13.120-13.125 között short.
Most figyelni kell, mert 13.080-13.090-ről még felmehet 13.175 környékére.
13.120-13.125 között short.
Most figyelni kell, mert 13.080-13.090-ről még felmehet 13.175 környékére.
Sziasztok, jó reggelt!
Köszönet a napindító beírásért és chartért.
Sziasztok, jó reggelt!
A DAX felmehet 13.124-ig és 13.175-ig.
Az esetleges felmenetelt shortnyitásra használom.
Alul, ha töri a 13.000-et, akkor még 12.950-nél van egy kisebb támasz, de ez már azt jelentené, hogy elindult 12.700 majd 12.500 alá.
Sziasztok:)
Csak jelzem, spanyolországban holnap munkanap, tehát ha valaki figyelni akarja, és lesz nagy elmozdulás, a nyitva maradt dax-okat lehet fedezni (hedge). Már akit érint természetesen, egyébként karácsonyozzatok nyugodtan.
Boldog Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben gazdag Boldog Új évet kívánok!

Áldott Karácsonyt és békés, boldog, sikeres új évet kívánok mindnyájatoknak.
dax fibrillál, mär ujraéleszteni se tudjátok, mondom, mindenki fát díszít! Tegyétek már ti is azt ;)
Egy kicsit elmentem itthonról.
A H1 MA50 és a Parabolic SAR még lefelé nyomja.
Lent betettem a lehetőségeket, de ez nagyon optimista lehetőségek.
Nagy erőkkel jön lefelé a Kijun. Már csak 13.132
Még mindig tartok egy felfelé iránytól. Úgy látszik, hogy a nagyobb MA-kat hozzá lefelé, aztán lehet, hogy amikor már elég alacsonyan vannak, akkor a kisebb MA-k felfelé fogják metszeni a nagyobbakat és elindulhat felfelé.
Egyelőre 13170-re és 13210-re is tettem be short megbízást. Te tennél rájuk stop loss-t és ha igen hova?
Köszönöm. Én is hasonló lehetőségeken lamentáltam. Ha nem hosszútávú trendforduló lesz, akkor az 1. tűnik a legcélszerűbbnek (sokszor realizáltam már veszteséget, azt könnyű, de visszahozni sokkal nehezebb).
"Egyelőre" még van fedezet, de a CFD tartásnak azért hosszabb távon jelentősebb költségei is vannak, ezért valószínűleg lehetőleg csak néhány hónapig célszerű tartani a pozíciót.