Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

BMWs előz zebrán, dudál, veszélyeztet, záróvonal, down-kóros és auteista gyerekek ... etc.

#808626 Koffein Előzmény: #808620

tipikus bmw-s történet :-/

BMWs előz zebrán, dudál, veszélyeztet, záróvonal, down-kóros és auteista gyerekek ... etc.

#808622 TrendMan Előzmény: #808620

Egyébként - a felsorolás szerint - a szabálytalan parkolás sem esik közigazgatási eljárás hatálya alá.

A szabálysértési eljárást meg le lehet tagadni, mert nem objektív a felelősség. ??

vissza a szocializmusba?

#808574 MGHUN

https://24.hu/belfold/2017/11/27/orban-az-eu-s-penz-mar-nem-eleg/

Mellár értelmes ember, j…

#808505 walex

Mellár értelmes ember, jól látja a dolgokat. Kár, hogy szakértelemre, a szakértelmére nincs igény a Fidesznél (se).
https://zoom.hu/hir/2017/11/24/zsakutcaban-vagyunk...
Bőven helyre lehetett volna hozni a dolgokat ebben az országban, ha meg lett volna rá valaha is a politikai akarat, de ez eddig egyik kormányon lévő pártnak sem volt érdeke.

re

#808433 TrendMan Előzmény: #808430

Szerintem itt van a kulcs:

Az emberek a kis könnyű darabra szavaznak, nem a nagy, háromfelvonásos drámára.

Ezen a színpadon A.A. a kis szórakoztató kétfelvonásos szórakoztatás.

Nyilván sok hatás eredőj…

#808431 prospero Előzmény: #808428

Nyilván sok hatás eredője ami történik, de valahol mindnek egy eredője van: visszavezethető a hagyományok felszámolására tett társadalmi kísérletre ahpl mi vagyunk a kísérleti nyulak.Hogy ez a "progresszió" éppen miben nyilvánul meg: isten/vallástagadásban, biológiai nemek létezésének tagadásában és a társadalmi nemek bevezetésében, fogyasztás és önzés dicsőítésében, a nemzetállamok, emberi kapcsolatok felszámolásában, az ezen folyamatokat dicsőítők ellen ez ellen érveket felsorakoztatók kiközösítésében maradinak megbélyegzésével/nevetségessé tételében nyilvánul meg - valóban részletkérdés. De az eredő ugyanaz.

re

#808429 Koffein Előzmény: #808426

tragikomikus volt, annak fényébe, hogy ez az a korszak, amikor olajmaffia, leszámolások röpködtek, majd jött egy bankrabló, aki hülyét csinál a rendőrökből...

Te hiányoltad a részlete…

#808428 banyaiz Előzmény: #808422

Te hiányoltad a részleteket a múltkor. :) Adtam néhányat most a millióból. Millió ilyen "kis" jelenség adja a társadalmi folyamatok egészét. Nehéz ezeknek az eredőjét egy kívánt irányra juttatni. Mondjuk mindebből az csapódjon le a házasság intézménye megerősödjön ne gyengüljön.

...

Merkel féle sztori elég kemény. Nem tudom , hogy itt most arról van e szó, hogy minden fél emberkedik egyet a kormányalakítás előtt, vagy valóban kibékíthetetlen ellentétek vannak.

Logikusnak tűnik a kispártok részéről egyéni utat bemutatni saját politikai céljaik érdekében. Merkel még a szocdemeket is begyűrte a kormányzás közben a kompromisszumok kötése közben. Nekem az a tippem, hogy inkább egy ilyen motiváció lehet a lényeg megmutassák , hogy ők nem csak statisztálni jöttek . Hisztérikus hangvétellel kísérve. Elhagytuk a tárgyalást mert nem lehet megegyezni stb. Kell néhány ilyen forduló. Presztízs megőrzése érdekében.

Nehéz eldönteni mert ehhez ismerni kellene, hogy ki milyen eredményre számít egy új választásnál mennyire opció mondjuk a liberálisoknak, zöldeknek, Merkelnek.

re

#808426 banyaiz Előzmény: #808421

Nem a filmre mondom, azt én nem láttam. Hanem emlékszem a 90-es években ez milyen esemény volt. Milyen visszhangokkal.

