Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Kicsit megrökönyödtem a …

#824028 Fornit

Kicsit megrökönyödtem a 14:10-es RSS hír olvasásakor: Ódon kastélyokba dugják Trumpot... :)))

kávé jótékony hatásai

#823945 matgab Előzmény: #823931

https://www.portfolio.hu/finanszirozas/bankok/megh...

Hát a világ egyik leggazdagabbjaként nem tellett neki egy selfie botra?

Nem lehet, hogy segített neki valaki kiesni?

"Az elmúlt hónapokban a konglomerátum azzal került a hírekbe, hogy egyre növekvő adósságainak kezelésére mintegy 14,5 milliárd dollárnyi (4079 milliárd forint) vagyont, a többi között részvényeket értékesített - írta a South China Morning Post című kínai napilap."

kávé jótékony hatásai

#823931 matgab Előzmény: #823919

Aki tovább issza a kávét, az egészen addig életben marad, amíg kávét iszik. Aki egyszer meghal, azoknak a 100%-a nem iszik többet egy korty kávét sem...

kávé jótékony hatásai

#823919 TrendMan Előzmény: #823842

Üzenet Koffein-nek:

Rengeteg kávét iszol egy nap? Nem baj, mert egészséges!


Mintegy félmillió brit felnőtt körében elvégzett kutatás eredményei alapján arra jutottak a kutatók, hogy a kávéivók körében kisebb a valószínűsége az elhalálozásnak egy 10 éves időtávon, mint azok körében, akik nem fogyasztják.


A brit nemzeti rákkutató intézet kutatói 500 ezer ember kávéfogyasztási szokásait vizsgálták meg, kitérve a dohányzási, italozási szokásaikra és egészségügyi múltukra és azt találták, hogy a vizsgálatot követő 10 éves periódusban a félmillió emberből 14 200-an haltak meg. Érdekesség azonban,hogy sokkal kisebb valószínűséggel hunytak el azok, akik bármilyen mértékben kávét fogyasztottak.

A tanulmány szerint azok, akik kávét fogyasztottak, 10-15%-kal kisebb valószínűséggel haltak meg a vizsgált évtizedben azoknál, akik nem ittak kávét. Tavaly egyébként szintén brit egyetemi kutatók mutatták ki, hogy ha valaki napi három vagy négy kávét iszik, csökkentheti a korai elmúlás kockázatát.

Ettől még a kutatók nem ajánlják, hogy ha valaki eddig nem ivott kávét, vagy csak keveset, az drasztikusan növelje a kávébeviteli mennyiségét, illetve várandós nők esetében is káros hatással lehet a túlzott kávéfogyasztás.

A kávé jótékony hatásairól egy korábbi cikkünkben is írtunk már, amelyben kifejtjük optimista nézetünket a kávéivó okos emberek és az örök élet közötti összefüggésről is:

/Azt elfelejtették mondani, hogy mi történik a 10 éves időtáv után?/

:-)

a világ helyzete egy képben :)

#822523 banyaiz Előzmény: #822481

A japán miniszterelnök arca a legjobb. Az ázsiai pókerarc keveredve az érzelmekkel. Valami olyasmit látok rajta mint amikor egy alkalmazott a megbeszélésen az idióta a főnökével és muszáj végighallgatnia a hülyeségeit miközben ezer fontosabb dolga lenne. :)

Vagy azt ilyen idióták, hogy tudták az ősöket megverni a Csendes óceánon nem értem. :)

Vagy azt, hogy még csak ezután jön a Trump Kim Dzsong találkozó hol a kardom hadd dőljek bele.

Esetleg azt ahogy nézi Merkel Macron igyekezetét mintha arra gondolna nem jöttetek még rá, hogy ez a Trump egy retardált minek strapáljátok magatokat. :)

Jó kép nagyon.


jó sokáig vártak a nyilvánosságrahozatallal

#822470 Koffein Előzmény: #822468

Magyarország 22ik helyen, az USA mögöttünk a 25ik helyen...ezt hogy sikerült összehozni?

Gondolom,tapasztalatból …

#822298 Boby. Előzmény: #822287

Gondolom,tapasztalatból beszélsz.Nálatok ott a szélsőjobbon,gyakran felmerülő szituáció ez....,mindig mosolyogva nézem,az éveken át legvéresszájúbb pártvezérek coming out-jait.Egyszer még megérem,hogy a tiedet is elolvashatom!:-)