Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

szerintem szerelmes a Vi…

#822287 matgab Előzmény: #822285

szerintem szerelmes a Vityába... Csak , mint a látens buzik is sokszor homofóbiások, valahogy ő is így van ezzel... :-)

Ideje, hogy te is lazíts…

#822285 TrendMan Előzmény: #822282

Ideje, hogy te is lazíts egy kicsit a nyáron.

Már mindenről ugyanaz jut eszedbe.

"az egyik amerikai munka…

#822282 Boby. Előzmény: #822262

"az egyik amerikai munkatárs arra panaszkodott, hogy „finom és alig érzékelhető”, de mindenképpen szokatlan hangokat és nyomásokat érzett, majd hamarosan sajgó fájdalmat érzett a fülében.....

Az amerikai külügyminisztérium....egyik munkatársa látási és hallási zavaroktól, enyhe agykárosodástól szenved, miután különös hangokat észlelt"

Én mindig Orbán beszédei közben érzek némi tarkótáji fájdalmat,de gyorsan kikapcsolom a tv-t,és így a maradandó károsodást mindig el is kerülöm.Azt viszont észrevettem, hogy akik gyakran hallgatják a vezér hangját,ott a tartós agykárosodás az elkerülhetetlen.

légitársaságok

#822264 Kissherceg

A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) adatai szerint mintegy 5 milliárd dollárhoz nem jutnak hozzá a légitársaságok, mert egyes országok a hiperinfláció miatt nem engedik az országból kivinni az amerikai dollárt – írja az MTI.

A montreáli székhelyű, 280 légitársaságot tömörítő kereskedelmi szervezet sydney-i közgyűlésén elhangzottak szerint a legnagyobb összeget, 3,8 milliárd dollárt Venezuela tartja vissza, de Angolában és Szudánban is 100 millió dollárt meghaladó összeghez nem tudnak a légitársaságok hozzájutni. Ezekben az országokban a légitársaságok a helyi valuta elinflálódása miatt dollárban értékesítik a jegyeket és egyéb szolgáltatásokat, de korlátozások miatt ezekhez nem jutnak hozzá.

Akbar Al Baker, a Qatar Airways vezérigazgatója, és az IATA újonnan megválasztott igazgatósági elnöke szerint a szervezet feladata lenne ezen pénzek behajtása, de Alexandre de Juniac elnök-vezérigazató úgy vélte, rövid távon ennek semmi esélye nincs. Az elnök-vezérigazgató hozzátette ugyanakkor, hogy az IATA mind a 16 érintett ország kormányát arra szólított fel, hogy tartsa be a nemzetközi egyezményeket. Pozitívumként emelte ki, hogy Nigériában korábban 600 millió dollárt blokkoltak, de 2017-ben sikerült elérni ennek feloldását.

Mi lesz még itt ...

#822114 Boby. Előzmény: #822111

Mondjuk attól azért nem tartok,hogy ez a megjelenési forma,túl sok követőre találna.

Mi lesz még itt ...

#822111 Boby. Előzmény: #822106

Gyomorforgató és a másság elfogadására irányuló törekvésekkel szemben roppant kártékony is.Ez az ember nem "más", hanem valószínüleg elmebeteg.

Én meg alig tudom kezeln…

#822057 KawaBazsy Előzmény: #822052

Én meg alig tudom kezelni a faszbúkot.. pedig a biznisz miatt meg kell tanulnom. A gyerekeim meg még nincsenek akkorák, hogy megkérdezhessem. :-)

jövőből jött ember

#821991 Koffein Előzmény: #821990

"Siri long"

én is pont erre gondoltam :))

valószínű, hogy egy megborult elme, aki 5perc hírnévre hajt :)

jövőből jött ember

#821990 Fornit Előzmény: #821988

"Az állítólagos időutazó csak arról nem beszélt, hogy mire számíthatunk a közeljövőben. Azt mondta, azt például, hogy ki lesz az Egyesült Államok következő elnöke, biztonsági okokból nem árulhatja el."

Egy 6491-ben és nem a földön élő ember valószínűleg tudja, hogy kb 4500 évvel ezelőtt egy másik bolygó egy országában ki volt épp a 4 évente választott elnök. :))

Azért biztos ami biztos, hagyjunk üzenetet az ükonokáknak, hogy Siri long :))

adat

#821758 TrendMan Előzmény: #821744

Nem kedvelem Merkel-t sem, de ebben igaza van.

Sőt, kb. ez a korszellem, ez a leginkább jellemző ma.