Regisztráció Elfelejtett jelszó

NŐK & FÉRFIAK

A svédek léptek ​

#810688 TrendMan Előzmény: #810674

A nők itt máris megint előnybe kerülnek a férfiakkal szemben.

Egy nő ezer nem-verbális eszközzel rá tud beszélni egy férfit a szexre. Szerintem, ha a rábeszélés tilos, akkor a nagy dudákat vagy a szép lábak mutogatását is be kellene tiltani.

Egyre közelebb kerülünk egy mohamedán világhoz.

A svédek léptek ​

#810687 TrendMan Előzmény: #810657

Nincs mese: Az egyértelműség mibenlétéről külön jogszabályt kell alktoni.

És természetesen kell néhány tanú, aki mindent hallott és igazol.

A svédek léptek ​

#810680 matgab Előzmény: #810657

nézzük az előnyös oldalát! :

Ha ez megvalósul, akkor a svéd csajok iszonyat kiéhezve fognak nyaralni menni...:-)

A svédek léptek ​

#810679 matgab Előzmény: #810657

a svédek kihalnak. Mindegy ami az evolúció szerint életképtelen, az úgyis kihal, arra nem is volt szükség. Senkinek nem hiányoznak a dinoszauruszok sem!

A svédek léptek ​

#810674 prospero Előzmény: #810657

hívni kell előtte a közjegyzőt...:-)!

Tényleg nem értem: tényleg ezt akarják a nők&férfiak, hogy a két nem ne szóljon egymáshoz nehogy rábeszélés legyen!? Szerintem nem ezt akarják, de megkapják a szép új világot...

Ezen az alapon minden marketinget büntetni kellene, tulajdonképpen minden rábeszélés, még a klasszikus udvarlás is.

A svédek léptek ​

#810657 Koffein
A rábeszélés bűn"A svéd kormány új törvényjavaslatot terjesztett elő a #MeToo-kampány hatására. Ennek elfogadása esetén elvileg könnyebb lesz ítéletet hozni a nemi erőszakos ügyekben. A kabinet a „beleegyezési törvénnyel” biztosítaná, hogy a nemi együttlét önkéntes alapon történjen. Az ez ellen vétőket pedig akkor is elítélhetnék, ha nem fenyegettek, nem is alkalmaztak erőszakot, csak rábeszélni igyekeztek partnerüket a szexre. Vagyis, ha nincs egyértelmű beleegyezés, akkor tilos a szex. Hogy mit jelent pontosan az egyértelműség, azt minden ügyben külön fogják megítélni."

Menj innen, nem tetszel

#810621 matgab Előzmény: #810579

nem sértés az hogy zsidó vagy cigány...

Rám bármikor mondhatják, hogy sváb vagyok, nem sértődök meg rajta... Az is igaz, az őseim nem követtek el tömegével olyan dolgokat, amiért 3000 éven keresztül mindenki el akarta volna üldözni őket onnan ahova éppen mentek...

Menj innen, nem tetszel

#810579 tozsdenyul Előzmény: #810549

a toketlen jelzo teljesen uriemberi tolem, ahhoz kepest amikkel ti dobaloztok (bar ma a buzizas es thai prostizas meg eddig elmaradt, igy meg nem tudom, hogy a skala melyik reszebe illeszkedik a zsido emancipunci)

es sokkal talalobb, mint a ti marhasagaitok :)

jelzem, azon kivul, hogy szerintetek ellenvelemenye (amit szokasom szerint alatamasztottam) a temaban, csak egy buzinak vagy zsido nonek lehet, semmilyen erv nem jott (sot, meg a legnyilvanvalobbakat sem hiszitek)

marhara szegeny vitakultura, kicsit elgondolkoznek a helyetekben

na, nem azon, hogy mennyire lehetek no, vagy buzi zsido mittomen

az kicsit serto egyebkent, hogy a ciganyt kihagytatok, azzal megis mi a baj? :)

a topik nagyon jo egyebkent, szerintem mar tucatnyi phD-nal jarunk, amit irnak belole latens doktoranduszok :)

Menj innen, nem tetszel

#810549 matgab Előzmény: #810525

Nyuszit érzékenyen érintik ezek a témák.

Valószínűleg egy 40 feletti karrierista, öntudatos , gyerek nélküli, zsidó felmenőkkel rendelkező, jobb módú nőről lehet szó, egy igazi magát liberálisnak valló emanci punci, aki hisz benne, hogy még meg fogja találni az igazit és nem hiszi el, hogy bizonyos a fertilitási problémák keződ időpontja nem azonos a klimax kezdetével...

Menj innen, nem tetszel

#810547 matgab Előzmény: #810540

és a megfelelő lyukban hagyják benne, mert hiába nem fogja kikapni! :-)

Menj innen, nem tetszel

#810540 Koffein Előzmény: #810533

Grat! :)

Kösz, majd tolmácsolom, hogy rakják be, megszokásból ne kapják ki :))

Menj innen, nem tetszel

#810533 KawaBazsy Előzmény: #810524

Mondtam már, h nyúl PUNCI, csak nem figyeltek. :-)

A zasszony 37, én 44 vagyok. Még a nyáron szólt, h akkor jöhet a köv. gyerek, nuku védekezés. Azon hó végén meg, h terhes.. Úgyhogy a tanácsom: Be kell rakni! :-)

Jah, s lányos apuka leszek az UH szerint. :-D

Menj innen, nem tetszel

#810529 Koffein Előzmény: #810525

"ilyen zárt savanyú töketleneket, mint ti"

gratulálok nyuszi, kezdesz ráállni sziget szintjére, még egy kis idő és jöhet az anyázás... :))

Menj innen, nem tetszel

#810528 Fornit Előzmény: #810465

˝Felregisztraltam nokent ....es mar elkezdtek pittyegni az uzenetek a pasiktol˝

Es osszejott valami? :))

Menj innen, nem tetszel

#810527 TrendMan Előzmény: #810526

Egy megoldás lehet, hogy ezek a negyvenes nők kirúgtak a hámból és huszonéves szeretővel kavartak.

Idehaza meg családot próbálnak alapítani a hasonló korú párjukkal.

???