én abszolút mazochistaként a birodalmi migránspárti soros -poklokat választom, minél fullasztóbb a malterpor annál borzasztóbb, ugye, annál inkább szegény nekem való. Lehetöleg protestáns is legyen, vagy bármi csak ne a fáin katolikus, halmozzuk a borzalmakat :)
Negatív, depressziós népek, élhetetlen világ, de nem véletlen, hisz mazochista vagyok, meg hülye, azt sem tudom felfogni mi a jó :)
Néha feljövök egy kis levegöért, a biztonságos keresztényi katolikus, békemenetszeretö magyarországra, leszállok a repülöröl, körbenézek, és hihetetlen erövel csap meg a mindent beborító önbizalom, jókedv, szeretet, boldogság, sugároznak az arcok, árad az energia, lebeg az ember a pozitivitásban, a kedvességben :)
Súlyos pszichés dolgok vannak elfojtva, lefojtva, azoknak meg az a dolga, hogy ha lefojtódnak, akkor megismétlödjenek, elöbuggyanjanak, visszahúzzanak mindig valamilyen formában.
Mint írtam, nincsenek illúzióim, a magyar társadalom nem fogja kitermelni azt, amire nekem szívem volna. Ez kádár népe és nem rákóczié.
Lesz mszp is, dk is és fidesz is. Söt, szinte csak ez lesz. És nagy öröm lesz, hogy így lesz, minden oldalon. És nagyon sokan tapsolnak majd, itt kis körünkben is, söt bármiböl levezetik, bibliából, ripostból, árpád-házból, bármiböl hogy ez pont így a legjobb.
És tulajdonképpen ám legyen. Ámen. Oszt jónapot. Boldog ünnepeket!
:)
A malterporos kocsmában elmesélem, egy szavamat sem hiszik. Hülye haldoklók :)