Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Lehet hazatér. Bár …

#824620 banyaiz Előzmény: #824615

Lehet hazatér. Bár szerintem még azért külföldre jobb pénzért el tudják adni mint amit a vidi tud fizetni neki. Igaz Huszti se hiszem aprópénzért jött haza.

Azért ebben a vidiben egy akármilyen Dzsudzsák az erősítés lenne vsz. Max akkor tudom elképzelni ha elege van a vándorlásból és nem az anyagiak döntenek elsősorban.

Matgab:

könnyen meg lehet szokni a jót aztán már egy vb is egysíkú. De az nb1-re számíthatunk ilyen szempontból. Az rögtön olyan kontrasztot ad, hogy hanyatt esel a tv előtt. :) Honvéd meccset nem láttam ott lehet nagyobb élmények lettek volna.

na látod, mondtam, hogy …

#824619 matgab Előzmény: #824614

na látod, mondtam, hogy csak túl nagyra nőttek az igényeid és túl megöregedtél, ezért a múlt már túl szépnek tűnik...:-)

Dzsudzsák ott ült a lelá…

#824615 TrendMan Előzmény: #824614

Dzsudzsák ott ült a lelátón, mint Maradona a vb-n az argentín meccsen. Mi lesz ebből?

Legjobb gyógyszer ha kic…

#824614 banyaiz Előzmény: #824591

Legjobb gyógyszer ha kicsit fásultnak tűnik a bl, vagy a vb egy egy nb1-es csapat derbijébe belenézni. Rögtön átértékeli az eseményeket.

Engem a riporter idegesített legjobban. Oké szurkolt a vidinek de folyamatosan dobálták magukat a vidi játékosok kiharcoljanak egy szabadrúgást . Amit a bíró nem evett meg. A riporter megtalálta a bírót, miközben a pályán a legjobb a bíró volt. Szerintem talán 1 rossz ítélete se volt az egész meccsen. :)

Lazovic amit művelt már sárgát adhatott volna neki színészkedésért.

A vidi játéka nagyon szezon eleji forma volt ennél azért csak többet tudnak. Olyan totál amatőrfoci hangulata volt amit bemutattak. Kapus kivételével. Husztinak volt egy jó gólpassza, azon kívül nem lógott ki felfelé a mezőnyből. Legalábbis nekem nem tűnt fel bármi extrát mutatna.

Ezt már nem lehet a VB t…

#824591 TrendMan

Ezt már nem lehet a VB topikban írni, mert nem az a színvonal.

Ahogy a Vidi továbbjutott a luxemburgi csapat ellen a CL selejtezőben, valóságos tragédia. A Lux csapat szélvészgyorsnak és erősnek tünt a vánszorgó magyarokhoz képest, husztistul meg pátkaistúl együtt.

Csak a hosszabbítás 4 perce alatt rúgtak egy kapufát meg kihagytak egy ajtó-ablak helyzetet. Döbbenet.

Ettől még Leekens lehet …

#823330 banyaiz Előzmény: #823264

Ettől még Leekens lehet egy profi szélhámos. Aki végigtarolja a világot ezzel a produkcióval. :) Elég jól bejött ez neki Afrikában, most nálunk is.

Mikor egy olyan produkciót láttam meccsen a kardomat kerestem hadd dőljek bele aztán nagy derűsen előadja minden a tervek szerint megy az valahol annyira szürreális volt, hogy már értékeltem. :)

De ettől függetlenül ezzel az állománnyal az alsó középszer ami megcélozható.

Valaki írta korábban Izland szintjét célozzuk meg. Jó lenne de Izland jelenleg vsz Európa 10-15 legjobb csapatában benne van. Oké, hogy a focijuk elég sterilnek tűnik, de milyen iramban, szervezettségben fizikummal és mellette összjátékkal. Védekezésből támadásba ahogy átmennek életveszély.

