Remélem ez lesz a bika utolsó rúgása.
12.500 környékén viszont újra visszajön
Remélem ez lesz a bika utolsó rúgása.
12.500 környékén viszont újra visszajön
13.065-n zártam a shortokat, de nem nyitottam longot.
Most már nézem a short nyitási lehetőségeket.
Sziasztok, jó reggelt!
Azt ne feledjük, hogy nem csináltuk meg a fej-váll jobb vállát.
Ma még csinálhat egy próbálkozást 13.171 környékére esetleg, mert úgy lenne kerek a történet.
Utána viszont indulás lefelé.
Ha 13.030 alá esne, de még inkább 13.000 alá, akkor mehetnénk lefelé.
Mindenesetre, ha még megyünk fel, akkor zárom a jó kis nyereséges shortokat, hogy újranyithassam őket.
"Addig még bármi lehet, akár emelkedés is."
Emelkedés max. milyen szintig? Longos verzió, az általad a charton ábrázolt shortos verzióval ellentétes nagyságú is (pl. 13800 környékére) akár, amit egyes elemzésekben még mindig várnak (pl. ez a német elemző D1-en itt: https://money-monkeys.de/morgenanalyse-zum-freitag...?
Ez azért is érdekel nagyon, hogy pl. holnap célszerű lenne-e eladnom a 13216-on vett 4 DAX CFD longot (ha felmegyünk odáig vagy annak közelébe), bízva abban, hogy lefelé megyünk és akkor ne cipeljem magammal, ahogy eddig szinte mindig az iránnyal ellentétes pozciót.
Látom megy az éjszakai műszak :-)
Köszönet a sok-sok munkádért és a közzétételekért.
Aztán jöjjön a megérdemelt pihenés is :-)
Egy nagyon bonyolult "Y" hullám a-b-c hullámai. Az alj elképzelhető, hogy 12.300 környékén vagy 12.500-nál lehetne.
A képet elteszem, mert ha bejönne, akkor kezdeném kapiskálni a DAX mozgását.
Fibok alapján: itt azért pink színnel berajzoltam a minimális aljat is a 12.500-at.
Nem semmi! A rajzomat most rátettem a 11.867-es aljra és a 13.525-ös tetőre és a fibok szinte metszik a berajzolt vonalaimat.
Természetesen mindez csak akkor érvényes, ha sikerül letörni a 13.000-es és a 12.950-es szintet.
Addig még bármi lehet, akár emelkedés is.
Ha az előző öt hullámost vesszük alapul, akkor valahogy így nézne ki fibo alapján. De gyanús, hogy az "Y" hullám nem így fog felépülni.
2674-re várom sp-t, eléggé meg is indult, shortom nem rossz, de dax többet hozott volna, de nem akartam éjjel tétlenül hagyni. Majd holnap is lehet shortolni daxot
Azt a sok szép szines vonalat nem is nagyon probáltam én sem, de mintha eddig nagyjábol a hullámvonalai között haladt volna az árfolyam.
Én ezen behuzott vonalakat és jelentoseguket egyaltalan nem tudom értelmezni
És a "leglongosabb" chart, mint lehetőség (D1, indikátorok nélkül):

Ez valószínűleg sokkal kevésbé szimpatikus a longosoknak, de ritkább alakzat lehet (vagy én nem láttam még eleget belőlük).
Mindenesetre eddig szuper módon bejöttek a chartjaid, a várakozásod.
és úgyis lehet rajzolni, ha felső kanocokra ikkeszted, hogy 180-nál fut alul az ék, ahová még fel kéne menni :D úgy rajzol az ember ekeket ahogy épp akar