Regisztráció Elfelejtett jelszó

Utazás

kurvára utálom a red bul…

#823357 matgab Előzmény: #823351

kurvára utálom a red bull air race-t.

Nem hiszem , hogy sok turista idejönne emiatt a marhaság miatt.

Látványosnak sem látványos, csak ingatják jobbra balra a fejüket a nézők, úgysem érzékelhetőek azok a tized- század másodperces különbségek szabad szemmel.

Cserébe nyomnak iszonyat zajterhelést, iszonyat üzemanyagot elégetnek, tönkreteszik egy hétre a budapesti közlekedést és lófüttyöt sem fizetnek mindezért.

És előbb utóbb lesz katasztrófa,, vagy bele fog repülni egy repülő a nézőközönségbe, vagy beleszáll a repülő valamelyik hídba vagy épületbe.

A kva anyját annak aki idehozta, legszívesebben lelőném valami légelhárító gépágyuval ezeket a szaros repülőket!

Do you like the feeling …

#823351 TrendMan

Do you like the feeling of a Messerschmitt falling down upon your head?

Come to Budapest!

Zanzibár - Tapasznak

#820522 Tapasz Előzmény: #820506

Köszi. Most nézegetem, talán elmegyünk jövő januárban. A szállásokat meg főleg a repjegyeket nézem.

Zanzibár - Tapasznak

#820506 Fornit

Zanzibár - Tapasznak

2005-ben jártam Zanzibáron, ez volt az első más kontinensbeli hely ahol voltam. 10 napot voltam (4 nap Stone Town 5 nap Nungwi 1 nap Stone Town)

Nagyon tetszett, ebben az is közrejátszhatott, hogy először voltam Európán kívűl. (pl először láttam pálmafát, meg ilyesmi...)

Stone Town is bejött a labirintusszerű utcáival és a tengerpart is szép volt, emlékezetes út maradt, a látnivalók mind érdekesek (Stone Town óvárosa, fűszerfarm, Mangapwani beach, Kizimkazi, Jozani forest, börtön sziget, tumbatu sziget, csavarogni Nungwi faluban) a kaják finomak voltak.

Sajna ahogy olvasom a tömegturizmus sokat változtatott a szigeten a (számomra) negatív irányba. Ott ahol a kis szalmatetős bungallók álltak resortok épültek, még Hilton is van, a tipikus "hűjetúristák" is felfedezték, még magyar tout is van aki kb 7x árral húzza le a honfitársait. :S

Ha gondolkodsz a szigeten én csak ajánlani tudom a saját tapasztalataim alapján.

Kiváncsiságból én is megnézném mégegyszer, csak túl sok hely van ami érdekel, meg amúgy is DK ázsiában kötök ki állandóan...




Kolumbia

#818718 KawaBazsy Előzmény: #818700

Vazz, én 38 voltam, amikor a Thaiföld-Kambodzsa körömet nyomtam, hátizsákkal. Most is simán elindulnék (fogok is, csak Amerikába, most a Machu Picchu érdekel a legjobban).

Kolumbia

#818700 banyaiz Előzmény: #818581

Ezt 20 évesen kellett volna megejteni. Egy hátizsákkal elindulni . De akkoriban sem igazán vonzott ez. :)

Az az igazság soha nem voltam egy nagy világutazó . Eleve repülni utálok, de nem csak ezért. Olyasmi volt számomra mindig ez a turisztikai műfaj, hogy az utazás után kipihenni a "nyaralást". :)

Annyi látnivaló és akkor nincs idő végigjárni normálisan. Ha pedig csak ilyen lazulás akkor nekem egy Balaton, Tisza tó vagy külföldön autóval könnyedén elérhető helyek azok bőven megteszik. Hegyekben valami szanatórium jellegű környék belföldön , külföldön is az már kikapcsolódás. Ha pedig komoly horgászat akkor bőven megteszi a 30 km-es körzetemben lévő vizek azokat se tudom lehorgászni úgy ahogy szeretném. :)

Szóval rám nem nagyon lehet utazási irodákat alapozni. De azért egy Kolumbia az biztos nagyon különleges életérzés lehet ott mászkálni kicsit beszívni a helyi illatokat, hogy élnek ott a népek. Kambodzsa dettó.

Kolumbia

#818698 banyaiz Előzmény: #818558

Kösz az infókat, bár nem tervezem az utat. De nem volt elképzelésem se milyen árszintek vannak arrafelé, turistáknak legalábbis.