Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kolumbia

matgab Előzmény: #817468

Megjöttem Kolumbiából... Nem tudom, hogy láttam már-e ennyire jó országot , mint ez! Pedig az image-e nagyon rossz.

Ebben az országban baromira érdemes lenne befektetni. 15 éve -az ismert okok miatt - alig 50.000 turistájuk volt. Ma 6 millió, de rohamosan gyarapszik ez a szám.

Baromi jó klímával , elképesztően szép környezettel, kedves barátságos emberekkel és még a taxisofőrök sem húztak le egy két eset kivételével.

Hihetetlen, hogy Budapesthez képest ott hány taxis közlekedik egy egy városban, és 70 km-t visznek el 6000 forintnak megfelelő peso-ért.

Magyarországon a reptéren meg 15 percet kell várni arra, hogy a baszott főtaxi felvegyen és utána 8000-ért bevigyen a városba! Kapják be, ezeknek nem tarifa emelés kellene, hanem szabad verseny a pofájukba!

A visszaút egy kicsit hosszúra sikeredett, mert egy belföldi gép késése miatt nem értük el a párizsi csatlakozást és ezért 46 órás lett a visszaút... Na ott aztán volt kalamajka rendesen (keress éjjel 2-kor aznapra szállást, mert egyik légitársaság sem hajlandó fizetni/keresni) és mivel húsvét volt minden gép tömve volt, úgyhogy csak úgy tudtunk eljönni egy nappal később, hogy Amsterdamon keresztül a KLM gépre felkönyörögtük magunkat -mert épp volt két utas aki nem jelent meg időben.... :-)


Ja és Vivacolumbia légitársasággal ne utazzatok, mert ők nem annyi jegyet adnak el ,ahány hely van, hanem akár 50%-kal többet is és a lemaradó tömeg az keményen balhézik, ezt több reptéren is láttuk a belföldi járatokon, egyről majdnem mi is lemaradtunk, de a többi szerencsére Avianca volt... Az Star Alliance.