Főleg mikor a média felkapta, és a rendőrök vért izzadtak valahogy eredményt mutassanak fel. Aztán utána még a börtönből is megszökött. Nagy politikai nyomás is volt a rendőrségen eredményt produkáljanak.

Mindennek van határa - c…

#808425 prospero Előzmény: #808420

Mindennek van határa - csak az emberi hülyeségnek nincs! Zárójel: ezért kellenek a jó szabályok.

Megmaradás témában: itt van Merkel anyu problémája Németországban. Amiről beszéltünk már ezerszer, hogy merkel vagy eu nem lép fel határozottan bevándorlás ellen akkor meg fog gyengülni. Mert van a világ folyamatainak feltartózhatatlansága amire nincs elfogadható megoldás, akkor következmény a gyengülés. Amitől féltünk, féltettük eut, bekövetkezik. Eu vezető hatalma annyira meggyengült jelen pillanatban, hogy kormányozhatatlannak van nyilvánítva jelenleg.

minek foglalkozni bármiv…

#808422 prospero Előzmény: #808420

minek foglalkozni bármivel??! A világ úgyis megy a maga útján feltartóztathatatlanul - nincs befolyása az embernek a folyamatokra - különben is minden gondolat pro és kontra vagy intézkedés/szabály csak a felszín karcolgatására jó! :-)! (Irónia)

re

#808421 prospero Előzmény: #808417

nem láttam a filmet, úgyhogy nem biztos, hogy igaz az állítás, hogy pozitív hősként van beállítva.

Az ilyen állításokat én fenntartással kezelem -pláne ha az bármely "objektívfüggetlen" médiában hangzik el. :-)!

Majd ha megnéztem eldöntöm magam, hogy mit gondoljak a filmről. Nehogy már azt kelljen gondolnom amit tvrtko vagy bárki értelmezésként előrágott.

Vagy mondjuk a napokban …

#808420 banyaiz

Vagy mondjuk a napokban láttam egy hírt a Magyar Nemzetben egy katona állítólag öngyilkos lett , és állítólag a sokadik eset mostanában. Magyar Honvédségnél.

Mondjuk ennek az esetnek szociológiai háttere mondom Prosperonak , hogy van ilyen is az atomháború és a cicaharcok között. :)

Igényelted, hogy nézzük a részleteket túl nagyvonalúan álltam a kérdéshez mondtad. :)

Vagy ez a francia rendőr nemrég aki ámokfutott.

Ezek azért is külön érdekesek mert fegyveres testület tagjaiként vszínű egy átlag embernél komolyabb pszicho ellenőrzéseket kapnak rendszeresen. Arra az esetre is utal amit kulturális percek rovatban említettem, hogy van beütése bőven de hajóskapitányi posztra bőven megfelelő.

Mert azt nehéz elképzelnem egy öngyilkossági, vagy ámokfutási tettének nincs pszichés, és személyiségbeli előjele mindezek ellenére fegyveres testület tagja lehetett csont nélkül.

Mindez az emberi társadalomban napjainkban jóléti államokban. Ahol évente mondjuk egy Mo-t nézve kb 2000 ember öngyilkos lesz.

Európára nézzük ugyanezt mondjuk legyen 100 k emberből 10 öngyilkos / év átlagban, ugye nálunk 100 k ból 20 környékén /év. Európai átlagot csak saccolni tudom de legyen 10 akkor lefelé kerekítettük. Az nagyjából 500 milliós népességre 50 k ember.

Egy európai kontinensen egyetlen év alatt 50.000 ember öngyilkos lesz és ez inkább lefelé kerekített szám. Mondjuk hogyan aránylik ehhez a problémához a gonosz tenoristák által sok év alatt kivégzett párszáz ember?

Minimum kellene vele egy kicsit társadalom megmaradási cicaharcok közben foglalkozni kiváltó okoktól, megelőzés lehetőségéig stb.

Nagyobb problémának tűnik vsz mint pl a melegek házassági szándéka, vagy Soros Gyuri bácsi miről elmélkedett a gonosz migránsok kapcsán. Azt sem hiszem azért végeztek magukkal mert értesültek róla létezik genderelmélet és ennyire megviselte őket. :)

Csak ezeket a dolgokat nem lehet egy egy hangzatos kijelentéssel megoldani. Ezeket sem.

Ezen javítani elég összetett kérdés lenne hosszútávú programokkal minden területen.