, elsösorban a gyerek miatt.

A saját gyereke. Elveszítette a láthatási jogot egy perben és zaklatta a nöt, aki erre feljelentette.

2013-ban érkezett olaszok felöl, aztán valahol az idörendben elutasították a menekültkérelmét.

Tehát az nem igaz, hogy …

#824698 Tapasz Előzmény: #824694

Tehát az nem igaz, hogy merkel bannolta a hírt, de az igaz, hogy a srác levagta a kislány fejét? A saját gyereke volt?

nyugodj meg, sikerült cá…

#824696 Koffein Előzmény: #824694

nyugodj meg, sikerült cáfolni :)

amúgy érdekli az embereket, csak magas az ingerküszöb...

Ez az álhírgyártás, való…

#824695 Boby. Előzmény: #824694

Ez az álhírgyártás, valóban a 21.század egyik legnagyobb találmánya!Szerintem, nem kis részben oroszok - no meg a jó kerályunk - állnak a műfaj használói között.Dühítő, mert nehéz ellene küzdeni és maradandó károkat okoz.Rájöttek, hogy a mai világban a hírek eltussolása nehézkes, de arra is rájöttek, hogy némi változtatással, ezek a hírek a saját céljaik érdekében is felhasználhatóak.

tehát amióta a német saj…

#824694 tozsdenyul Előzmény: #824693

tehát amióta a német sajtó beszámolt a német esetröl (és a kutyát nem érdekelte itthon), addig a pontig, amíg elövette a témát valami álhírportál, és csinált belöle egy kamu elhallgatós sztorit (ami érdekes lett magyarországon)

Statisztika alapján megölt magyarországon (többnyire hosszas bántalmazás után) 12-20 nöt a volt férje, pasija stb

(És ez a kutyát nem érdekelte itthon)

Ez a 21. század

Kiskorú lányokat magyarországon kb havonta egyszer ölnek.

amúgy szerelemféltés mag…

#824693 tozsdenyul Előzmény: #824691

amúgy szerelemféltés magyarországon:

"az erőszakos jellegű bűncselekmények száma 2006 óta folyamatosan növekszik, a bűnelkövetők 85%-a férfi. A meggyilkolt nőknek több mint felét (volt) férjük vagy élettársuk ölte meg, Magyarországon minden héten legalább egy nőt meggyilkol férje vagy volt férje, élettársa vagy volt élettársa, barátja vagy volt barátja. A partnerük által megölt férfiak bírósági aktáiból az esetek 80 százalékában tudható, hogy a nő elkövetővé válását hosszan tartó súlyos feleségbántalmazás előzte meg a férfi részéről. "

én tudom, hogy vannak ak…

#824692 tozsdenyul Előzmény: #824691

én tudom, hogy vannak akik szeretik ha pofátlanul hazudva náci propagandát tolnak az arcukba, engem kicsit zavarna :)

Ja, az nyilván "meg van bocsájtva"

Ilyenkor mindig az a reklám jut eszembe, a kétértelmü kérdéssel

"Nem zavarja a szemét?"

Az adott kérdésben engem leginkább az érdekel, hogy (ha és esetleg) valaki szembesül ilyesmi hazug propagandával, nem gondolkodik el, hogy

-ki vett palira?

-mi célból?

-milyen érzéseket, indulatokat váltott ki bennem a cikk?

-ez kinek is az érdeke?

-hány emberben váltott ki esetleg hasonlót?

Meg ilyenek.

Ezeket nem Soros pénzeli...úgyhogy nem téma.

miután láttam, milyen eg…

#824690 tozsdenyul

miután láttam, milyen egyéb 'hírekkel' dolgozik a linkelt honlap, jobban is utánanéz szerintem józan eszü ember (azaz egy szavát sem hiszi bemondásra)

Én április 12-13-i dátummal egy sor német (pl Welt, Cicero, thelocal, Merkur, süddeutsche), egy sor nemzetközi (még pakisztánit is dobott a gugli), de még wiki szócikket is találtam, korrekt beszámolóval (mindenhol említik a gyereket is).

Azon túl, hogy a holdat is lehazudták nektek az égröl, a valódi tényállás egy része is el lett hallgatva, ti. vszínü szerelemféltési ügy (amit amúgy áprilisi, állítólag elhallgató német sajtótermékek pontosabb beszámolóiból gyanítok, nevezetesen a helyszínen volt az új pasi is)

but Angela Merkel’s pro-…

#824689 Tucsok Előzmény: #824688

but Angela Merkel’s pro-migrant government banned German media outlets from reporting on the decapitated baby.

Jogosan aggodnak a magyar sajtószabadságért .