Alsó középszer helyett e…

#823327 banyaiz Előzmény: #823264

Alsó középszer helyett el kell érnünk a mélypontot. Ahonnan megindul a felemelkedés az Aranycsapat szintű világverő alakulatig. :)

Az a baj, hogy közben annyi pénzt nyomunk a fociba ami akadályozza ezt a mélypont elérést. Ahol szembesülnénk azzal, hogy andorrai buszsofőr 10-ből tízszer komolyabb játékerőt képvisel jobb kondiban van, technikásabb stb mint az Nb1-ben kinevelt fiatal tehetségünk. Ezt a pontot kell elérnünk és még alámennünk. Akkor talán megfordulna ez .

Csak annyiban zavar be a betolt lóvé, hogy amíg ezért a teljesítményért egy nb1-es játékos 100 milliót megkeres /év addig milyen következtetéseket von le? Az kellene a bevonzott nézők a klub anyagi helyzete alapján kapná a lóvét , a teljesítménye alapján , vagy amatőrnek minősítik aki kedvtelésből focizik ha nem termeli ki a meleg víz árát se a produkciója. Csak ebbe a folyamatba ezzel belenyúltunk és ez eddig elég kontraproduktív . Mert így a focista nem szembesül azzal, hogy ő nem focista amivel rögtön szembesülne ha az általa bevonzott nézők és lóvé alapján kapná a juttatásokat. Még neki kellene fizetni a szerelésért és a labdáért és a pályahasználatért.

Azt gondoltam ez a lóvéval kitömése a focinknak elég lesz a fordulathoz, de inkább kontraproduktívnak tűnik. Csányinak ezeket a kapkodásait a szövetségi kapitányokkal se értem. A vak is látja, hogy ezek az emberek akiket focistaként alkalmazunk nem alkalmasok bizonyos szint feletti játékra. Akkor a fiatalokban van a remény ez nem válogatott edző kérdés elsősorban vsz. Hiába cseréljük 2 havonta őket.

...

Videóbíró összességében nekem tetszik . Azért ne az döntse el a meccset egy vb-n valaki lesről lő gólt pl. Ezeket azért ki tudja zárni ami jó vsz.

Dánia - Ausztrália 2:1

#823278 TrendMan Előzmény: #823270

Mondjuk ez a videózás 3 perccel az esemény után kicsit különös volt.

Másrészt hová tegye a játékos a kezét felugrás közben, a háta mögé?

Jól néz ki ez a szakállas ausztrál, aki a büntetőt rúgta. Pont mint egy telepes, aki az erdőben építi a házát és előtte még a szántásban is dolga volt.

Végülis jobb, ha a focin…

#823264 TrendMan Előzmény: #823262

Végülis jobb, ha a focink egy bohózatban szerepel, mint ha sehol.

Mert, hogy ezzel a 'mesterrel' csak oda lehetett bekerülni máshová nem, az evidens:-)

Nem rossz ötlet. :)Tulaj…

#823263 banyaiz Előzmény: #823261

Nem rossz ötlet. :)

Tulajdonképpen én nem dicsérni akartam, de a munkásságának az a része, hogy ezekért az eredményekért felvett egy rakás lóvét , és mellette lenyomott olyan nyilatkozatokat, hogy a Monty Pythonban, vagy a nemzeti konzultációkban láttam utoljára hasonlót, ez valahol eredmény.

Az is egy eredmény valahol , hogy vele teljesen kijött az milyen szinten van a focink. Azt mondja 4-4-2 és felforgatja kicsit a csapatot aztán Liechtenstein oktat minket. Ezzel lényegében rámutatott arra hol tartunk. Ha nem is ez volt a célja. Ezt is értékelni kell. :)

Segített leszámolni az illúziókkal ez is valami. :)

Ha ráadásul ez is volt a célja, és még mellette a dicséreteit gúnynak szánta akkor zseniális volt a munkája.

Azért nem erről lehetett szó abból ítélve az összes állami vezetővel pacsizgatott hátha még pár hónap haladékot nyer.

