Vannak ennél alaposabb elemzések, és egy Nick Szabo nevű szoftveres gurut pl. szövegelemzések alapján inkább tartják az atyának. Mivel a tárcák nem köthetők személyhez, így elég nehéz megmondani, kinek mennyi BTC-je van.
Vannak ennél alaposabb elemzések, és egy Nick Szabo nevű szoftveres gurut pl. szövegelemzések alapján inkább tartják az atyának. Mivel a tárcák nem köthetők személyhez, így elég nehéz megmondani, kinek mennyi BTC-je van.
Garancia az nincs, gondolom, de vannak tőzsdén jegyzett derivatívák, azokat hazai brókereken keresztül is megveheted.
"Nyolc éve már, hogy Satoshi Nakamoto világhódító útjára engedte az
utóbbi évek egyik legnagyobb sztoriját, a bitcoin protokollt, amely
gyakorlatilag az összes iparágat fenekestül felforgathatja a jövőben.
Ennek ellenére a bitcoin szellemi atyja még nem állt a nyilvánosság elé,
személyazonosságát illetően csak pletykákat hallani. Most azonban újabb
fordulat jött a sztoriban, ugyanis a SpaceX egy korábbi alkalmazottja
szerint a Bitcoin kitalálója nem más, mint a Tesla alapítója, Elon Musk."
http://www.portfolio.hu/vallalatok/vallott-a-korab...
emlékeztem, hogy írtátok már, csak nem emlékeztem, hogy mit.
És a Plus500-nak milyen háttere van? Ki garantálja a rajta lévő lóvécskámat?
Vagy google a barátom?
+16% ma ejjel a bitcoin arfolyama.
Ha ma is esni fog a bitcoin group sa akkor tokon bokon magam...
Ti hol vesztek bitcoint?
igy van, de ehhez nem kelle emelkednie btc-nek, ahogy már megbeszéltük
Leszamitva a 8000-es kitörést igen lanyha a kereskedés vele utóbbi 2 hétben, tehát nem is meglepö a btc group árfolyama szerintem
Nem teljesen mert saját írásuk szerint 100%-ban tulajdonolják Németo egyetleg hivatalos bitcoin tőzsdéjét. Tehát ha nagy a bitcoin forgalom a tőzsdén, akkor elvileg annak tükrőzödnie kellene az árfolyamban.
Igen, de ez a pozitív, ámde független hír miatt volt... A groupnak semmi köze a BTC/USD árfolyamhoz, csak a blockchain technológiához fűzik szálak. Ettől még lehet jó befektetés, ha a technológia tényleg elkezdi átjárni a gazdaságot.
de az egy cég, de eddig együtt mozgott nagyjából a bitcoin árfolyammal...
Ez vadnyugati terep, van kockázat bőven, igaz, a profit is kecsegtető.
miért nem nyomod +500 -on siman jo??
Mikor lefordul akkor bch azaz bitcoincash longra!!
beszarás... Tetű bitcoin ATH-n, az én bitcoin group részvényem meg a 80-nal nem tud megküzdeni...
köszi, de ilyen típúsú oldalakat légyszives ne reklámozz.
Volt egy bejelentés, ami verbális intervencióként hatott, amire sokan realizálták a befektetésüket. Szerintem reggelre normalizálódik az árfolyam.