Egy egy meccsen üdítő vá…

#823262 banyaiz Előzmény: #823258

Egy egy meccsen üdítő változatosságot jelentett ha mikrofonközelbe került. :)

Ha el akarjuk érni a tökéletes mélypontot ahonnan már felfelé vezet az út akkor az ilyen figurák hasznosak lehetnek. Annyira szürreális nyilatkozatai voltak , hogy az nekem már tetszett. Legalább nevettem rajta jókat. Valahol passzolt a focinkhoz ez a szürreális hangvétele.

Ha az öltözőben is ilyen volt akkor ez lehet megzavarta a játékosainkat és nem tudták utána merre van az előre , lehet ez volt a baj.

:))téged tuti Herceg fiz…

#823261 Sumér harcos Előzmény: #823254

:))

téged tuti Herceg fizet,hogy pörgesd a forumot:)

egy ilyen nyilvánvaló dologról,akkor is inkább "ellentnyilatkozol" tudván tudva,hogy lesz reakcio:)

nem tudom mit láttál benne......de ez az edző sehol semmikor semmit nem ért még el,ergo alkalmatlan.......hogy kinek a hülye ötlete alapján került ide.....de talán nem kér semmi lelépési dijat,lemondott róla...

Leekens mestertől megvál…

#823254 banyaiz Előzmény: #823241

Leekens mestertől megváltunk? Bírtam pedig az öreg harcost valahol egy Monty Python karakter veszett el benne. :)

Egy olyan teljesítmény után egy egy meccsen amihez komoly tűrés kellett focinak, vagy csapatnak lehessen nevezni nyilatkozik látja a fejlődést stb. Mintha mi sem történt volna éppen egy Üzbegisztán kaliberű csapat oktatott minket labdarúgásra, de ez nem zökkentette ki a nyugalmából. :) Szerintem kurva nagy arc volt. Ha csak fele ilyen jó edző is volt kár volt elküldeni.

"Szerintetek alkalmas le…

#823210 Fornit Előzmény: #823204

"Szerintetek alkalmas lennék szövetségi kapitánynak?"

Tökéletesen alkalmas. Az utóbbi 100 év legeredményesebb szövetségi kapitánya lehetsz, csak meccsek előtt mindig fogadj nagy téttel az ellenfél csapatára kéteséllyel (x, nyer).

Hogyne!Azért jó ez a lef…

#823205 TrendMan Előzmény: #823204

Hogyne!

Azért jó ez a lefelé tartó spirál, mert egy idő után az ember már mindennek örül.

Szerintem azeri csapat ellen nincs esély, mert szívességet kell tenni a baltás azeri diktátornak és itt jó pontokat lehet szerezni (nem a focistáink).

Tippjeim a 2018-as EL id…

#823204 matgab Előzmény: #823172

Tippjeim a 2018-as EL idényre:

Fradi kettős vereséggel esik ki a Maccabitól, (esetleg 1 döntetlen talán).

Honvéd a Macedón csapattal nagyot küzd, de kiesik.

Az Újpest pedig az azeri ellenfélen még talán továbbjut, de a Sevilla ellen az idegenbeli meccsre már kár kimenni. (Annyi esélye lehet az UTE-nak, hogy ilyenkor a spanyol játékosok még inkább a strandon vannak testben lélekben, elvieg meg lehetne őket lepni, ha nem az UTE-ról lenne szó).

A kiesés után pedig az edzők nyilatkozni fognak, hogy váratlanul érte őket a korai szezon, nem volt idejük felkészülni, nagyon elnyúlt a magyar bajnokság, ezért nem tudták magukat a játékosok kipihenni és a meccs alatt is nagyon meleg a hőmérséklet, ami kimerítette a játékosokat és sajnos a csapat még nem ért össze, illetve a távozók nagyon hiányoztak, az érkezők meg még nem épültek be teljes mértékben a csapatba.

Sajnos az ellenfél jobban felkészült és még a bírókkal sem volt szerencsénk. A meccset meghatározta a piros lap/tizenegyes/ szabadrúgás ami eléggé vélelmes volt ezt otthon nem szokták befújni a bírók/ idgeneben érthető, hogy befújta a bíró.

Szerintetek alkalmas lennék szövetségi kapitánynak?